Nadia Comăneci, nominalizată printre starurile din sport care ar putea purta flacăra olimpică la Jocurile Olimpice de la Paris 2024

.

Nadia Comăneci, în vârstă de 62 de ani, figurează în galeria sportivilor nominalizați de prestigiosul cotidian francez LEquipe care ar putea purta flacăra olimpică la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris 2024. Pe lista sportivilor recomandați se mai află: Usain Bolt, Jean-Claude Killy, Carl Lewis, Marie-Jo Perec și Zinedine Zidane. Cititorii cotidianului francez au fost invitați să voteze.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Ceremonia de deschidere a Jocurilor de la Paris 2024 este programată pentru 26 iulie. Nadia Comăneci a ajuns celebră în toată lumea după ce a obținut primul 10 perfect la Jocurile Olimpice de Montreal, din 1976, fiind considerată de atunci o gimnastă de top.

nadia-comaneci-1nadia-comaneci-1

Nadia Comăneci, nominalizată alături de alți sportivi celebri care ar putea purta flacăra olimpică

Nadia Comăneci are norocul să fie nominalizată printre starurile din sport care ar putea purta flacăra olimpică la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris 2024, o onoare pentru ea, dar și pentru România.

„Pe cine v-ați dori să vedeți ca ultim purtător al torței pe traseul final spre Hauts-de-Seine, pe 26 iulie? Nu ar fi deloc o idee absurdă să apelăm la un star olimpic, cum au făcut japonezii în 2021 cu Naomi Osaka!', a scris LEquipe.

Cum l-a cunoscut Nadia Comăneci pe Bart Conner, soțul ei

Zeița de la Monntreal are un mariaj fericit cu Bart Conner de 28 ani, cu care are un fiu. Dylan Paul a venit pe lume pe 3 iunie 2006 și le-a umplut viața. Cei doi sportivi dețin o școală de gimnastică în Oklahoma.

Nadia Comăneci l-a întâlnit pe cel care avea să îi fie soț la un concurs, la New Work. Bart Conner activa pe atunci în echipa masculină de gimnastică a SUA. Ea avea 14 ani, iar el 17. Au păstrat legătura peste ani și și-au împărtășit trăirile, iar ani mai târziu s-au revăzut în America, acolo unde Nadia Comăneci a ales la un moment dat să trăiască. Povestea lor a prins contur treptat și s-a transformat într-una de dragoste.

Citește și: Tatăl lui Salman Khan, declarații surprinzătoare despre viața amoroasă a fiului său, în contextul relației de 10 ani cu Iulia Vântur: „Se îndrăgostește repede, dar nu are curaj să se însoare”. Ce fel de femeie caută starul de la Bollywood

Citește și: Ce spune Selly despre consumul de droguri la Beach, Please!, după ce a primit un val de critici: „Am adus peste 50 de milioane de euro în economia locală și peste 10.000 de cetăţeni străini. Suntem o generație mult mai…'

Citește și: Valentina Pelinel laudă implicarea lui Cristi Borcea în educația celor trei copii ai lor: „Nu poate să fie dur cu ei, oricât ar încerca el, e sensibil la capitolul acesta. El e genul care…”. Motivele pentru care Milan învață la o școală privată / EXCLUSIV

Citește și: Gabriel Dorobanțu nu regretă că nu s-a însurat și că nu a devenit tată: „Fiecare trebuie să își ducă crucea sau să își poarte destinul, sau chiar steaua călăuzitoare. Dacă aș fi fost căsătorit și aș fi avut un copil, doi sau zece, nu știu. Nu m-am văzut tătic niciodată…” / EXCLUSIV

Citește și: Georgică Cornu are o nouă iubită după despărțirea de Marina Almășan. Reacția prezentatoarei TV: „Singurul lucru pe care nu-l înțeleg este de ce a fost nevoie de tot circul ăsta, în care a încercat să-și spele imaginea”

Ce tradiție a respectat Nadia Comăneci la nuntă

Nadia Comăneci și Bart s-au căsătorit pe 27 aprilie 1996 și au fost conduși la altar de Adrian Năstase și soția lui, Dana.

„Am locuit cu toţii timp de o săptămână la Hotel Lido, rebotezat Hotel Nadia, deoarece îl ocupaserăm în întregime. Cununia în sine a fost ieşită din comun. O veche tradiţie populară spune că mirele sau mireasa se pot călca pe picior şi cine va călca va decide în casă. Eu l-am tot călcat pe picior şi, când am făcut-o pentru prima data, m-a întrebat ce se întâmplase. E prea târziu, i-am şoptit în glumă, de acum o să am ultimul cuvânt', povestea Nadia Comăneci în cartea ei, Scrisori către o tânără gimnastă'.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton