Natalia Duminică, eliminată de la Survivor: "Mi-e atât de greu să mă despart de voi"

 Oana Pantazi
.

Natalia Duminică a fost eliminată de la Survivor, în timp ce colegii ei CRBL și TJ Miles au fost salvați de public. Dansatoarea a fost extrem de emoționată și și-a luat rămas-bun de la colegii ei Faimoși cu ochii în lacrimi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Episodul de ieri-seară a adus încă o veste tristă pentru tabăra Faimoșilor – Natalia Duminică a fost eliminată de la Survivor, în timp ce CRBL și TJ Miles au fost salvați de public. A fost un moment greu, chiar dacă dansatoarea se aștepta la acest deznodământ, ea fiind accidentată.

natalia-duminica-eliminata-survivor-1natalia-duminica-eliminata-survivor-1

Natalia Duminică, eliminată de la Survivor

Deși intrase recent în competiție, Natalia Duminică a fost nominalizată și, ulterior, eliminată de la Survivor, în urma voturilor telespectatorilor, care i-au salvat pe colegii ei Faimoși. Dat fiind că fusese accidentată, alegerea publicului a fost una de așteptat, deoarece Natalia nu mai putea performa la capacitate maximă, pentru a-și ajuta echipa. Concurenta a primit vestea cu lacrimi în ochi, dar a aceeptat-o cu mult fair-play.

Citește și: Cătălin Zmărăndescu și Natalia Duminică, apropieri suspecte la Survivor: „L-am văzut cum o ținea de gât…”

Citește și: Cine este Natalia Duminică de la Survivor. Părinții au divorțat și nu mai vorbește cu tatăl ei

Citește și: Ecaterina Ladin, declarații surprinzătoare despre relația cu soțul ei, după 7 ani de căsnicie: „Am stat destul de mult despărțiți fizic, dar niciodată nu…'/ EXCLUSIV

Citește și: Simona Pătruleasa, totul despre relația cu fiica ei, Ingrid:„Are o personalitate puternică. Nu e genul de copil care…’/ EXCLUSIV

„Cred că e logic, pentru că simțindu-mă că nu pot da 100% pe traseu, aș simți că țin echipa pe loc. Nu aș rezista o secundă să nu intru pe traseu, să nu-mi ajut echipa. Îmi doresc să schimbați ceva, vreau să câștigați. Treziți-vă, enervați-vă. Aș vrea să vă dau forță să câștigați cu toții. Vă rog, din suflet, fiți tari!

Nu-mi dau seama de ce mi-e atât de greu să mă despart de voi, sunteți ca familia mea', a declarat Natalia Duminică, după ce a aflat de la Daniel Pavel că a fost eliminată de la Survivor.

Războinicii au pierdut-o pe Ramona Crăciunescu

Deși Războinicii au câștigat mai multe confruntări decât competitorii lor Faimoși și par a avea o echipă mai sudată, au rămas și ei fără un om important. Dacă Natalia Duminică a fost eliminată de la Survivor ieri, pe 8 martie Războinicii au pierdut-o pe Ramona Crăciunescu. Atunci ea fusese propusă spre eliminare alături de Blaze și Relu Pănescu. Din păcate, Războinica a fost cea care a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor, publicul decizând cine va pleca acasă.

La fel ca Natalia, Războinica a lăcrimat la aflarea verdictului, deoarece își dorea să mai rămână în concurs.

„Simt că nu am arătat tot. Condițiile de aici m-au făcut să mă pierd uneori pe traseu, dar aici am descoperit niște oameni minunați, foarte buni și sufletiști', a spus Ramona Ramona Crăciunescu, plângând.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton