Narcisa Birjaru și Alex Turcitu au împlinit 10 ani de căsătorie. Mesajul emoționant postat de câștigătoarea Chefi la Cuțite

 Dumitrache Laura
.

Narcisa Birjaru a câștigat sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite. Tânăra de 24 de ani este singura femeie care a plecat acasă cu premiul show-ului culinar. Bruneta trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de soțul ei, Alex Turcitu. Cei doi au împlinit de curând 10 ani de căsătorie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

După ce a câștigat marele premiu de la Chefi la cuțite, Narcisa Birjaru a dispărut o perioadă din mediul online, determinându-i pe fani să-și pună multe semne de întrebare. Ei bine, tânăra este activă din nou. Narcisa a postat un un mesaj emoționant cu ocazia împlinirii a celor 10 ani de căsătorie cu Alex Turcitu.

Narcisa Birjaru si sotul iNarcisa Birjaru si sotul i

Narcisa s-a bucurat de un mare succes după ce a câștigat emisiunea culinară, iar de atunci, viața brunetei s-a schimbat radical. În vară, Narcisa a avut ocazia de a lucra într-un restaurant de lux de la malul mării, iar acest lucru i-a adus multă bucurie. Ucenica lui Cătălin Scărlătescu a lucrat la hotelul lui Cristi Borcea.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Narcisa Birjaru de la Chefi la cuțite!Imaginea făcută publică acum

Citește și: Câți bani câștigă Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la Cuțite, la hotelul lui Cristi Borcea de la mare

Citește și: Cum își menține Monica Iagăr silueta la 48 de ani:„Nu mănânc!'

Citește și: Câți bani primește Bianca Drăgușanu pentru a apărea la Revelionul lui Dan Negru:„Este cea mai scumpă invitată'

Narcisa Birjaru și soțul ei au împlinit 10 ani de căsătorie

Narcisa Birjaru s-a căsătorit la vârsta de 14 ani cu Alex Turcitu, bărbatul alături de care a sprijinit-o în orice situație. De Ziua Națională a României, cei doi au împlinit 10 ani de căsătorie, iar Narcisa a postat un mesaj emoționant, alături de un colaj video cu Alex Turcitu, soțul ei. La mulți ani nouă! 10 ani împreună', a scris aceasta pe Instastory.

Bruneta a recunoscut că au existat și situații tensionate între ea și soțul ei, dar au reușit mereu să treacă peste ele. „M-am căsătorit la 14 ani cu soțul meu. Pentru mine, căsătoria a fost un moment foarte frumos, căci a fost alegerea mea. Am întâmpinat destule greutăți, dar iubirea dintre noi a fost mai mare decât orice greutate.Drept dovadă, încă suntem împreună… aproape 10 ani mai târziu. Amândoi știm că iubirea învinge întotdeauna. Mici discuții există în orice cuplu, în orice relație, indiferent dacă e vorba despre iubire sau prietenie', spunea Narcisa, potrivit Fanatik.ro.

Cum o alintă Alex Turcitu pe Narcisa?

Narcisa Birjaru și Alex Tucitu își doresc să devină părinți, iar câștigătoarea de la Chefi la cutite este decisă să aducă pe lume un copil. În urmă cu ceva timp, Alex vorbea despre relația cu soția sa, mărturisind că o alintă mereu pe frumoasa brunetă. Cei doi s-au susținut întotdeauna unul pe celălalt, iar acum sunt pregătiți să-și întemeieze o familie adevărată.

O alint în toate modurile posibile: puiul meu, draga mea, nevasta mea. Ea îmi spune bărbatul meu. Noi suntem genul de familie foarte unită. Ea îmi gătește mâncăruri din toată bucătaria lumii. Îmi face și mâncarea din finală, dar un pic diferit, dar este la fel de bună', spunea Alex Tucitu, potrivit playtech.ro.

Narcisa Birjaru își dorește să lucreze cu Chef Scărlătescu

La 24 de ani, Narcisa Birjaru a câștigat sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite, de la Antena 1. La scurt timp după ce a plecat acasă cu marele premiu, Scărlătescu declara că își dorește să o angajaeze pe Narcisa la restaurantul său. Tânăra a declarat încântată că va accepta cu mare drag să lucreze cu mentorul său, mărturisind că așteaptă să o cheme. Mai mult, Narcisa a declarat că își dorește să lucreze și alături de Sorin Bontea sau Florin Dumitrescu.

Și eu mi-aș dori să lucrez cu el, chiar dacă pentru mine partea aceasta culinară este doar o pasiune și nu o profesie. Și nu doar cu Chef Scărlătescu aș vrea să lucrez ci și cu Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu, toți trei sunt foarte buni. Dacă mi s-ar pune și mie o asemenea oferă pe masă nu aș spune nici eu nu, să o ajut, să fiu lângă ea', declara Narcisa, potrivit sursei citate mai sus.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton