Naomi Campbell a născut un băiețel, la 53 de ani. Prima imagine cu micuțul: "Nu e niciodată prea târziu să devii mamă"

 Radulescu Ruxandra
.

Naomi Campbell a născut un băiețel, la 53 de ani. Celebrul supermodel, Naomi Campbell, a devenit mamă a doua oară, după ce a adus pe lume un băiețel, la data de 24 iunie. Naomi nu a dezvăluit cine este tatăl fiului ei și a declarat că își va crește singură copii. Naomi mai are o fiică, care s-a născut în 2021, însă a Naomi a păstrat discreție totală în privința ei. Vedeta a publicat o imagine emoționantă cu micuțul ei, la câteva zile după naștere, în care surioara mai mare îl ține de mână.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Naomi Campbell a născut un băiețel, la 53 de ani. Naomi Campbell, una dintre cele mai frumoase femei ale planetei, a devenit mamă a doua oară, după ce a dat naștere unui băiețel perfect sănătos, la data de 24 iunie. Micuțul a venit pe lum la doi ani, după ce vedeta a născut o fetiță. Naomi Capmbell a păstrar discreție totală în privința copiilor ei și nu a făcut publice nici măcar numele lor. Vedeta a afirmat că intenționează să îi crească pe cei doi micuți singură și nu a oferit informații despre tatăl copiilor. Naomi Campbell și-a surprins fanii, când a împărtășit recent o fotografie în care își ține în brațe nou-născutul. Iată ce a declara supermodelul pe social-media.

No Credit – BI – Naomi Campbell et sa fille aperçues à l’hôtel Eden-Roc à AntibesNo Credit – BI – Naomi Campbell et sa fille aperçues à l’hôtel Eden-Roc à Antibes

Naomi Campbell a născut un băiețel, la 53 de ani

Naomi Campbell a adus pe lume ce de-al doilea copil, un băiețel perfect sănătos, născut pe 24 iunie. Vedeta a publicat o fotografie emoționantă, în care își ține în brațe fiul nou-născut, iar surioara mai mare îl ține de mânuță.

„Dragul meu, să știi că ești iubit peste măsură și înconjurat de dragoste din momentul în care ne-ai binecuvântat cu prezența ta. Ești un adevărat dar de la Dumnezeu. Mă simt binecuvântată. Nu este niciodată prea târziu să devii mamă.”, a scris Naomi Campbell pe Instagram, în dreptul imaginii în care își ține băiatul în brațe.

Citește și: Drama cântăreței Elena Unc. O căsnicie toxică aproape a distrus-o:„Ajunsesem să consum 1 litru de vodcă pe zi

Citește și: Dragoș Dolănescu, după ce fratele lui, Ionuț, l-a renegat public, într-o melodie: „Nu m-am folosit de numele lui tata să ajung cineva. Nu eu lansez piese cu scandal / EXCLUSIV

Naomi Campbell, despre fiica ei: „Este cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată”

Anul trecut, Naomi Campbell a pozat cu fiica ei, pentru coperta din martie 2022 a publicație British Vogue. Pictorialul a fost realizat de faimosul fotograf și prieten apropiat al lui Naomoi, Steven Meisel. În imaginea de copertă, Campbell își ține fiica protectoare la piept, purtând o ținută neagră discretă, pe un fundal neutru.

În cadrul interviului publicat în British Vogue, Naomi Campbell a menționat că le-a spus doar câtorva cunoscuți că va deveni mamă, lucru pe care l-a făcut și în privința celui de-al doilea copil.

Pot număra pe degetele de la o mână oamenii care urma să am primul copil„, a spus ea despre venirea pe lume a fiicei sale. „Dar ea este cea mai mare binecuvântare pe care mi-am putut-o imagina vreodată. Este cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată.' Întrebată dacă ar lua în considerare să-și crească familia și mai mult, ea a răspuns: „De ce nu?'

Recent, Campbell a avut apariții pe covorul roșu la Met Gala și la Festivalul de Film de la Cannes în mai și a stat în primul rând la colecția de debut pentru bărbați a lui Pharrell Williams pentru Louis Vuitton la începutul acestei luni, notează CNN.

FOTO: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton