Nea Marin, detalii neștiute despre nunta Cătălinei Ponor cu Bogdan Jianu: "Când am ridicat steagul călușului și cu tricolor, toți erau cu mâna la piept"

 Radulescu Ruxandra
.

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu și-au unit destinele, sâmbătă 8 iulie, în cadrul unei ceremonii religioase, ce a avut loc la o biserică din Mănăsia, județul Ialomița. Nea Marin a fost cel care a delectat oaspeții de la nuntă cu un moment artistic de excepție alături de călușari. Iată ce s-a întâmplat la nunta Cătălinei Ponor cu Bogdan Jianu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cum a petrecut Nea Marin la nunta Cătălinei Ponor cu Bogdan Jianu. Cătălina Ponor și Bogdan Jianu și-au unit destinele la data de 8 iulie, în cadrul unei ceremonii superbe, ce a avut loc la o biserică din Mănăsia, județul Ialomița. Pentru Cătălina Ponor și Bogdan Jianu, momentul a fost cu atât mai special, deoarece a au făcut în aceeași zi și creștinarea fiului lor Vlad. Coregraful Nea Marin a oferit un moment artistic de excepție la petrecere, alături de ansamblul de călușari. Iată ce a povestit Nea Marin despre nunta Cătălinei Ponor cu Bogdan Jianu.

catalina-ponor-s-a-casatorit-cu-regizorul-bogdan-jianu-primele-imagini_1catalina-ponor-s-a-casatorit-cu-regizorul-bogdan-jianu-primele-imagini_1

Cum a petrecut Nea Marin la nunta Cătălinei Ponor cu Bogdan Jianu

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu au făcut nunta și botezul fiului lor, Vlad, în aceeași zi. Pentru a sărbători cum se cuvine momentul au apelat la Nea Marin, care a oferit un show minunat cu trupa de călușari.

Mă simt cel mai fericit om, pentru că mi s-a oferit ocazia asta să fac un moment artistic adevărat, ăla care sunt eu: călușar, cu călușarii după mine, cu tradiția de 50 de ani. Am prezentat un spectacol acolo în fața a zeci de sportivi, campionii noștri.

Când am ridicat steagul călușului și cu tricolor, toți erau cu mâna la piept. Foarte tare, frumos! A fost un eveniment pe care nu o să-l uit, deabia aștept să văd filmele'a spus Nea Marin entuziasmat pentru Playtech.ro.

Cum a ajuns Nea Marin să danseze la nunta Cătălinei Ponor cu Bogdan Jianu

Nea Marin a povestit și modul în care Cătălina Ponor și Bogdan Jianu l-au rugat să fie prezent alături de ei, la ceremonie și să facă un show pentru invitați. Cătălina Ponor și Bogdan Jianu au dansat alături de Nea Marin în costume populare.

M-au invitat la ei acasă și mi-au zis: Nea Marin, noi suntem, vorba aia, cu sufletul ăla de român, și ce poate să fie mai frumos decât călușul, așa că te rugăm să vii! Și am acceptat cu mare drag, m-am dus cu 6 perechi de dansatori și am făcut un program de a dansat toată lumea, toți erau în jurul nostru. Super atmosferă!

Ne-am făcut programul și am plecat. Mirilor le-am pus elemente de costume populare, au dansat cu noi tot timpul, mireasa și mirele în centru cu mine, cu nepoata mea, cu nepoții mei, a fost super tare.

A fost un moment românesc adevărat, cred că toată lumea l-a simțit până în fibra mușchilor. Le doresc casă de piatră, să fie sănătoși, să dea Dumnezeu să mai facă copii, să îi îndrume către sport, către actorie, către ce vor ei, sunt niște copiii deosebiți', a povestit el pentru Playtech Știri.

Monica Roșu: „Nu s-a furat mireasa”

Fosta colegă a Cătălinei Ponor, Monica Roșu, a relatat că nu s-a practicat obiceiul furatului miresei, dar că s-a bucurat să fie alături de ea la un astfel de eveniment.

Ne bucurăm că suntem împreună și la astfel de evenimente. Era normal să fim alături de ea. Ne-am bucurat că s-a întâmplat fericitul eveniment și mai ales că ea este fericită. Nu s-a furat mireasa.

Cât am stat eu nu s-a furat mireasa, nu știu după, dar nu, asta cu furatul miresei nu au respectat tradiția. Nu prea aveau unde să o fure. A mai lipsit ea așa puțin să se schimbe, să vadă ce face copilul, dar nu cred că s-a pus problema de furat.

A fost o nuntă foarte frumoasă, toată lumea s-a simțit bine, tradițiile astea sunt tradiții, dar nu trebuie neapărat respectate. Mă bucur că am fost alături de ea, că e fericită, să fie sănătoși împreună și fericiți', a declarat, pentru Playtech Știri, Monica Roșu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton