Narcisa Suciu ia în calcul să se retragă la mănăstire, peste câțiva ani: "Dacă nu mă mai regăsesc în anturaj și..."

 Dumba Gabriela
.

Narcisa Suciu nu a renunțat la gândurile sale din adolescență, legate de retragerea la mănăstire. Acum, la 48 de ani, cântăreața spune că în funcție de ce se va întâmpla în viitorul său, va decide dacă viața la mănăstire îi va aduce mai multă fericire. Narcisa Suciu a explicat care ar fi motivele pentru care ar lua în calcul retragerea la o mănăstire.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe când avea doar 17 ani, Narcisa Suciu și-a dorit să se retragă la mănăstire după ce și-a pierdut mama în urma unei lupte crâncene cu o boală dureroasă, cancerul. Totuși, tatăl său nu și-a dat acordul. Narcisa Suciu nu a renunțat niciodată la acest gând.

3535335353

Care ar fi motivele pentru care Narcisa Suciu s-ar retrage la mănăstire

Narcisa Suciu nu a renunțat niciodată la gândul său din adolescență, acela de a trăi la mănăstire, mai ales că știe că pensiile pe care le primesc artiștii sunt unele mici.

„Nu exclud varianta aceasta, dar nu mă grăbesc! Nu acum! Dar, la un moment dat în viață, spre final, mă gândesc că este o variantă! Care pensie? Nu există în meseria noastră pensie! Nu știu, mă gândesc că, la un moment dat, dacă nu mă mai regăsesc în anturaj și în ce fac în momentul respectiv, este o variantă pentru mine, de ce nu?', a declarat Narcisa Suciu pentru ego.ro.

De asemenea, atunci când era mică, Narcisa Suciu visa să fie stewardesă, iar mai apoi poștăriță.

„Dacă e vorba despre ce voiam să mă fac când eram mică, pe atunci mă gândeam că aș vrea să fiu stewardesă! Aveam senzația că în momentul în care pui uniforma pe tine deja vorbești toate limbile străine. Asta îmi închipuiam! Pe urmă, la un moment dat, când eram foarte mică, mă uitam la femeia care ne aducea corespondența și punea în cutiile poștale scrisori.

Citește și:Narcisa Suciu a rămas însărcinată la 24 de ani, după ce-și pierduse mama. Cine a ajutat-o să-și crească fiica: „Dacă nu era ea, probabil că nu o aveam pe Daria’

Citește și:Ionuț Frumușelu s-a despărțit de soția lui din cauza infidelității: „N-am vrut să cred. A avut libertate și m-am trezit că…’. Ce decizie au luat în privința fiului lor

Mă gândeam că, dacă aș fi în locul ei, aș putea să citesc scrisorile tuturor! Mi se părea extraordinar! Aș fi vrut foarte tare să fiu ea. Apoi, după ce am mai crescut puțin, m-am gândit că, de fapt, cel mai fain este să fii bibliotecară. Cred că, dacă nu aș fi putut să cânt, asta făceam! Am făcut limbi străine la liceul unde am terminat, dar clasa cealaltă era de biblioteconomie. Cred că mă duceam acolo!', a mai spus Narcisa Suciu.

Narcisa Suciu și-a pierdut mama când avea 17 ani

Narcisa avea 17 ani când mama sa s-a stins din viață, iar șapte ani mai târziu, tatăl ei a părăsit această lume. Cântăreața nu și-a iertat niciodată tatăl pentru că nu a lăsat-o să o vadă pentru ultima oară pe cea care i-a dat viață.

Părinții mei s-au dus destul de devreme. Mama mea a murit când eu aveam 17 ani și ea avea 51, iar pe tata l-am pierdut când aveam 24 de ani. Cancer. Este cuvântul care pe vremea aia era o condamnare la moarte. Sunt zile în care nu îmi amintesc cum îi suna vocea. Sunt zile în care nu îmi amintesc cum arăta. Țin minte că avea niște zile în care se simțea rău, dar altfel dormea extrem de puțin, ea avea 4 copii. Se culca ultima și se trezea prima. Era foarte harnică„, a declarat Narcisa Suciu în cadrul unei emisiuni.

„Tata, după un de la moartea mamei, mi-a spus că este timpul să aducă pe cineva nou în casă și i-am spus ‘peste cadavrul meu, încearcă numai să vedem ce iese. Probabil nu-l pierdeam atât de devreme și pe el, probabil nu mai avea motiv să trăiască’, a spus Narcisa Suciu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton