Motivul pentru care Ștefan Bănică apare des în public cu ochelarii de soare: "Am zile când..."

 Dumitrache Laura
.

Ștefan Bănică arată incredibil la vârsta de 55 de ani. Artistul are un look cool, iar deseori apare în public și în emisiunile tv cu ochelarii de soare. Recent, cântărețul a dezvăluit care este motivul pentru care poartă atât de des ochelari de soare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ștefan Bănică este unul dintre cei mai apreciați artisti de la noi din țară. Are o carieră de succes și este îndrăgit de milioane de români. Cântărețul se poate declara un bărbat împlinit, atât pe plan profesional, cât și personal.

STEFAN BANICA CU OCHELARI DE SOARE motivSTEFAN BANICA CU OCHELARI DE SOARE motiv

Deși are multi admiratori, putini sunt cei care știu de ce Ștefan Bănică poartă ochelari de soare atât de des. Artistul a dezvăluit care este motivul și a făcut o serie de declarații pe baza acestui subiect, în cadrul unui podcast.

Citește și: Ce a spus Ștefan Bănică despre mamele copiilor lui: „Toate trei sunt…'. Cum este artistul ca tată pentru Radu Ștefan, Violeta și Alexandru

Citește și:De ce a refuzat Ștefan Bănică roluri în filme, în ciuda câștigurilor tentante: „Eu consider că nu am făcut compromisuri'

Citește și:Cine i-a făcut cunoștință lui Miron Cozma cu Marinela Nițu, fosta lui soție: „I-am prezentat-o Danei, mama copiilor mei. Oricât ne-am despărțit, Dumnezeu mi-o trimite iar'

Citește și:Cristian Popescu Piedone va fi eliberat. ÎCCJ i-a anulat condamnarea din dosarul Colectiv

Motivul pentru care Ștefan Bănică apare des în public cu ochelarii de soare

Ștefan Bănică se numără printre cei mai îndrăgiti artiști din România, iar de-a lungul anilor a reușit să-i cucerească pe români cu talentul său. Chiar și așa, multă lume se întreabă de ce artistul poartă atât de des ochelarii de soare. Invitat în cadrul unui podcast, Ștefan Bănică a dezvăluit care este, de fapt, motivul pentru care poartă ochelari de soare.

'Am zile când am ochii umflați, pur și simplu umflați, mai ales de dimineață. Dacă mă duc la o emisiune dimineața, uneori port ochelari sau port ochelarii de vedere când e cazul. Dacă ești cu ochii umflați și vrei să pui o poză în care vrei să promovezi ceva, uneori îți mai faci la ochi (n.r. editezi fotografia) că e normal, e firesc',  a spus cântărețul, în cadrul unui podcast pe YouTube.

Ștefan Bănică, despre cei trei copiii ai săi

Dacă pe plan profesional are mare succes, Ștefan Bănică se poate declara un bărbat împlinit și pe plan personal. Artistul are trei copii, pe Radu Stefan, în vârstă de 22 de ani, Violenta, 15 ani și pe Alexandru, în vârstă de patru ani. Ștefan Bănică este foarte mândru de copiii săi și a declarat că pe lângă faptul că aceștia îi seamănă foarte mult, Violeta, Radu și Alexandru seamănă și cu mamele lor.

„Ștefan (n.r- Radu, fiul lui) e mai înalt, mai frumos, cum să spun… e o variantă îmbunătățită (n.r- varianta îmbunătățită a lui) și mă bucură lucrul ăsta. Toți copiii mei au luat și de la mamele lor, toate trei sunt femei frumoase, dar ăsta mic care acum are 4 ani este atât de… Mama îmi spunea că are senzația că trăiește pentru a doua oară. E atât de aproape de ceea ce eram eu când eram de vârsta lui. Semănăm extrem de tare.', a spus Stefan Bănica.

Ștefan Bănică: „Am o familie mare și frumoasă”

Ștefan Bănică are trei copii minunați. Artistul are un fiu cu Camelia Constantinescu, Radu Stefan, 21 de ani, iar din mariajul cu Andreea Marin, cântărețul are o fiică, pe Violeta, 15 ani. În prezent, Ștefan Bănică este căsătorit cu Lavinia Pârva, iar împreună au un fiu, Alexandru, de patru ani. Cântărețul este foarte mândru de familia sa.

Sunt minunați toți trei și îmi umplu sufletul de bucurie. Ștefan și Violeta au știut să se adapteze și să-l facă pe Alexandru să se simtă iubit, iar Lavinia, pentru ei doi, este cea mai bună prietenă. Am o familie mare și frumoasă. Mi-am dat seama că fiecare experiență este unică și irepetabilă', a declarat Stefan Banica in urma cu ceva timp.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton