Nelu Cortea, adevărul despre divorțul dintre Cătălin Bordea și Livia: "Nu e război, a fost o chestie..."

 Radulescu Ruxandra
.

Nelu Cortea, adevărul despre divorțul dintre Cătălin Bordea și Livia. Despărțirea dintre Cătălin Bordea și soția sa Livia, după opt ani de mariaj, i-a surprins pe fanii actorului. Mulți s-au întrebat care ar fi motivul care a dus la destrămarea unui cuplu atât de frumos. Ei bine, Nelu Cortea, bunul prieten, al lui Bordea, a oferit câteva clarificări cu privire la divorț, menționând că a rămas în relații bune cu fosta soție a tovarășului său.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Nelu Cortea, adevărul despre divorțul dintre Cătălin Bordea și Livia. Cătălin Bordea și Livia și-au spus „adio” după opt ani de mariaj. Întreaga poveste s-a întâmplat la începutul lunii iulie, anul acesta, ulterior, cei doi divorțând la notar. Cătălin Bordea și-a găsit alinarea alături de cei apropiați, familie și prieteni, printre care se numără și Nelu Cortea, alături de care a făcut echipă la America Express. Nelu Cortea a explicat că a rămas în relații bune cu fosta soție a lui Bordea, mai ales că Livia este nașa fiului său.

unnamed-2unnamed-2

Nelu Cortea, adevărul despre divorțul dintre Cătălin Bordea și Livia

Nelu Cortea a menționat că, în urma divorțului dintre Cătălin Bordea și Livia, nu a fost pus în situația de a alege o tabără. Mai mult, juratul de la iUmor a menționat că Livia este fina fiului său și că a rămas în relații de prietenie cu fosta parteneră a lui Bordea. Cortea a mai adăugat că divorțul dintre Cătălin Bordea și Livia a fost unul pe cale amiabilă.

Citește și: „Am probleme personale mari. Mamei i-a revenit cancerul. Am un an greu'. Cătălin Bordea, primele declarații după zvonurile despărțirii de Livia, soția lui

Citește și: Cătălin Bordea și Livia au divorțat la notar: ‘Am avut un an greu’

„Asta e o tâmpenie, am făcut doar glume. Eu m-am înțeles întotdeauna bine cu Livia. E nașa fiului meu, glumeam, man! Sunt comediant, doar știi, nu? Sunt doar glume. Am mai multe tur-vloguri în care fac glume cu ea. Totul a fost spus în glumă. Suntem prieteni', a dezvăluit Nelu Cortea pentru FANATIK.

„Bineînțeles că păstrăm prietenia, că n-a fost nicio ceartă. Nu înțeleg de ce nu am fi prieteni. Nu e război, man! A fost o chestie amiabilă. Nu știu ce își imaginează lumea', a completat Nelu Cortea.

Primele declarații ale lui Cătălin Bordea despre divorțul de Livia

Cătălin Bordea nu a mai vrut să lase loc de speculații și interpretări, așa că a dezvăluit tuturor celor ce îl urmăresc pe rețelele de socializare faptul că zvonurile divorțului dintre el și Livia sunt adevărate. Cu părere de rău, așa cum a spus și el, căsnicia cu soția lui s-a încheiat. Totuși, nu s-a oprit aici cu declarațiile, ci a vorbit și despre motivele separării.

‘Oamenii se mai si despart. Eu si Livia, din pacate, facem parte dintre acesti oameni, începând de astazi dupa ce am semnat actele de divort. Pot spune doar ca nici un motiv clasic nu a dus la aceasta separare si rog presa sa ii respecte si ei suferinta. O poveste s-a încheiat însã sunt altele frumoase care rezista si care dau dovada de putere. Sa ne concentram pe ele. Multumesc‘, a continuat Cătălin Bordea pe Internet.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton