Mugur Mihăescu are 17 angajați din Bangladesh în cele trei pub-uri ale sale: "Nu m-ar mira deloc dacă unii dintre ei..."

 Oana Pantazi
.

Mugur Mihăescu are 17 angajați din Bangladesh în cele trei pub-uri ale sale. Mugur Mihăescu a investit inteligent banii câștigați din actorie, iar acum este, printre altele, proprietarul a trei puburi în Centrul Vechi, unde are nu mai puțin de 17 angajați din Bangladesh. Iată ce dezvăluie artistul despre această alegere!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mugur Mihăescu are 17 angajați din Bangladesh în cele trei pub-uri ale sale. Mugur Mihăescu este patronul a nu mai puțin de trei puburi din Centrul Vechi și nu duce lipsă de clienți, dar nici de personal, comediantul având nu mai puțin de 17 angajați din Bangladesh, atât femei, cât și bărbați, dintr-un total de 70. Iată care a fost motivația angajării unor lucrători veniți tocmai din Asia!

mugur-mihaescu-are-17-angajati-din-bangladesh-in-puburi-mugur-mihaescu-are-17-angajati-din-bangladesh-in-puburi-

Mugur Mihăescu are 17 angajați din Bangladesh în cele trei pub-uri ale sale

În urma spectacolelor susținute cu Vacanța Mare, care s-a bucurat de un succes incredibil ani la rând, Mugur Mihăescu a strâns o avere considerabilă. Comediantul nu a pus însă banii la ciorap, ci i-a investit în diverse proiecte. Chiar dacă industria HORECA a avut de suferit în pandemie, actorul, care deține împreună cu fratele său trei pub-uri, a reușit să depășească momentele dificile. Iar în cele trei localuri lucrează, printre alții, și un număr destul de mare de angajați veniți din Bangladesh.

Citește și: Câte clase are Mugur Mihăescu ex-Vacanța Mare:'Am rămas repetent de 3 ori'

Citește și: Cum arată fiica lui Mugur Mihăescu.Locuiește la Londra

Citește și: Mama Laurei Stoica, dezamăgită de concertul dedicat artistei, în ziua în care ar fi împlinit 55 de ani:„Pentru public a fost ok. Dar nu și in memoriam’

Citește și: Casa de pe Dorobanți a lui Sergiu Nicolaescu se vinde și în Bitcoin.Suma cerută este fabuloasă

„La noi s-au nimerit persoane din Bangladesh, atunci când am încheiat contractul cu diverse firme care aduc forță de muncă din străinătate. Din totalul celor 70 de angajați, de care dispunem în prezent, 17 sunt din Bangladesh, bărbați și femei', a spus Mugur Mihăescu pentru impact.ro.

De altfel, comediantul spune că aceștia nu diferă cu nimic de noi, ceilalți, însă se gândește că ar putea pleca spre țări unde nivelul de trai este altul.

„Nu poți judeca un popor după 17 indivizi, pe care-i poți întâlni într-un anume moment al vieții tale. Mi se par niște oameni obișnuiți, cu bune și cu rele, asemenea nouă întru totul. Nu m-ar mira deloc dacă unii dintre ei s-ar gândi sau se gândesc deja că nu mai au prea mult de stat prin România, fiindcă gândul le zboară către alte zări, cum ar fi Germania sau alte țări din vest. În fond, sunt total de înțeles!', a mai spus Mugur Mihăescu pentru sura citată.

Cum s-a îmbogățit Mugur Mihăescu din proiectul „Vacanța Mare”

Proiectul „Vacanța mare' a fost unul dintre cele mai apreciate de publicul din România. Ani la rând a fost difuzat la televizor, iar apoi episoadele au fost puse și pe Internet. La momentul respectiv, presa scria că Mugur Mihăescu s-a îmbogățit din serialul minune și că a ajuns la o sumă fabuloasă într-un timp destul de scurt.

Artistul nu spus o cifră exactă, însă recunoaște faptul că, în perioada respectivă, cheltuia destul de mult și că și-a îndeplinit visurile. Suma menționată de Mugur Mihăescu este de zeci de milioane de euro.

„Destule, multe, nu mai știu. Dacă nu ne-am făcut un scop din bani, au venit. Cum îi număram, îi și cheltuiam. Pentru ce faci bani, ca să îi iei cu tine în mormânt? Ce faci? Îți construiești o casă să-ți placă, ne-am făcut visele alea cum erau pe la 35 de ani, cu mașini, cum vezi pe fiecare că are. Urmați-vă, frate, visul. Trăiți-vă viața, că rămâneți cu amintirile. Banii? Pune-i în circulație, să se ducă. Clar că la un moment dat trebuie să te gândești la zile negre, să mai pui ceva deoparte, dar am câștigat cât am dăruit pentru că reclamele vândute pe perioada „Vacanța Mare’ au generat zeci de milioane de euro. N-aveam de ce să nu facem bani’a spus Mugur Mihăescu la 40 de întrebări cu Denise Rifai.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton