Narcisa Suciu a rămas însărcinată la 24 de ani, după ce-și pierduse mama. Cine a ajutat-o să-și crească fiica: „Dacă nu era ea, probabil că nu o aveam pe Daria”

 Dumitrache Laura
.

Narcisa Suciu a rămas însărcinată la 24 de ani, după ce-și pierduse mama. Narcisa Suciu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară. Cântăreața s-a mutat din România în urmă cu mai mulți ani, iar în prezent locuiește în Finlanda, alături de soțul și fiica ei. Recent, Narcisa Suciu a vorbit despre perioada care avea să îi schimbe viața. A devenit mamă într-o perioadă dificilă a vieții sale, dar a întâlnit oameni care au ajutat-o să meargă mai departe.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Narcisa Suciu a rămas însărcinată la 24 de ani, după ce-și pierduse mama. Narcisa Suciu avea 24 de ani când a rămas însărcinată. La acea vreme, artista trecea prin momente dificile după ce ambii părinți decedase. Vedeta a dezvăluit că cea care a ajutat-o să devină o femeie puternică este fiica ei, Daria, acum în vârstă de 23 de ani.

narcisa suciu si darianarcisa suciu si daria

Artista era nemăritată și nu avea o viață stabilă la acel moment. Cu toate astea, medicul care i-a monitorizat sarcina a ajutată să ia decizia cea mai bună. De asemenea, cântăreața a avut parte și de ajutorul unei moșe din spital.

Citește și: Narcisa Suciu a împlinit 48 de ani. Ce regret are artista în legătură cu fiica ei: „Nu s-a întâlnit cu părinții mei'

Citește și:„Peste cadavrul meu'. Narcisa Suciu nu a acceptat ca tatăl ei să-și refacă viața, după moartea mamei

Citește și:Cum arată casa Monicăi Tatoiu. Imobilul, evaluat la 2,5 milioane de euro, a fost ridicat pe o fostă groapă de gunoi

Citește și: Cătălina Ponor a ales nașa de botez pentru fiul ei. Când va avea loc evenimentul: „Va fi în luna…'

Narcisa Suciu a rămas însărcinată la 24 de ani, după ce-și pierduse mama

Narcisa Suciu, în vârstă de 48 de ani, are o fiică, Daria. Artista a devenit mamă când avea 24 de ani și mărturisește că fiica ei a fost cea care a făcut-o mai puternică de-a lungul anilor. Narcisa Suciu a trăit momente dificile încă de mică. Mama sa a încetat din viață când artista avea 17 ani, iar tatăl său a murit câțiva ani mai târziu. Ulterior, Narcisa a aflat că este însărcinată și viața i-a fost dată peste cap. Cu toate astea, medicul ei a fost cea care a sfătuit-o să ia o decizie bună. „Un aport foarte important l-a avut medicul meu, pentru că dacă nu era o femeie atât de deșteaptă cum e și dacă nu mi-ar fi vorbit așa cum mi-a vorbit, probabil că nu o aveam pe Daria.

Și ea mi-a explicat că un copil crește cu ceva ce deja am, respectiv, cu dragoste. Eu îi spuneam ei pe atunci: „Păi eu nu am casă, nu am masă, nu sunt măritată, n-am serviciu… ' și ea mi-a zis: „Ok, hai să stăm să îți iei serviciu și să-ți iei casă, și apoi să-ți iei mașină, și apoi o să vezi că o să vrei o mașină mai bună, după aia o să vrei elicopter, după aia o sa vrei castel și după aia când o să vrei să ai copil eu nu o să te mai pot ajuta'.În momentul acela mi-am zis că s-ar putea să aibă dreptate”, a declarat Narcisa Suciu pentru mamici.ro.

Cine a ajutat-o să-și crească fiica

Cântăreața a mai spus că a avut parte și de ajutorul unei moaște din spital. După ce a aflat că artista nu avea mamă a decis să o ajute cu creșterea copilului. Narcisa Suciu și-a început cariera muzicală odată cu nașterea fiicei sale.  „Am avut un ajutor incredibil. O moașă din spital care m-a văzut speriată, știa că n-am mamă și mi-a zis: „Uite, o să vin eu în fiecare seară, să spăl copilul și să-i fac masaj. Singura condiție e să mă luați de acasă și să mă duceți acasă. Și așa am făcut.Tatăl Dariei mergea în fiecare seară să o aducă la noi și apoi să o lase acasă. Când intra în casă îmi zicea: „Ia-ți un pahar de lapte, calmează-te, liniștește-te, citește ceva'. Și am făcut chestia asta vreo două-trei luni.

Tododată, Narcisa a declarat că primul spectacol la care a cântat a avut loc la câteva luni după ce a născut-o pe Daria. „Apoi mi-a mai fost foarte greu că nu-mi venea să mă dezlipesc de ea. Stăteam să mă uit la ea încontinuu, să văd că respiră, nu-mi venea să ies din casă. Până într-o zi în care mi-am dat seama că dacă nu ies din casă, nu am bani.Trebuie să ies și să muncesc. Și prima dată când m-am dus să cânt, la primul spectacol, la Târgiu Jiu, a fost prima dată când copilul a dormit neîntors. Probabil și copilul simțea neliniștea și fricile mele., a mai spus Narcisa Suciu.

Ce relație are Narcisa Suciu cu fiica ei, Daria

Cântăreața consideră că a fost o mamă strictă, dar spune că fiica ei, Daria, îi mulțumește acum pentru asta. În vârstă de 23 de ani, Daria are o relație apropiată cu mama sa. Narcisa Suciu este mândră de fiica ei și se înțeleg foarte bine.

Mi-am pierdut mama, tatăl, și așa aveam senzația că dacă aș pierde-o pe ea, ar fi finalul meu. Așa că am fost mereu atentă, cu un pas în urma ei.Iar ca o calitate, ar fi faptul că am trata-o mereu ca pe un egal, un om cu aceleași drepturi ca și mine, chiar dacă e mai scund și e de mai puțin timp ca mine pe Pământ., a mai declarat artista pentru sursa citata.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton