Nelu Cortea a fost lovit de un taur la America Express. S-a ales cu o rană: "Era să mor de două ori"

 Oana Pantazi
.

Nelu Cortea a fost lovit de un taur la America Express. Nelu Cortea a trecut prin momente dificile în episodul de ieri – coechipierul lui Bordea a fost lovit de un taur la America Express. În timpul luptei pentru amuletă, comediantul a fost ținta predilectă a taurului, care în cele din urmă a reușit să îl și rănească, spre spaima tuturor. Iată ce a declarat la scurt timp după teribilul moment!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nelu Cortea a fost lovit de un taur la America Express. Lupta pentru prețioasa amuletă era să se încheie, ieri, cu o tragedie, după ce Nelu Cortea a fost lovit de un taur la America Express. Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Jean Gavril și Dinu și Larisa Iordache și Diana Bulimar au fost echipele care au concurat pentru amuletă și cei 1000 de euro, însă nu s-au așteptat nicio clipă la ce avea să urmeze în momentul în care au intrat în arenă.

bordea-si-corteabordea-si-cortea

Nelu Cortea a fost lovit de un taur la America Express

După ce au ajuns primii și au intrat în lupta pentru amuletă, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Jean Gavril și Dinu și Larisa Iordache și Diana Bulimar s-au confruntat cu o mare problemă – la propriu și la figurat, pentru ca pinata pe care trebuiau să le spargă într-o arenă aveau si un… paznic. După ce a început proba, în arenă a intrat un taur, care se repezea spre ei ori de câte ori făceau mișcări bruște. Și cum se foloseau de o bâtă pentru a spage faimoasele pinata… Dintre toți concurenții, cel mai mult a avut de suferit Nelu Cortea, care nu doar că a fost permanent urmărit și alergat, ci, în cele din urmă, a și fost lovit de taur, spre spaima și disperarea celor prezenți.

„A intrat Dorian Popa dezbrăcat și plin de spume la gură', a glumit Bordea, inițial, la intrarea taurului în arenă.

Taurul însă s-a repezit direct la Cortea și l-a lovit destul de tare cu coarnele în burtă.

„Și tăurașul meu se uită așa, stânga-dreapta, față-spate și îl ginește pe Cortea. A dat cu capul în omul Cortea', a continuat Cătălin Bordea.

„Mi-a dat de m-a julit', a spus și Cortea, arătând rana sângerândă provocată de taur.

„Am țipat ca o prințesă la ananghie. Când am văzut că vine tirul spre el, am țipat: fuuuuuugi!', a mai spus Cătălin Bordea.

Abia la final Cortea a realizat prin ce a trecut și a comentat: „Era să mor de două ori'.

Bordea și Cortea, exemplu de fair-play

A venit și momentul în care Bordea a fost nevoit să se întâlnească cu taurul.

„Eu sunt dintr-o casă de războinici veche. Începem fiecare luptă cu „pleacă mă de aici'', a afirmat Bordea când a fost nevoit să preia ștafeta de la colegul său, iar taurul venea amenințător spre el.

„Bobiță al meu credea că e turul Franței pe gard. Adică el se târa așa', și-a „lăudat' Cortea coechipierul.

Cu toate că au încercat din greu să câștige probe, cei care au terminat-o primii au fost Jean Gavril și Dinu.

sursă foto- Captură de ecran și Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton