Motivul pentru care Roxana Blagu nu-l mai duce la grădiniță pe fiul ei, Sasha: "Trebuie operat. Patru medici m-au sfătuit să..."

 Dumba Gabriela
.

Roxana Blagu a decis să nu-l mai ducă la grădiniță pe fiul ei, Sasha, din cauza unor probleme de sănătate și, în curând, băiețelul va fi supus unei operații. Nici la bunici nu-l va lăsa în vacanța de vară, fără ea pentru că vedeta consideră că fiul ei este mult prea mic, la aproape patru ani, pentru a petrece timp fără ea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Roxana Blagu are doi copii, însă pe fiica ei din prima căsnicie nu a mai văzut-o de 10 ani. Poate acest lucru o determină să fie și mai apropiată de micuțul Sasha, fiul ei din căsnicia cu Andrei Badiu. Roxana Blagu se iubește de ani buni cu avocatul Andrei Badiu, fostul soț al ex-știristei Oana Frigescu, cu care s-a și căsătorit în pandemie.

4545

De ce nu-l mai duce Roxana Blagu la grădiniță pe fiul ei, Sasha

Roxana Blagu petrece acum și mai mult timp împreună cu Sasha pentru că fiul ei nu mai merge la grădiniță. Abia se obișnuise cu colectivitatea, însă Roxana Blagu a decis să-l țină acasă din cauza unor probleme de sănătate.

'L-am dus o perioadă la grădiniță, dar acum nu-l mai duc. Are polipi și trebuie operat. M-au sfătuit medicii, vreo patru la număr, că am luat tot ce era în cap de listă, am luat la rând că trebuie operat. Am încercat tot felul de tratamente și nu s-au micșorat, așa că nu avem ce face. Doar că o perioadă trebuie scos din comunitate ca nu cumva să mai ia alte virusuri', a povestit Roxana Blagu pentru ego.ro.

Roxana Blagu nu-l lasă la grădiniță pe cel mic, dar nici la bunici. Cel puțin nu singur și nu de la această vârstă.

'Grădinița ca grădinița, dar vine mama la mine și îmi zice că în vară o să vină și el și cu ceilalți nepoți, că are și ea trei băieți, să stea cu ea. I-am zis că nu, exclus. Mama e la Craiova. I-am zis că niciodată. Eu mergeam la bunici în vacanță, dar eu abia așteptam să merg pentru că acasă nu aveam libertatea pe care mi-o doream. Sasha face ce vrea.

Mai am și bona filipineză care îmi spune că mai crește Sasha puțin și când ea o să plece în vacanță, pentru că îi dau vacanță în fiecare an câte o lună, o să-l ia cu ea pentru că are bunici și acolo. Gen părinții ei abia așteaptă să-l vadă. Mă mai ceartă taică-su că zice că o să-l fac un fătălău', a mai povestit amuzată soția lui Andrei Badiu.

Citește și: Survivor All Stars 29 februarie – Cătălin Moroșanu a fost eliminat, iar Jador descalificat din concurs: „E cel mai dezonorant mod de a părăsi competiția’

Citește și: Jamila a pierdut definitiv procesul intentat Laurei Laurențiu, în scandalul „Ecler la tavă’: „Nici măcar nu mă bucur. Am fost hărțuită, ridiculizată…’. Câți bani îi datorează cunoscutei bucătărese

Citește și: Smiley, Gina Pistol și fiica lor, peripeții la Disneyland: „Ajungem cu chiu cu vai la chioșcul de bilete și, ce să vezi?! Nu mai aveau. Cum domnule, în ditamai parcul Disney nu mai încăpeau încă trei? Uite că nu„

Fiul Roxanei Blagu știe engleză de la trei ani

Roxana Blagu este foarte mândră de fiul ei. Acasă a vorbit tot timpul și engleză cu băiețelul, așa că acesta vorbește două limbi dinainte să împlinească trei ani.

„El acasă vorbește oricum ambele limbi, pentru că are bonă filipineză și ea nu știe românește. Are doi ani și opt luni și a prins ambele limbi. Știe să traducă, știe cu cine trebuie să vorbească în engleză și cu cine în românește', spunea Roxana Blagu anul trecut, mândră tare de băiețelul ei, care anul acesta împlinește patru ani.

Din păcate, Roxana Blagu nu ține legătura cu fiica ei de nouă ani, pentru că fostul soț a câștigat custodia micuței Oana (în vârstă acum de 15 ani) în instanță.

„Nu am mai vorbit cu fata. Nu am nicio relație cu ea, în curând facem mulți ani. Am nouă ani de când nu avem niciun fel de relație. Face 14 ani anul acesta. Este destul de mare. Este greu să vorbesc despre asta cu toate că după atâția ani ar trebui să mă obișnuiesc cu acest lucru. Știu ce face, știu de la școală pentru că țin legătura cu cei de acolo, țin legătura cu oamenii care o văd mai des decât mine.

Am sunat-o pe Oana, am făcut tot ce mi-a stat în putință. Am sunat-o de nenumărate ori, mă blochează de fiecare dată. Mi-am luat și mai multe cartele și când prind un telefon nou, o sun sau îi trimit un mesaj. Toți apropiații mei sunt blocați pentru că le-am folosit telefoanele să îi transmit ei un SMS. Iubirea de mamă, orice s-ar întâmpla, orice ar fi, este acolo.

Sper ca într-o zi să simtă această iubire. Nu știu dacă o să vină la mine și o să bată la ușă cândva. Nu mi-am pierdut speranța, dar în același timp sunt conștientă că, în atâția ani de zile, relația noastră s-a distrus', a declarat Roxana Blagu pentru Click, anul trecut.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton