Narcisa Suciu, dezvăluiri tulburătoare despre momentul când și-a pierdut mama: "A plecat foarte devreme, eu eram foarte tânără și...". Cum a schimbat-o venirea pe lume a fiicei sale

 Oana Pantazi
.

Narcisa Suciu, dezvăluiri dureroase despre momentul când și-a pierdut mama. Totul a început în Finlanda, noaptea de Revelion, atunci când Narcisa Suciu a avut un moment revelator, și astfel a luat naștere cartea „Mama, povestește-mi despre tine!'. O carte dedicată în primul rând fiicei sale, Daria, acum în vârstă de 25 de ani, în care artista și-a pus sufletul pe tavă, făcând dezvăluiri emoționante.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Narcisa Suciu, dezvăluiri tulburătoare despre momentul când și-a pierdut mama. De unde a pornit această idee care a născut o carte emoționantă? „Ziua în care copilul tău te va întreba senin: Cum ți-a ales mama ta numele? nu este departe. Pentru mine, momentul a fost extrem de sensibil. Daria aștepta răspunsul, iar eu abia atunci am realizat că, de fapt, nici nu știu. Iar Mama… Mama mea era plecată de multă vreme. Am reactivat atunci durerea ce rămâne imprimată în suflet… Absența Mamei înseamnă și capitole lipsă din viața noastră împreună. Timpul ce ni s-a dat a fost mult prea scurt”, explică Narcisa Suciu în cartea ei.

312184643_5871154716248934_508275826353303617_n312184643_5871154716248934_508275826353303617_n

Narcisa Suciu, dezvăluiri tulburătoare despre momentul când și-a pierdut mama

Exercițiul de sinceritate făcut de Narcisa Suciu față de fanii ei, nu a fost unul deloc ușor, mai ales că este vorba despre un subiect sensibil și o rană care nu s-a închis. Artista a dezvăluit că regretă că nu a dedicat mai mult timp relației cu mama ei, deoarece în scurt timp a devenit prea târziu… Asta pentru că mama Narcisei Suciu s-a stins din viață foarte devreme și între ele au rămas multe lucruri nespuse.

„Mama mea a plecat foarte devreme, când avea puțin peste 50 de ani, iar eu eram foarte tânără și nu mă interesa foarte tare să mă învețe ceva la ora aia, că îmi imaginam că avem tot timpul din lume.

Pentru că ea a fost fată de preot, toată educația noastră a fost cumsecade și cum se cuvine. Dacă sunt un om drept și vertical pe care te poți baza astăzi este pentru că mama mea m-a învățat să fiu așa', a declarat Narcisa Suciu, în exclusivitate pentru FANATIK.

Citește și: Narcisa Suciu a împlinit 48 de ani. Ce regret are artista în legătură cu fiica ei: „Nu s-a întâlnit cu părinții mei’

Citește și:„Peste cadavrul meu’. Narcisa Suciu nu a acceptat ca tatăl ei să-și refacă viața, după moartea mamei

Citește și: Cum arată casa Monicăi Tatoiu. Imobilul, evaluat la 2,5 milioane de euro, a fost ridicat pe o fostă groapă de gunoi

Artista a dezvăluit și că, de când a devenit mamă, s-a schimbat, iar asta datorită fiice sale, Daria.

„De la fiica mea am învățat să fiu mai incluzivă și să fiu mai bună. Incluzivă sigur nu eram și nu eram nici bună tot timpul', a adăugat Narcisa Suciu pentru sursa citată.

Narcisa Suciu a rămas însărcinată la 24 de ani, după ce-și pierduse mama

Mama Narcisei Suciu a încetat din viață când artista avea 17 ani, iar tatăl său a murit câțiva ani mai târziu. La 24 de ani, Narcisa a rămas însărcinată și viața i-a fost dată peste cap. Cu toate astea, medicul ei a fost cel care a sfătuit-o să ia o decizie bună. Vedeta a dezvăluit că cea care a ajutat-o să devină o femeie puternică este fiica ei, Daria, acum în vârstă de 25 de ani.

„Un aport foarte important l-a avut medicul meu, pentru că dacă nu era o femeie atât de deșteaptă cum e și dacă nu mi-ar fi vorbit așa cum mi-a vorbit, probabil că nu o aveam pe Daria.

Și ea mi-a explicat că un copil crește cu ceva ce deja am, respectiv, cu dragoste. Eu îi spuneam ei pe atunci: „Păi eu nu am casă, nu am masă, nu sunt măritată, n-am serviciu… ‘ și ea mi-a zis: „Ok, hai să stăm să îți iei serviciu și să-ți iei casă, și apoi să-ți iei mașină, și apoi o să vezi că o să vrei o mașină mai bună, după aia o să vrei elicopter, după aia o sa vrei castel și după aia când o să vrei să ai copil eu nu o să te mai pot ajuta’. În momentul acela mi-am zis că s-ar putea să aibă dreptate', a declarat Narcisa Suciu pentru mamici.ro.

Cine a ajutat-o să-și crească fiica

Cântăreața a mai spus că a avut parte și de ajutorul unei moaște din spital. După ce a aflat că artista nu avea mamă, aceasta a decis să o ajute cu creșterea copilului. Narcisa Suciu și-a început cariera muzicală odată cu nașterea fiicei sale.  

„Am avut un ajutor incredibil. O moașă din spital care m-a văzut speriată, știa că n-am mamă și mi-a zis: „Uite, o să vin eu în fiecare seară, să spăl copilul și să-i fac masaj. Singura condiție e să mă luați de acasă și să mă duceți acasă. Și așa am făcut.Tatăl Dariei mergea în fiecare seară să o aducă la noi și apoi să o lase acasă. Când intra în casă îmi zicea: „Ia-ți un pahar de lapte, calmează-te, liniștește-te, citește ceva’. Și am făcut chestia asta vreo două-trei luni.

Tododată, Narcisa a declarat că primul spectacol la care a cântat a avut loc la câteva luni după ce a născut-o pe Daria. „Apoi mi-a mai fost foarte greu că nu-mi venea să mă dezlipesc de ea. Stăteam să mă uit la ea încontinuu, să văd că respiră, nu-mi venea să ies din casă. Până într-o zi în care mi-am dat seama că dacă nu ies din casă, nu am bani.Trebuie să ies și să muncesc. Și prima dată când m-am dus să cânt, la primul spectacol, la Târgiu Jiu, a fost prima dată când copilul a dormit neîntors. Probabil și copilul simțea neliniștea și fricile mele, a mai spus Narcisa Suciu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton