Natalie, fiica lui Florin Busuioc, are o relație cu Teo Ioniță de la România are Roast. Cum se înțelege comediantul cu prezentatorul TV: „Am început să dezvolt o...”

 Radulescu Ruxandra
.

Mai exact, este vorba despre Teo Ioniță, cel care a făcut parte din echipa lui Cătălin Bordea în emisiunea România are Roast, difuzată la Antena 1. Florin Busuioc este nu numai un actor îndrăgit, ci și mândrul tată a două fiice. Se pare că fata cea mare a lui Florin Busuioc este îndrăgostită și are o relație cu Teo Ioniță, un tânăr comediant care a făcut parte din echipa lui Cătălin Bordea, în show-ul „România are Roast”.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Natalie, fiica cea mare a lui Florin Busuioc, are o relație cu Teo Ioniță, din show-ul „România are Roast”. Florin Busuioc, sau Busu, așa cum îl alintă colegi de breaslă, se poate mândri cu două fiice superbe, Natalie și Catinca. Fata cea mare a actorului, Natalie, se iubește cu un actor de comedie. Este vorba de Teo Ioniță, comediantul care a făcut parte din echipa lui Cătălin Bordea în show-ul „România are Roast”, de pe Antena 1. Acest aspect a fost dezvăluit chiar de Teo Ioniță în timpul unui număr de stand-up.

index-23index-23

Natalie, fiica cea mare a lui Florin Busuioc, are o relație cu Teo Ioniță, din show-ul „România are Roast”

În timpul recentului său număr de stand-up, realizat pe scena clubului The Fool (patronat de Bordea și Micutzu), Teo a mărturisit că are o relație cu Natalie Busuioc, fiica lui Florin Busuioc.

Citește și: Emisiunea lui Teo Trandafir a fost scoasă din grila Kanal D. Ce au transmis producătorii: „Se află într-o pauză, suntem determinați să…'

Citește și: Cătălin Bordea confirmă că are o nouă iubită, după divorțul de fosta lui soție, Livia: „Este o femeie minunată…”

Hai să vă zic de gagică-mea! Gagică-mea e o femeie foarte mișto. Are ce n-am avut eu niciodată. Și anume, un tată! Are un tată care o susține în tot ceea ce face. Tatăl ei e Florin Busuioc, Busu de la Meteo. Și e pe bune asta. Și se vede în tot ceea ce face: E o fată devreme acasă, instabilă ca vremea și, de fiecare dată când mă cert cu ea, plouă afară. Cred că vorbește cu tac-su: „Tată, dă-le ploaie la săraci!' Și tăticu le dă, imediat bagă ciclonul. Tot fiind cu gagică-mea, am început să dezvolt o relație și cu taică-su. Am început să fim prieteni.„, a declarat Teo Ioniță.

Cum se simte Florin Busioc, după infarctul suferit în 2018

Florin Busuioc a suferit un infarct în 2018, iar medicul i-a recomandat acum că este nevoit să slăbească 12-15 kilograme pentru a nu obosi inima.

Tratamentul prescris de medici îl respectă cu desăvârșire, la fel și controalele periodice. Din punct de vedere al alimentației însă, Florin Busuioc nu reușește să se abțină de la mâncare, astfel că, evident, nu reușește nici să slăbească.

Cu mâncatul nu sunt atent. În rest îmi iau medicamentele, merg la control o dată la șase luni. Nu e vorba de derapaje prea mari, dar cu mâncatul…

Somnul e ok. Munca e ok. Lucrez ori dimineața și seara, ori dimineața doar. O săptămână așa, un așa. Nu am probleme din punct de vedere al programului. Dar nu prea sunt eu atent la mâncat și asta înseamnă că nu reușesc să mai dau jos din kilograme.

Ar trebui să mai dau jos vreo 12-15 kilograme. Ei, uite că nu reușesc. Dar poate că la un moment dat o să fac și asta. În general, lucrurile arată destul de bine în rest.

Am avut din nou COVID, acum vreo două, trei săptămâni, am stat cinci zile acasă, după trei zile nu mai aveam nimic„, a dezvăluit Florin Busuioc pentru fanatik.ro.

FOTO: Instagram Antena 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton