Naomi Hedman s-a afișat pe Instagram cu alt bărbat după ce s-ar fi despărțit de Florin Ristei. Cine este artistul

 Dumba Gabriela
.

Frumoasa Naomi Hedman s-a afișat pe Instagram cu un alt bărbat, după ce au apărut zvonuri că s-a despărțit de Florin Ristei. Este vorba despre un artist sexy, celebru la rândul său, care nu a ezitat să distribuie și pe profilul său fotografia pe care Naomi a postat-o pe contul său de Instagram. Cum a reacționat Florin Ristei la o astfel de veste.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

De câteva săptămâni, Naomi Hedman a șters de pe rețelele de socializare toate fotografiile cu ea și Florin Ristei și toată lumea a presupus că s-au despărțit. Zvonurile au fost amplificate și de refuzul lui Florin Ristei de a le clarifica, atunci când a fost întrebat dacă el și Naomi Hedman și-au spus adio.

1-105-1024×640-11-105-1024×640-1

Cu ce bărbat s-a afișat Naomi Hedman după ce s-ar fi despărțit de Florin Ristei

Întrebat, recent, dacă s-a despărțit de Naomi Hedman, Florin Ristei a preferat să lase situația neclarificată și nici nu a explicat de ce femeia pe care o ceruse de soție acum trei ani a șters fotografiile cu el de pe rețelele de socializare.

„Asta poate va fi un mister. Nu știm, nu aveți de unde să știți și nici eu nu vă voi spune! Poate le-a șters cu alt scop. Cine știe? Eu nu vorbesc despre chestiile astea'.

Acum, Naomi Hedman i-a surprins pe toți fanii ei, căci a postat pe Instagram, la secțiunea Instastory, o fotografie cu ea și alt artist, Remi Black. Acesta a apreciat poza postată de Naomi Hedman și a distribuit-o și el, pe contul lui oficial de Instagram.

Citește și: Ce a vorbit Maia Morgenstern cu rudele din Israel, după izbucnirea războiului: „M-a sunat plângând. Niciodată nu l-am văzut plângând…’

Citește și: Vedete care au murit în 2023. Stephan Pelger, Rona Hartner și Natașa Raab s-au stins din viață în 2023

Citește și: Rona Hartner, uitată de vedete la înmormântare! Aurel Pădureanu și Ioana Tufaru sunt singurele persoane publice care au condus-o pe ultimul drum

Citește și: Cine l-a consolat pe Cătălin Bordea, după divorțul de fosta lui soție, Livia: „A suferit foarte mult. A venit la mine, ne-am simțit bine…'

Până acum, Naomi Hedman nu a comentat apariția alături de Remi Black, nici dacă pregătesc vreo colaborare împreună, dacă sunt prieteni sau ceva mai mult. Și nici Florin Ristei nu a transmis ceva legat de decizia femeii cu care voia să se căsătorească și singura sa postare publică este legată de un concert pe care urmează să îl susțină.

Cum i s-a schimbat viața lui Florin Ristei de când a cunoscut-o pe Naomi Hedman

Florin Ristei a cunoscut-o pe Naomi Hedman la „X Factor'. El avea rolul de jurat, iar ea a pășit pe scenă în calitate de concurentă. Au format rapid un cuplu, cântărețul chiar a și cerut-o în căsătorie pe artista din Marea Britanie, în 2020, iar ea a decis să se mute în România.

Să nu credeţi că am sechestrat-o, ci şi-a dorit şi ea să rămână aici pentru o perioadă. Viaţa mea s-a schimbat în bine, pe toate planurile.

Trebuie să recunosc că am mai învăţat puţin la capitolul empatie, am experimentat nişte sentimente noi şi ceva accent englezesc. Nu ştiu exact ce a fost întâlnirea noastră, dar cred că a fost timingul perfect pentru amândoi. Nu cred că se putea întâmpla într-un moment mai bun'.

Naomi Hedman încearcă acum să își creeze o carieră în România și a obținut câteva contracte de imagine, ca fotomodel. „Cam greu cu acomodarea, atunci când vii din Londra. (râde) Dar ieşim în câteva locuri, şi-a făcut câteva cunoştinţe, iar grupul meu de prieteni îi este chiar foarte apropiat', mai spunea Florin Ristei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton