Naomi Campbell s-a folosit de banii organizației de caritate pentru zboruri costisitoare, bijuterii de lux, tratamente spa și țigări. Ce sume a cheltuit

 Tudorache Simona
.

Naomi Campbell a trăit pe picior mare și acum suportă consecințele. Organizația Fashion Relief a lui Naomi Campbell a cheltuit 12.000 de lire sterline pentru un zbor către Nisa în care s-a transferat artă și bijuterii, precum și 7.800 de lire sterline pentru cazarea ei în locuri scumpe.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Detaliile cheltuielilor organizației de caritate au fost dezvăluite de Comisia de caritate după ce Campbell, în vârstă de 54 de ani, a fost descalificată de la calitatea de administrator timp de cinci ani.  În urma unei investigații s-a constatat că, între aprilie 2016 și iulie 2022, doar 8,5% din cheltuielile totale ale organizației au fost pentru caritate.

Naomi Campbell 54.jjpgNaomi Campbell 54.jjpg

Naomi Campbell a cheltuit 6.000 de lire sterline pe tratamente spa, room service și țigări

De asemenea, în urma anchetei s-a aflat că 7.800 de lire sterline din fondurile organizației au fost folosite pentru o ședere de trei nopți la un hotel de cinci stele în Cannes, Franța, pentru Campbell. În timpul petrecut acolo, Naomi a cheltuit 6.000 de lire sterline pe tratamente spa, room service și țigări.

Comisia a subliniat că, în urma anchetei, au fost recuperate peste 344.000 de lire sterline, care au fost folosite pentru a face donații către alte două organizații de caritate și pentru a achita datoriile rămase ale Fashion Relief.

De asemenea, Mail on Sunday a dezvăluit că organizația a cheltuit mai mult de 1.6 milioane de lire sterline pe un eveniment fastuos la Cannes, dar a donat doar 5000 de lire pentru cauze caritabile într-o perioadă de 15 luni. Comisia a publicat raportul anchetei sale privind Fashion For Relief, concluzionând că organizația de caritate era prost guvernată și avea un management financiar inadecvat.

Citește și: Ce probleme a avut Doinița Oancea cu părul, la ce tratamente a apelat și ce evită să facă acum: „Am avut o perioadă în care mi-a căzut. Am făcut un tratament cu laser și injecții în scalp” / EXCLUSIV

Citește și: De ce nu mai vorbește Flick cu Mihai Morar și Bendeac. Când a intervenit ruptura: „N-am simțit niciodată momentul să pun eu mâna pe telefon și să zic: Iartă-mă. Unii m-au blocat”

Citește și: Alexandru Ciucu susține că divorțul de Alina Sorescu a fost „traumatizant”: „Am avut cred că două luni în care nu am pus aproape nimic în gură”. Raisa și Carolina resimt tensiunile dintre părinții lor / EXCLUSIV

Citește și: Fratele lui Kate Middleton, dezvăluiri dureroase despre cea mai grea perioadă a vieții sale: „Mă gândesc la modalități de a muri pentru a putea ieși din roller coaster-ul care mă trimite în pragul nebuniei”. Câinele său i-a salvat viața

Citește și: Îl mai ții minte pe Adrian Țuțu, care a câștigat Românii au talent 2012? Cu ce se ocupă în prezent, după ce s-a mutat în Focșani: „Pe plan profesional, am reușit să…”

Naomi Campbell nu se mai ocupă timp de cinci ani de organizație

Campbell a fost descalificată și nu va mai fi administrator timp de cinci ani, iar colegele sale, Bianka Hellmich pentru nouă și respectiv patru ani Veronica Chou.

Modelul a fondat organizația de caritate în 2005, spunând că a fost inspirată de prietenul ei Nelson Mandela care i-a spus să își folosească vocea. Organizația a susținut că a strâns mai mult de 11 milioane de lire sterline, mai ales prin evenimentele celebre de strângere de fonduri organizate în întreaga lume, inclusiv la New York, Mumbai și Moscova.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton