Natalia Mateuț, primele declarații după ce a fost audiată de DIICOT într-un dosar de trafic de droguri: "Am stat 20 de minute. Am răspuns prompt întrebărilor autorităților și..."

 Dumba Gabriela
.

Natalia Mateuț a fost audiată de către DIICOT într-un dosar al unor inculpați acuzați de trafic de droguri. Prezentatoarea TV este bănuită că ar avea legături cu un dealer de droguri care a ajuns în custodia Poliției, însă Natalia Mateuț infirmă orice legătură cu persoana respectivă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Natalia Mateuț a fost audiată la DIICOT, în calitate de martor, într-un dosar de trafic de droguri. Vedeta Antena Stars susține că nu are nici o legătură cu persoanele acuzate. Natalia Mateuț a mai avut parte de emoții extreme în anul 2011, când a fost arestată la Amsterdam într-un dosar de fraudă bancară, însă din fericire acuzațiile asupra ei au fost ridicate și s-a putut întoarce imediat în țară, teafără și nevătămată.

35433543

Natalia Mateuț, primele declarații după audierea de la DIICOT în dosarul de trafic de droguri

Natalia Mateuț, fiica lui Dorin Mateuț, a ajuns la audieri la DIICOT în calitate de martor într-un dosar de trafic de droguri și a fost însoțită de avocatul său, unde a oferit și o declarație.

„Într-adevăr, am fost chemată la DIICOT pentru a spune dacă il cunosc pe un anumit inculpat. Din moment ce sunt persoană publică, jobul meu implică să intru în contact cu tot felul de persoane, se face mai multă tevatură decât este cazul. O să va spun și vouă, așa cum am și declarat și către DIICOT, nu cunosc persoana de care am fost întrebată.

Dacă din întâmplare cineva se află în același club sau pe aceeași terasă cu mine, nu înseamnă că ne și cunoaștem. În realitate, nu s-a întâmplat nimic. Am răspuns prompt întrebărilor autorităților și asta a fost. Am stat 20 de minute, am plecat acasă, tot în calitate de martor. Cu această calitate am venit, cu aceasta am plecat', a mărturisit Natalia Mateuț pentru Spynews.ro.

Citește și: Survivor România All Stars 2024. Lola Crudu a fost eliminată. Ce cadou emoționant i-a oferit Ștefaniei Ștefan, înainte să părăsească emisiunea: „Să nu plângi’

Citește și: Paula Chirilă a recunoscut că a fost atrasă de Connect-R: „A fost crush-ul meu, eram fiartă pe el’. Dezvăluirile făcute de actriță la Te cunosc de undeva, unde sunt colegi

Natalia Mateuț a fost arestată în anul 2011, la Amsterdam

În anul 2011, fiica lui Dorin Mateuț și iubitul ei de la acea vreme, Valentin Petrișor, au fost reținuți la Amsterdam. Cei doi au fost bănuiți de fraudă bancară. Bărbatul, poreclit Dinte, a povestit cu lux de amănunte episodul din Olanda, dar și cum a ajuns în acel punct. Dezvăluirile au fost făcute în urmă cu un an, într-un videoclip postat pe canalul său de Youtube.

„Începând o relație cu această fată, vă dați seama că venea dintr-o familie cu posibilități, avea tot felul de pretenții și cerea: vreau și eu aia, vreau și eu aia… Eu, fost fotbalist, acum lucram, aveam un salariu, mă mai descurcam. Trăiam bine, dar nu la nivelul ăla. Un prieten, Dragoș, avea tot felul de combinații și îl vedeam că tot pleacă. Și venea cu bani, omul, haine… Și i-am zis că vreau să merg și eu unde se duce el', a povestit Valentin Petrișor.

Atunci când a auzit că iubitul ei pleacă la Amsterdam, Natalia s-a oferit să îl însoțească. Acolo a început totul. Dinte a explicat mecanismul prin care acționau la acea vreme.

„Și ne-am dus pe cea mai scumpă stradă din Amsterdam, unde sunt toate magazinele Chanel, Vuitton.  Am intrat în toate și am plătit cu cardul ca și cum era al meu. Am luat foarte multe. Serile, mergeam la restaurant, tot cu cardul plăteam șampaniile. Cele mai tari restaurante și cele mai tari haine.

Noi, din marfa pe care o luam, să putem să facem cash, că nu puteam să scoatem cash, erau carduri American Express și făceam cumpărături fără pin… mai vindeam câte o geantă. Luam două genți de 10.000 euro și le dădeam pe 6-7.000. Stăteam la un hotel bun, până într-o zi când nu știu de ce m-am certat cu Natalia, m-am bătut pe acolo cu ea, am spart o ușă. A trebuit să plecăm de la hotel că intra menajera a doua zi, vedea gaura aia, chema poliția și nu ne convenea să fim luați în vizor', a mai povestit fostul iubit al Nataliei Mateuț.

În momentul în care au ieșit din hotel, o dubă cu polițiști îi aștepta. Oamenii legii i-au urmărit și le-au pus cătușele în plină stradă.

„Ne pun pe jos. Cătușe… M-am uitat la Natalia, a început să țipe… Tovarășul ăsta al nostru a fugit. Când am văzut-o pe Natalia că au luat-o gaborii… vă dați seama, ea avea 18 ani, nici nu știa despre ce e vorba. Am înnebunit. Pe toți trei ne-a dus în părți diferite. La tribunal m-a băgat într-o cameră foarte mică, cu o bancă de piatră. La un moment dat mă scoate și văd bagajele Nataliei. Mă duce într-un birou la un procuror, îi spun povestea mea că sunt jurnalist, că a fost o greșeală.

Îi zic: „Ok, dar măcar un lucru puteți să-mi spuneți: Natalia, prietena mea…”. Mi-a făcut din cap că i-a dat drumul. M-am mai liniștit puțin.', a mai povestit Dinte, pe canalul său de YouTube.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton