Neaşteptat! Misha şi Connect-R ies în oraş împreună, după divorţ. Ce relaţie este acum între cei doi

 Pirvu Cristina
.

Misha a dezvăluit că a trecut peste despărţirea de fostul soţ, acum a pornit pe un drum nou. Este fericită alături de fiica ei, dar şi pentru că a rămas în relaţii bune cu Connect-R!

În vara anului 2018 s-a aflat că Misha şi Connect-R au semnat actele de divorţ. Cei doi au ţinut totul secret luni la rând. Cu toate acestea, ei se înţeleg incredibil de bine, totul de dragul fetiţei lor.

Maya a avut probleme când era mică, dar părinţii ei s-au luptat pentru ea, pentru a avea un viitor minunat. Iată că şi acum, Misha şi Connect-R o pun pe ea pe primul loc.

Într-un interviu, Misha a dezvăluit că micuţa este pasionată de shopping, de make-up. I-au cumpărat chiar şi truse speciale de farduri pentru ea. Misha este cea care petrece majoritatea timpului cu fetiţa, la fel şi înainte. Connect-R munceşte foarte mult, are diferite proiecte şi concerte. Atunci când îşi fac timp, cei trei ies în oraş împreună, exact ca o adevărată familie.

„E foarte pasionată de shopping și de make-up, deci mi-a distrus toate trusele, toate rujurile. De curând i-am cumpărat pentru copii, să nu mai umble cu ale mele. 
Și înainte, eu stăteam cel mai mult cu ea, așa că pntru mine nu a fost o schimbare atât de wow și nici pentru Maya. Oricum ei petrec foarte mult timp împreună, în măsura în care poate și tatăl său. Am așa mici intervale de ore în care pot să stau și eu liniștită. Se văd la câteva zile. 

În ultimul timp nu am mai apucat să ieșim împreună. Suntem în relații bune, suntem prieteni, mai ales pentru Maya. Nu este exclus să ieșim cu Maya la un film, au fost dăți în care am ieșit împreună. 

Fără experiențele pe care le-am avut în 2018 nu cred că aș fi reușit să fac atâtea lucruri. Dacă nu aș fi avut parte de o experiență de genul acesta, nu aș fi fost omul care sunt acum. Te schimbă foarte mult, te face mai puternic. Maya nu a simțit trecerea asta, tatăl ei oricum avea programul foarte încărcat și nu petreceau atâta timp împreună, nu a fost o schimbare destul de mare. Oricum se văd la câteva zile', a povestit Misha, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Maya, fiica lui Connect-R şi a Mishei, nu ştie că părinţii au divorţat

Misha, de la divorţul de Connect-R, locuieşte alături de fiica ei. Maya are parte de cea mai bună educaţie şi multă dragoste din partea mamei sale care îi dedică ei tot timpul. Merg împreună în oraş, merg în parc, fac activităţi care mai de care mai interesante. Într-un interviu acordat recent, căci ea îşi face timp şi pentru a ieşi la evenimente mondene, a vorbit despre faptul că micuţa nu a aflat de divorţul lor.

Au semnat actele despărţirii în urmă cu un an şi câteva luni, dar despre divorţat s-a aflat în urmă cu cinci luni. Connect-R a făcut totul public pe Facebook. Iată că au ascuns totul de fetiţa lor.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton