Îți mai amintești de Nea Rață de la Ferma Vedetelor? Cum arată și cu ce se ocupă, acum, la 9 ani de la show-ul TV

 Radulescu Ruxandra
.

Îți mai amintești de Nea Rață de la Ferma Vedetelor? Au trecut ani de zile, de când Nea Rață, pe numele său adevărat Florin Rață, a participat la Ferma Vedetelor, în echipa Iuliei Vântur și a Monicăi Bârlădeanu. Bărbatul a devenit faimos în urma participării sale în cadrul show-ului, iar fanii se întreabă ce mai face. Ei bine Nea Rață are o afacere din care câștigă bani frumoși.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI

Nea Rață, pe numele său real, Florin Rață, este unul dintre cei mai îndrăgiți participanți de la emisiunea Ferma Vedetelor, difuzată în 2015, pe PRO TV. Bărbatul a avut ocazia să colaboreze îndeaproape cu Iulia Vântur și Monica Bârlădeanu, două dintre cele mai frumoase femei din showbiz.

https___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2019_12_nea-rata-revine-la-tv-cu-cine-a-semnat-filmarile-deja-au-inceput-hphttps___www.cancan.ro_wp-content_uploads_2019_12_nea-rata-revine-la-tv-cu-cine-a-semnat-filmarile-deja-au-inceput-hp

Nea Rață este căsătorit de peste 20 de ani, iar soția sa i-a dăruit doi copii de care este foarte mândru: Maria (28 de ani) și Bogdan (25 ani). De când nu a mai apărut pe micile ecrane, Nea Rață și-a deschis un business din care câștigă foarte bine. Iată cu ce se ocupă, acum, Nea Rață, de la Ferma Vedetelor!

Citește și: „Nu știe nimeni că umpleam perna de plâns și îmi doream să nu mă mai trezesc a doua zi'. Maria Constantin, mărturisiri dureroase despre căsnicia cu Marcel Toader. Artista ajunsese la psiholog

Citește și: Silvia Dumitrescu l-a sărbătorit pe soțul ei, Florin Ochescu, care a împlinit 72 de ani: „Suntem norocoși!'. Cum s-au cunoscut acum 31 de ani

Citește și: „Copiii au ramas cu mine după divorț, chiar dacă erau măricei, 18-19 ani. Divorțul a fost la notar și copiii și-au dorit să rămână cu mine din prima'. Adrian Titieni, adevărul despre divorțul de Adriana și implicarea lui Alexandru Papadopol în căsnicia lor

Citește și: Catinca Roman a avut mari probleme în viața amoroasă din cauza relației cu mama ei: „Din cauza frustrărilor, am ales parteneri râvniți de altele'

Îți mai amintești de Nea Rață de la Ferma Vedetelor? Cu ce se ocupă acum

Nea Rață, gospodarul din emisiunea „Ferma vedetelor” de la PRO TV, a continuat să se ocupe de meseria pe care a practicat-o întreagă viață și anume agricultura. Ei bine, acum nu doar că își desfășoară activitățile agricole într-o comună din Constanța, ci deține propria sa fermă. Gospodarul a investit în utilajele sale și și-a asumat mai multe funcții, acelea de paznic, tractorist și administrator. 

Nea Rață își conduce singur utilajele pe câmp și nu se dă înapoi de la nicio muncă, având un atestat profesional și un carnet de conducere pentru tractor. De asemenea, Florin Rață deține și o fermă de utilaje în Movilița. 

Ce cadou extravagant i-a făcut Nea Rață soție sale, de ziua de naștere a acesteia

Emisiunea Ferma Vedetelor a fost difuzată pe PRO TV în urmă cu nouă ani, însă publicul a rămas impresionat nu numai de Nea Rață, ci și de soția acestuia, datorită preparatelor culinare pe care le pregătea. Florin Rață a povestit, la un moment dat, într-un interviu, că a mers alături de partenera sa de viață în vacanță în Kenya, unde au avut parte de experiențe memorabile și sunt dornici să mai repete astfel de momente.

„Ultima oară am fost în Egipt, înainte de pandemie, şi acum am hotărât să mergem în Kenya, pentru că am auzit că este frumos şi am vrut să vedem animale sălbatice. A fost ca un cadou pentru soţia mea Mihaela, care a împlinit 54 de ani în ultima zi de vacanţă, pe 20 februarie. Am vizitat câteva triburi de băştinaşi, tribul Massai, şi le-am dus copiilor bomboane, am şi plâns când i-am văzut cât de sărăcăcios trăiau.

Erau foarte săraci, oamenii pe acolo aveau 50 de dolari salariu… Mi-a părut rău de ei. Dar noi ne-am distrat, am stat la plajă şi am vizitat rezervaţii de animale. Am văzut familii de lei, de tigri. Am văzut cum tigrii fugeau după antilope sau bivoli şi le prindeau, am văzut şi maimuţe, girafe, am fost în junglă noaptea şi am avut parte de nişte privelişti cum nu ne aşteptam. A fost o altfel de experienţă şi de dată această am fost fără copii.”, a povestit Nea Raţă, acum ceva timp. 

O să o iau de la capăt, mă odihnesc o zi după zbor şi mă apuc din nou de lucru împreună cu fiul meu Bogdan. Cât despre întoarcerea în televiziune mai vedem ce va fi, nu ţin neapărat să revin pe micile ecrane, dar dacă mi se face o propunere interesantă poate că nu o să o refuz', a mai adăugat gospodarul pentru Click!.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton