Motivul pentru care Roxana Blagu nu și-a mai văzut fiica de peste 10 ani: "Nu știe ce este iubirea unei mame. Așa a fost influențată..."

 Dumitrache Laura
.

Roxana Blagu, fostă componentă a trupei Trident, trece printr-o dramă sfâșietoare. Artista nu și-a mai văzut fiica de mai bine de zece ani și nu poate lua legătura cu ea. Vedeta are o fiică în vârstă de 14, iar după despărțirea de tatăl ei, în urma procesului, Oana a rămas în grija acestuia, iar Roxana nu a mai putut să o vadă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Roxana Blagu își dorește foarte mult să își vadă fiica, care locuiește în prezent cu tatăl ei. Artista și-a refăcut viața alături de Andrei Badiu, iar împreună au un băiat, de doi ani, pe nume Sasha. Din păcate, vedeta nu și-a mai văzut fiica de peste 10 ani.Oana, fiica ei, refuză să vorbeacă cu mama ei.

roxana blaguroxana blagu

Recent, vedeta a dezvăluit motivul pentru care nu poate lua legătura cu fiica ei. Se pare că adolescenta în vârstă de 14 ani nu vrea să vorbească cu mama ei și a blocat-o pe toate rețelele sociale. Cu toate acestea, Roxana Blagu spera ca într-o bună zi să reia legătura cu fiica ei.

Citește și: Roxana Blagu susține că e amenințată de fiica ei, rămasă în grija tatălui, de 9 ani: „Îmi spune să plec, că o să cheme Poliția'

Citește și:„Mi-a spus că l-am bătut pe tatăl ei, d-asta nu vrea să mă vadă…” Roxana Blagu, dezvăluiri cu ochii în lacrimi despre fiica ei

Citește și:Cum au arătat Iulia și Mihai Albu la botezul în stil retro al fiicei lor, acum 13 ani. Invitații au primit mâncare japoneză

Citește și:Dorian Popa se afla sub influența drogurilor la volan, arată rezultatul de la INML. Artistul a rămas fără permis de conducere

Motivul pentru care Roxana Blagu nu și-a mai văzut fiica de peste 10 ani

Roxana Blagu a făcut parte din trupa Trident, alături de Loredana Poghircă. Vedeta trăiește o mare dramă după ce nu și-a mai văzut fiica de mai bine de zece ani. Roxana Blagu are o fiică, pe Oana, în vârstă de 14 ani, dintr-o relație anterioară. După divorțul de tatăl fiicei sale, micuța a rămas în grija tatălui, iar Roxana nu a mai avut voie să își vadă copilul. Au trecut mai bine de zece ani, iar artista nu reușește să ia legătura cu fiica ei. Mai mult, se pare că adolecenta refuză complet să se întâlnească cu mama sa. Conform acesteia, fiica ei ar fi influentată să nu vorbească cu ea.

Nu s-a schimbat nimic. Situația este aceeași. Asta este viața, m-am obișnuit, să zic așa. Prin intermediul online-ului poate aude că eu o aștept cu brațele deschise oricând este pregătită. Are conturi pe rețelele de socializare, dar nu am acces la conturile ei.

Nu o văd acolo. O văd cu ajutorul oamenilor din apropierea ei și știu tot ce face, știu perioada aceasta. Mereu am fost în spatele ei, fără ca ea să știe. Nici măcar nu este vorba de mine, dar pentru ea, să pornești în viață fără mama…Din păcate, nu știe ce este iubirea unei mame. Ea știe că nu este bine. Așa a fost învățată, influențată…', a spus Roxana Blagu, potrivit playtech.ro.

Roxana Blagu are un copil cu Andrei Badiu

După divorțul de primul ei soț, Roxana Blagu a suferit foarte mult, mai ales că acesta a luat-o pe fiica lor și nu îi permite să o vadă. Ulterior, Roxana Blagu și-a găsit liniștea în brațele lui Andrei Badiu, iar în urmă cu doi ani au devenit părinți. Roxana Blagu susține că a avut nevoie de timp pentru a lua decizia să devină mamă pentru a doua oară si l-a nascut pe Sasha. Intrebată dacă își mai dorește copii, cântăreața susține că nu vrea să mai aducă pe lume un al treilea copil. Soțul Roxanei mai are un copil dintr-o relatie anterioara.

El se gândește să mai facem un copil, dar eu nu. Nu mă ascund ca să arăt bine, ci depun niște efort, chiar și financiar. Nu acesta este motivul pentru care nu îmi mai doresc un copil, dar cred că doi ai mei cu unul al lui sunt suficienți.Avem 3 copii în total. Chiar dacă nu ne bucurăm de toți 3, de viitorul lor oricum trebuie să avem grijă. Îmi este greu… Nu am mai luat legătura cu fiica mea de 10 ani. Cred că acesta este și motivul pentru care l-am făcut pe Sasha mai târziu, pentru că nu mă simțeam vindecată.Mi-am dorit ca copilul meu și al lui Andrei să vină pe un fond pozitiv, când suntem pregătiți. Sunt 10 ani de când nu am mai vorbit cu fiica mea. Noi, oamenii, avem această putere de a ne obișnui și cu bune, și cu rele. Timpul ne ajută.În ultimii ani am refuzat să mai vorbesc cu soțul meu despre această problemă. Nu vreau să încarc oamenii din jurul meu. Se simt neputincioși. Asta am simțit la părinții mei și am încercat să fiu puternică, ca ei să simtă că o să fiu bine', a mai spus vedeta pentru sursa citată.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton