Nargi și Luis, primii concurenți care au făcut amor la Love Island România: "M-am lăsat dus de val". Ipostaze incendiare cu cei doi surprinse de camerele de supraveghere

 Dumitrache Laura
.

Love Island România 2023 se apropie de final, iar doi concurentii au avut parte de momente incendiare. Nargi și Luis formează cel mai nou cuplu din emisiune și și-au dat frâu liber sentimentelor și s-au iubit în fața camerelor de filmat. Iată cum au fost filmați cei doi îndrăgostiți!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Telespectatorii emisiunii Love Island România au avut parte de momente surprinzătoare, după ce un nou cuplu a fost invitat să petreacă o noapte în Cuibușorul de nebunii. Nargi și Luis formează cel mai nou cuplu din emisiune. Astfel, celor doi li s-a oferit ocazia să petreacă momente de neuitat.

CaptureCapture

Cel mai nou cuplu de la Love Island România a avut parte de o noapte incediară în  „Cuibușorul de nebunii'. Deși știu că sunt filmați 24/24, Nargi și Luis nu au mai tinut cont de camerele de filmat și și-au dat frâu liber sentimentelor.

Citește și:Finala Love Island România. Trei cupluri se vor lupta pentru marele premiu de 50.000 de euro

Citește și:Emisiunea „Love Island România', scoasă din grila PRO TV. Anunțul făcut de Alina Ceușan: „Intrăm în ultimele două săptămâni de…'

Citește și:Daniela Condurache a slăbit cu postul intermitent: 'Fac foamea, cum s-ar spune…' Ce zice artista despre rezultate / EXCLUSIV

Citește și:Dan Negru, reacție dură la adresa Elenei Lasconi și a fiicei sale: „Un om care își crește copilul în spiritul unei ideologii, unei doctrine criminale nu…”

Nargi și Luis formează cel mai nou cuplu de la Love Island România

Love Island România se apropie de final, iar concurentii se vor lupta pentru premiul de 50.000 de euro. Telespectatorii au avut parte de momente surprinzătoare, după ce Nargi și Luis formează un nou cuplu. Cei doi au o chimie aparte și au fost sinceri unul cu celălalt încă de la început, iar producătorii le-au oferit șansa de a se cunoaște mai bine, așa că au avut parte de o noapte incendiară în Cuibușorul de nebunii. Invitați să petreacă o noapte în #HideawayFor2, Nargi și Luis și-au dar frâu liber sentimentelor chiar în fața camerelor de filmare.

„Luis și Nargi, formați cel mai nou cuplu din vilă. felicitări! Vă invităm să petreceți noaptea în Cuibușorul de nebunii!', a fost mesajul primit de cei doi.

În sfârșit mă simt și eu împlinit. Cu voi vorbesc. De vreo trei săptămâni așteptam momentul să mă cuplez cu Luis. Mai bine mai târziu decât niciodată', a spus Luis înainte de întâlnirea cu Nargi, partenera sa.

Nargi și Luis au făcut amor la Love Island România

Nargi și Luis au avut parte de clipe fierbinți în #HideawayFor2, și nu au mai tinut cont de camerele de filmare. Cei doi au făcut amor chiar înainte de finală, fiind primul cuplu din emisiune care își dă frâu liber sentimentelor. A doua zi dimineață, Nargi a spus: „Aproape am făcut sex. Eu cred ca doar noi am făcut asta. Se vede că n-am dormit'.  'Ce se întâmplă la hideaway, rămâne aici', a completat-o Luis. Ei bine, după o noapte romantică petrecută împreună, Nargi și Luis au primit cadou o întâlnire romantică, iar momentul a fost ideal pentru a dezbate clipele petrecute cu o seară înainte. 'În sfârșit am nimerit perechea perfectă. Mă simt mai bine pielea mea. M-am și lăsat așa, dus e val. Dar dacă pui doi drăcușori într-o cameră, ce să iasă? Mi-a pus capac Nargi' recunoște Luis.'Mi se pare că am profitat cât am putut noi de hideaway-ul ăla', a concluzionat Nargi.

Cele patru cupluri rămase în vila din Tenerife se pregătesc intens pentru Marea Finală. 5 fete și 5 băieți au intrat în emisiunea Love Island România, iar vreme de 6 săptămâni au avut ocazie de a-și întâlni sufletul pereche. Reality show-ul se pregătește de marea finală, iar în ultima săptămână, trei cupluri se vor lupta pentru premiul de 50.000 de euro.

Sursa foto: Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton