Motivul pentru gemenii Marinei Dina au rămas la tatăl lor, Radu Morar: "Nu mai era sigur pentru copii... "

 Dumitrache Laura
.

Marina Dina se află în scandal cu tatăl copiilor săi, după ce a aflat cu o zi înainte de începerea școlii că micuții au fost înscriși la o unitate de învățământ fără ca ea să știe. Fosta asistentă Tv a declarat că fostul soț nu i-a cerut acordul. Recent, Marina Dina a explicat motivul pentru care copiii săi au rămas la tatăl lor în această perioadă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Marina Dina a declarat că fostul soț nu îi permite să se implice în viața copiilor lor. Mai mult, vedeta a declarat că acesta i-a înscris pe cei doi la o școală fără ca ea să fie anunțată. Întrebată de internauți de ce fiica și băiatul ei se află la tatăl lor, Marina Dina a explicat care este, de fapt, situația.

marina dina fost sotmarina dina fost sot

Marina Dina a stârnit interesul fanilor după ce aceasta a făcut dezvăluiri despre neînțelegerile cu tatăl copiilor săi. Vedeta a ales să clarifice situația prin intermediul unui mesaj postat pe InstaStory. Fosta asistentă Tv susține că a avut o problemă cu locuința sa, motiv pentru care i-a cerut fostului iubit să aibă grijă de gemenii lor.

Citește și: Marina Dina și fostul soț, scandal de proporții în fața copiilor din cauza banilor: 'El a încercat să mă excludă spunând că nu contribui financiar. Am sute de mesaje în care mă jignește și…'

Citește și:Cu ce probleme s-a confruntat Marina Dina cu gemenii ei, născuți prematur: „Până la 3 ani, mă trezeam de 20 de ori pe noapte”

Citește și:Deea Maxer, accident în timpul unui eveniment: 'Am luat o mare căzătură. Nu mai luasem de mult timp…'. Cum se simte acum

Citește și:Cu ce se ocupă Teo Trandafir, după ce a rămas fără emisiunea de la Kanal D: „Am luat o pauză. Viitorul ne va arăta ce are rezervat pentru noi”

Motivul pentru care cei doi copii ai Marinei Dina au rămas la tatăl lor

Marina Dina trece prin momente dificile, după ce fostul soț nu o lasă să se implice în creșterea copiilor lor. Recent, vedeta a declarat că fostul partener i-a înscris pe gemenii lor la o nouă unitate de învățământ, fără ca ea să știe. Ulterior, internauții au fost curioși să afle motivul pentru care fiica și fiul Marinei Dina se află în prezent la tatăl lor. Pentru a lămuri situația, fosta asistentă Tv a postat un mesa pe InstaStory. Conform acesteia, apartamentul ei are deficiente grave, motiv pentru care i-a cerut fostului iubit să aibă grijă de cei doi copii.

Nu am lăsat copiii la tatăl lor, domiciliul lor încă nu este stabilit și locuiesc la amândoi. Am avut o problemă cu apartamentul în care locuim, nu mai era sigur pentru copii și am rugat tatăl să-i țină în perioada în care remediez situația', a scris Marina Dina pe InstaStory.

Marina Dina susține că domiciliul copiilor nu a fost stabilit definitiv

Marina Dina a divorțat după un mariaj de zece ani. Fosta asistentă TV a decis să se despartă de tatăl gemenilor săi și să meargă pe drumuri separate. În ceea ce privește domiciliul celor doi copii, Marina Dina a dezvăluit că acesta nu a fost stabilit definitiv,ci locuiesc la amândoi.

În urmă cu câteva zile, Marina Dina a vorbit despre divorțul de fostul soț. „N-a fost o decizie luată în grabă, eu mă gândesc să fac pasul ăsta de aproape 5 ani, când am realizat că lucrurile între noi nu vor fi mai bune cum speram. M-am gândit, ok, în direcția asta ne îndreptăm, dar hai să ne întâlnim cu pași mici, să fim pregătiți și să o facem cumva calculat. Deși, eu în tot timpul ăsta speram că se îndreaptă, speranța moare ultima.

Femeile trebuie să se gândească foarte bine și să conștientizeze că nu o să fie ușor. Îți trebuie clar curaj. Eu știu că îmi căutam puterea, care era în mine, dar nu o manifestam.Trebuie să se gândească dacă ăsta e singurul pas pe care îl mai pot face pentru binele lor și al copiilor. Eu consider că deși ei sunt afectați acum de despărțirea noastră, e cea mai bună decizie pe care puteam să o iau, pentru că doi oameni nu au de ce să mai stea împreună dacă nu sunt fericiți, nici măcar pentru copii. Am sentimente de vinovăție, dar nu îmi reproșez nimic. Știu exact de ce am plecat. Am luat o decizie corectă, dar automat apar momente de vinovăție', a declarat Marina Dina, în emisiunea „Fiță cu Adiță'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton