Motivul pentru care Teo Trandafir refuză să se afișeze în costum de baie, la plajă: „Nu m-a văzut nimeni, pentru că nu simt că cineva..."

 Tudorache Simona
.

Teo Trandafir nu poartă costum de baie și recunoaște că a ezitat întotdeauna să rămână fără haine la plajă. Vedeta susține că ar avea senzația că toată lumea se uită la ea, de aceea a refuzat tot timpul să recurgă la acest artificiu de imagine.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Teo Trandafir a fost ceva mai plinuță în tinerețe, dar după o operație bariatrică lucrurile s-au schimbat și a reușit să dobândească formele dorite. Cu toate astea, a rămas la aceeași părere și a refuzat să se etaleze și după transformarea prin care a trecut.

teo-trandafir-22teo-trandafir-22

Teo Trandafir nu a fost văzută de nimeni în costum de baie, asta pentru că vedeta refuză să se expună. „Eu nu mă dezbrac niciodată în viața asta. Pe mine nu m-a văzut nimeni în costum de baie niciodată, pentru că nu simt că cineva ar fi obligat să se uite la mine’, a explicat Teo Trandafir, în podcast-ul Te ascult cu Ilinca Vandici.

De ce s-a despărțit Teo Trandafir de un fost iubit

 Teo Trandafir a vorbit despre perioadele delicate din viața ei. Unul dintre aceste momente a fost relația cu un fost iubit, care i-a fost infidel. Teo a simțit că ceva nu mai este în regulă în relația de cuplu, însă a sperat că situația se va remedia. Din păcate, prezentatoarea și partenerul ei s-au despărțit.

„De fiecare dată altceva! Uneori n-a mers pentru că el era foarte… e în continuare… cu piciorul în prag! Nu, noi nu facem asta! Alteori pentru că nu-mi era fidel! Eu nu mă prind de chestia asta cu fidelitatea! Pe mine poți să mă înșeli liniștit! N-am nicio treabă!

Oricum, repet… nu caut! La un moment dat am simțit eu că se întâmplă neîntâmplata! Era el așa cumva… mai cu capsa pusă! Parcă mi s-a părut mie! Parcă vorbea mult la telefon, parcă nu vorbea în casă la telefon!’, a povestit ea în podcast.

Citește și: De ce va lipsi Adriana Trandafir de la cununia religioasă a fiului ei: „Din păcate, eu nu voi fi, pentru că…'. Ce părere are despre viitoarea ei noră

Citește și: Nicu Covaci, operat de urgență pe creier la Timișoara. Intervenția a durat aproximativ 6 ore / Cum se simte acum liderul trupei Phoenix

Citește și: Theo Rose a fost cerută în căsătorie de Anghel Damian. Ce apare gravat pe inelul de logodnă și ce spun despre nuntă: „Nu vreau să fie cu 500 de oameni'

Citește și: De ce s-a supărat Vlăduța Lupău pe Bursucu: „E adevărat că poate am sărit calul, recunosc. Poate că într-o zi o să ne împăcăm'

Cum a descoperit Teo Trandafir că iubitul o înșală

În cele din urmă, Teo Trandafir a descoperit că iubitul o înșela, dar după ce acesta a lipsit trei zile de acasă. Tot el i-a mărturisit și că i-a fost infidel, apoi a intervenit ruptura.

„Am crezut foarte greu! Dar am ajuns să mă obișnuiesc și cu asta! Mi-a zis el! Lipsise de acasă trei zile și nu l-am întrebat nimic când s-a întors! Și la un moment dat cred că l-am întrebat, dar nu îmi aduc aminte și n-a avut o justificare…Nici asta nu m-ar fi deranjat, crede-mă! Lasă că trecem peste! Avem o viață împreună, o vom drege! Dar n-am dres-o! Eu am așteptat s-o dregem și n-am făcut nimic, am așteptat și la un moment dat am intrat în panică! Și o femeie când intră în panică, indiferent de sexul ei biologic, devine armă mortală, cred că ai trăit momentul în care ce era al tău trebuia să fie al tău! Dar sunt lucruri atât de demult trecute și atât de relaxat privite acum încât am început să nu mă mai gândesc la asta!’, a declarat Teo Trandafir.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton