Nelu Cortea, adevărul despre plecarea sa de la iUmor: „A fost mai altfel decât credeam că va fi” / Își dorește alte proiecte în televiziune

 Calin Maria Bianca
.

Nelu Cortea, adevărul despre plecarea sa de la iUmor. Își dorește alte proiecte în televiziune. După lungi speculații conform cărora se spunea că a fost exclus de la Antena 1, Nelu Cortea a decis să facă lumină în acest caz, pentru a nu mai lăsa loc de interpretări. Prin urmare, a făcut primele declarații cu privire la plecarea lui de juriul iUmor. Iată ce spune despre această experiență, dar și ce planuri de viitor are, mai ales alături de Cătălin Bordea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în luna ianuarie a acestui an, producția iUmor anunța noi surprize pentru telespectatori. Mai concret, Cătălin Bordea și Nelu Cortea veneau în juriu. Totuși, nu pentru prea mult timp, mai ales dacă vorbim de Nelu Cortea. Din nefericire după ce i s-a terminat contractul, a renunțat, iar în locul său este acum Cosmin Natanticu, conform Cancan.ro.

cortea7-1200×868-1cortea7-1200×868-1

Citește și: Nelu Cortea, adevărul despre divorțul dintre Cătălin Bordea și Livia: „Nu e război, a fost o chestie…”

Citește și: Cosmin Natanticu îl înlocuiește pe Nelu Cortea la iUmor. Cătălin Bordea rămâne în juriu: 'Culmea e că, din punct de vedere profesional, totul merge…'

Citește și: Ce frumoasă este Zenaida, seamănă lei cu părinții ei! Fiica Adelinei Pestrițu și a lui Virgil Șteblea a împlinit 5 ani: „Vom fi mereu lângă tine să te susținem și să te protejam'

Citește și: Anunțul făcut de Liviu Vârciu, după ce și-a cumpărat o mașină de lux: „Sunt în prag de divorț”

Nelu Cortea, adevărul despre plecarea sa de la iUmor

Ei bine, după ce s-a aflat faptul că Nelu Cortea a fost înlocuit de Cosmin Natanticu la iUmor, mulți s-au întrebat ce s-a întâmplat, de fapt. Inițial, s-a scris că actorul a fost exclus de Antena 1, însă se pare că el ar fi fost cel care a refuzat să prelungească contractul după ce a expirat. Nelu Cortea a oferit primele declarații despre acest subiect, însă a fost extrem de reținut, așa că nu a dat prea multe detalii despre plecare sa de la iUmor.

„Dacă proiectul va fi pe placul meu, da, mă mai interesează televiziunea. Aș vrea însă ceva total diferit de iUmor. A fost mai altfel decât credeam că va fi', a declarat Nelu Cortea pentru Cancan.ro.

Nelu Cortea: 'E timp pentru orice, inclusiv pentru televiziune'

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au format mereu una dintre cele mai bune echipe, și de asemenea cele mai căutate din punct de vedere profesional. Au participat împreună la America Express 2023, au împreună un canal de Podcast, iar cu toate astea, au în continuare numeroase proiecte pe care sunt gata să le pună în aplicare, așa cum a dezvăluit Nelu Cortea. De asemenea, actorul a mai spus și faptul că nu exclude un nou proiect în televiziune.

Începem turneele noi de stand up, cu materiale noi, eu și cu Cătălin Bordea. La toamnă, plecăm iar prin toată țara, prin toată Europa. Deja materialul nou prinde contur și-mi place. Când îți place ceva, e timp pentru orice, inclusiv și pentru televiziune', a completat actorul pentru sursa citată.

Ce schimbări s-au făcut la iUmor în noul sezon

Deși au fost amândoi în acest proiect, se pare că doar Cătălin Bordea a rămas în continuare la masa juriului. Nelu Cortea a ales să plece după spusele lui, iar în locul său a venit acum Cosmin Natanticu, care este extrem de încântat de noua sa poziție.

De asemenea, când vine vorba de schimbări, sezonul 15 de la iUmor vine cu multe lucruri noi. Mai concret, pe lângă faptul că Nelu Cortea a fost înlocuit de Cosmin Natanticu, acum nici Şerban Copoţ şi Dan Badea nu mai sunt prezentatorii acelui sezon. Șerban Copoț a luat decizia de a se retrage de la iUmor, după ce a fost parte din echipa emisiunii de comedie timp de 14 sezoane, el anunțând public acest lucru. Și, conform surselor mondene, același lucru l-a decis și colegul lui, Dan Badea. În locul lor, pe pozițiile de prezentatori vor sta de acum înainte Emi și Cuza de la Noaptea Târziu.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton