Nadia Comăneci, după ce David Popovici a cucerit aurul la Jocurile Olimpice de la Paris: ”Mă bucur că medalia oferită de mine atunci s-a transformat într-o medalie olimpică de aur. Este doar meritul lui...” / Fotografia cu ei de acum 10 ani a devenit virală

.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că legendara gimnastă Nadia Comăneci și campionul mondial la înot, David Popovici, sunt doi sportivi care au scris istorie în sportul de performanță, de la o vârstă fragedă. Ei bine, privind reușita lui David Popovici la doar 19 ani, Nadia Comăneci nu a putut să nu-l felicite și să nu-și amintească de prima medalie pe care i-a pus-o chiar ea, în urmă cu 10 ani, printr-o fotografie ajunsă virală acum!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Nadia Comăneci și David Popovici s-au intersectat pentru prima dată în anul 2014, când înotătorul olimpic a obținut medalia de aur la una dintre competițiile naționale. Momentul a fost imortalizat pe atunci, chiar când legendara gimnastă dădea mâna cu cel care avea să ajungă la 10 ani distanță viitorul fenomen al natației.

6e376ea3-2c60-438d-9997-1855fec1519d-26e376ea3-2c60-438d-9997-1855fec1519d-2

Citește și: Cum s-au cunoscut David Popovici și Nadia Comăneci: „Acum am realizat cine era în imagine…”. Fotografia neștiută cu cei doi, de când înotătorul avea 10 ani

Citește și: David Popovici, discurs memorabil după ce a cucerit aurul la Jocurile Olimpice de la Paris. Ce și-a repetat în minte pe ultimii metri ai cursei: „Nu îmi pasă dacă mor în piscină. E acum ori niciodată'

Citește și: Cine este Taisia Nițuleasa, iubita lui David Popovici și ce pasiuni are. Au fost colegi la liceul George Coșbuc, dar au ales facultăți total diferite

Citește și: David Popovici a dezvăluit că iubita lui, Taisia, l-a ajutat să-și aleagă simbolul care să-l reprezinte în carieră: „M-am gândit mult: să fiu un rechin, un vultur? M-am gândit la ceva alfa, dar prietena mea mi-a zis că arăt ca o…'

Nadia Comăneci, după ce David Popovici a cucerit aurul la Jocurile Olimpice de la Paris

Acum, după ce David Popovici a obținut victorie la Jocurile Olimpice de la Paris, Nadia Comăneci nu a putut să nu se mândrească cu faptul că în urmă cu 10 ani i-a oferit o medalie, care cu trecere timpului s-a transformat în una olimpică de aur. Celebra gimnastă a spus clar că se bucură foarte mult pentru el, astfel că l-a felicitat din tot sufletul pentru tot acest parcurs fabulos și plin de reușite.

Sigur că-mi aduc aminte de poză. David era foarte mic. Era o competiţie organizată de domnul Ţiriac la Stejarii. Iată că au trecut anii şi mă bucur că medalia oferită de mine atunci s-a transformat într-o medalie olimpică de aur. Este doar munca lui, doar meritul lui. Mă bucur foarte mult pentru ceea ce a reuşit acest sportiv fantastic', a declarat Nadia Comăneci, în exclusivitate pentru Orange Sport.

Nadia Comăneci a postat poza cu ea și David Popovici din anul 2014

Nadia Comăneci și-a arătat nu doar bucuria fiindcă a câștigat, ci și susținerea pentru David Popovici în timpul concursului, astfel că a postat poza cu ea și el din anul 2014. Pe atunci, cei doi mari sportivi erau la o competiţie organizată de Ţiriac la Stejarii, unde celebrul înotător a obținut performanță și fosta mare gimnastă i-a pus medalia, iar apoi au dat mâna.

Mândră că a putut să-l cunoască încă de pe atunci, Nadia Comăneci nu doar că a făcut publică poza care a devenit imediat virală, ci a scris și un mesaj emoționant.

În urmă cu 10 ani. Prima medalie.', a scris Nadia Comăneci la fotografia cu David Popovici.

David Popovici, după victoria de la Jocurile Olimpice de la Paris: „E un vis împlinit'

A intrat în atenția tuturor încă de la 16 ani și a continuat să surprindă pe toată lumea cu performanțele sale, astfel că nici acum, la Jocurile Olimpice de la Paris 2024 nu a dezamăgit. S-a făcut, în primul rând, pe el mândru, apoi a adus lacrimi de fericire în rândul familiei, prietenilor și tuturor românilor, care l-au aplaudat din fața micilor ecrane și l-au lăudat pe rețelele de socializare, fiind pe prima pagină a ziarelor.

Da! David Popovici este primul campion olimpic din istoria înotului masculin românesc, care a scris istorie la Jocurile Olimpice de la Paris, unde a câștigat proba de 200 metri liber, chiar de Ziua Imnului Național. Nu doar în țară s-a vorbit despre performanța sportivului, fiindcă numele său a apărut și în marile publicații străine, iar el nu poate decât să mulțumească pentru că a ajuns aici și și-a împlinit marele vis.

„E un vis împlinit. Mă bucur foarte tare. Sper să nu încep să plâng. Mă bucur că acum cinci minute am scris istorie şi dacă eu am putut, un băiat obişnuit, doar cu dorinţă arzătoare şi puternică, atunci oricine poate’, a declarat Popovici la finalul cursei pentru TVR Sport.

Sursă foto: Profimedia / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton