Motivul pentru care Sânziana Negru a ales-o pe Laura Giurcanu parteneră la America Express: "Orice îi propun, în orice situație, ea găsește o soluție"

 Dumba Gabriela
.

Sânziana Negru a dezvăluit motivul pentru care a ales-o pe Laura Giurcanu drept partenera ei la America Express, iar experiențele prin care au trecut cu brio până acum demonstrează că decizia a fost una bună. Sânziana Negru s-a temut, inițial, că se va certa cu Laura Giurcanu în America Express, dar în cele din urmă a pus în balanță plusurile și minusurile și este fericită că au trăit împreună această experiență dură.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Laura Giurcanu și Sânziana Negru sunt vedete pe rețelele de socializare, au sute de mii de urmăritori pe Instagram, iar poularitatea din online le-a transformat şi în vedete la TV sau în presa scrisă. La America Express se descurcă senzațional și sunt una dintre cele mai bune echipe din competiție.

789789

De ce a ales-o Sânziana Negru pe Laura Giurcanu parteneră la America Express

Sânziana Negru spune că Laura Giurcanu este una dintre cele mai ambițioase persoane pe care le cunoaște și este convinsă că a făcut alegerea corectă când a invitat-o să vină cu ea în America Express.

Laura este una dintre cele mai bătăioase și cele mai reziliente și ambițioase persoane din jurul meu și am luat prin excludere. Nu voiam cu mama sau o relație de familie, nu voiam cu iubitul în niciun caz.

Nu mi se părea o combinație bună să mergi la America Express, pentru că sunt atât de multe contexte în care te poți certa la televizor, exclus! Cea mai în siguranță mă voi simți cu Laura, deci cu Laura trebuie să merg!

Am întrebat-o: vrei? Și ea a zis instant: Da, normal! Hai să mergem!' Și e aventuroasă, nu spune nu' la nimic, adică nu se dă în spate de la nimic, orice îi propun, în orice situație, ea găsește o soluție. Și ăsta e omul cu care vrei să mergi în competiție„, a declarat Sânziana Negru pentru playtech.ro.

Citește și: Sânziana Negru și Ștefan Floroaica s-au afișat pentru prima dată împreună. Cum s-au pozat cei doi îndrăgostiți

Citește și:Sânziana Negru și Laura Giurcanu ar fi câștigat America Express 2024. Cine le-a dat de gol: „Am primit confirmarea…'

Care au fost cele mai grele momente de până acum pentru Sânziana Negru, la America Express

Sânziana Negru a dezvăluit că nu lipsa hranei sau condițiile grele în care a dormit au deranjat-o cel mai mult, ci faptul că a trebuit să care greutăți foarte mari, ea fiind minionă.

Să car chestii, deci să car 150 kg de cartofi la deal, de exemplu, cu o bicicletă. Nu mâncarea, condițiile, nu, căratul fizic. Sunt probe unde femeile sunt avantajate, poate, nu știu, la autostop dacă vrei găsești mai ușor, dar sunt probe unde ca femeie ești mâncată, dacă nu ai forță fizică. Și căratul e una din ele„, a mai spus Sânziana Negru.

Citește și: De ce nu ar mai vrea Sara Melinda Moiș, fata de 13 ani răpită și violată, să se întoarcă la familia ei. Explicațiile unui psiholog: „În familia respectivă sunt niște probleme…’

Citește și: Cum se descurcă Andreea Antonescu în rolul de mamă singură: „Nu mă vait niciodată, pentru că…’. Se trezește în fiecare zi la 5 dimineața

De ce au acceptat Sânziana Negru și Laura Giurcanu provocarea America Express

Prima apariţie televizată a Laurei Giurcanu a fost tot la Antena 1, pe când avea 14 ani, în emisiunea Next Top Model, unde a şi câştigat. A devenit apoi influencer, cu sute d emii de fani pe YouTube şi Instagram. Iar apoi a apărut şi în emisiuni precum Survivor 2022, dar şi ca vlogger oficial în emisiunea Vocea României.

„Gândul de a merge la America Express a fost încă de când am văzut primele emisiuni, mi se pare o experienţă completă, complexă şi intensă.

Genul de experienţă pe care nu ai avea vreodată cum să o cumperi, aşa că nu am stat prea mult pe gânduri când a apărut ideea. Cred că o să ne înveţe multe şi ne va transforma în bine.

Ce-i drept, cred că trăieşti acolo în câteva săptămâni cât pentru o viaţă. Am încredere în echipa şi relaţia noastră, noi suntem prietene de mult şi am trecut prin de toate împreună. Cred că e un om de bază în viaţa mea şi ştiu că mă pot baza pe Sânziana, aşa că dinamica dintre noi o să fie relaxată (aproape mereu :)))) şi fun.', a declarat Laura Giurcanu înainte să plece la America Express.

Sânziana Negru are peste 350.000 de urmăritori pe Instagram. S-a născut în Republica Moldova pe 11 februarie 1987. La vârsta de 7 ani s-a mutat în România, la Târgu Mureş.

„Eu văd America Express ca pe experienţa despre care povesteşti inclusiv la 10 sau 20 de ani după ce ai trăit-o, într-o seară de vară, la masă cu nişte străini pe care tocmai ce i-ai cunoscut, în vacanţa ta cu familia.

E experienţa care te pune faţă-n faţă cu tine, cu toate trăirile tale, te vezi clar cu calităţi şi defecte, în cea mai onestă formă a ta. Îmi place aventura, îmi place să ies din zona de confort, îmi place să explorez locuri şi lucruri noi, de asta consider că mi se potriveşte mănuşă această emisiune.

Cred că aşteptările legate de emisiune nu ţin de ce vine din exterior, sunt mai mult legate de mine, să fac faţă tuturor provocărilor, să mă adaptez situaţiilor şi să mă bucur la maximum de ce tot ce vine spre mine. Laura e partenerul în care am mare încredere, fiecare vine în completarea a ce îi lipseşte celeilalte şi abia aşteptăm să trăim împreună probabil cea mai nebună experienţă a vieţii noastre.', spunea și Sânziana Negru.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton