"Am chemat ambulanța, m-au dus la urgență și mi-au găsit un hematom între creierul mic și creierul mare imposibil de operat". Nelu Vlad, liderul formației Azur, și-a pierdut echilibrul și vederea la un concert

 Dumba Gabriela
.

Nelu Vlad, liderul formației Azur, are grave probleme de sănătate și momentan se află în spitalul din Cluj. Nelu Vlad dezvăluie că i s-a făcut rău în timpul unui concert, și-a pierdut echilibrul și vederea și a ajuns de urgență pe mâna medicilor, care nu au vești bune în ceea ce-l privește pe liderul formației Azur. Medicul curant i-a administrat un tratament care l-a repus pe picioare pe artist, însă asta nu schimbă cu nimic diagnosticul primit de Nelu Vlad.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Nelu Vlad a fost spitalizat de urgență după ce și-a pierdut echilibrul și vederea în timpul unui concert. Solitul trupei Azur spune că, inițial, a ignorat simptomele, dar într-un final a ajuns de urgență la spital pentru că se simțea tot mai rău.

00000021405-387c-720×405-wtm-f1ca234700000021405-387c-720×405-wtm-f1ca2347

Nelu Vlad, liderul formației Azur, și-a pierdut echilibrul și vederea la un concert. Are un hematom pe creier

Nelu Vlad susține că doar cu o săptămână înainte să apară problemele își făcuse analize și investigații amănunțite, rezultatele neindicând nimic alarmant. De aceea, inițial a ignorat simptomele și le-a pus pe seama oboselii, dar într-un final a ajuns la spital și, din fericire, a întâlnit un medic care îl poate ajuta.

'Îngrijorător a fost la început pentru că mi s-a făcut rău la un concert, la Satu Mare, mi-am pierdut echilibrul și nu puteam să urc pe scenă. Cu ajutorul colegilor am urcat, am rămas într-o poziție fixă, am cântat două ore apoi am plecat la Cluj. Acolo, aceeași poveste, numai că a fost mai pronunțată și mi-am pierdut și vederea. După ce mi-am revenit, vedeam dublu.

Am chemat ambulanța, m-au dus la urgență și mi-au găsit un heamtom între creierul mic și creierul mare imposibil de operat. Am trecut pe tratament, după trei zile sunt semne că o să-mi revin. Am început să merg și să văd bine, sunt pe mâna unui specialist vestit, dr. Văcăraș.

E foarte atașat de pacienți și explicit, mi-a promis că în zece zile rezolvă problema', a declarat Nelu Vlad pentru Star Popular.

Citește și: „Eu nu am întâlnit în toată acea perioadă un bărbat care să fie prost crescut sau care să vrea de la mine doar sex. Cum s-a schimbat relația dintre Ioana Ginghină și Cristi Pitulice după ce s-au căsătorit

Citește și: Cum a fost surprinsă bona Nuți, în timp ce Anamaria Prodan e plecată în Dubai, cu iubitul. Imagini cu angajata impresarei

Citește și: Medana, dezvăluire neașteptată la 4 luni de la nunta cu Alin Oprea: „Îmi fusese mereu antipatic'. Ce a povestit soția artistului despre prima lor întâlnire

Nelu Vlad mai rămâne în spital până pe 10 februarie

Nelu Vlad, în vârstă de 73 ani, este internat la spitalul din Cluj și mai rămâne acolo aproape două săptămâni pentru ca medicii să-l poată pune pe picioare.

Nelu Vlad avea programate spectacole în Cluj pe care le-a amânat pentru că e nevoie de mai multe zile de recuperare, speră însă că pe 12 martie va urca pe scena Sălii Palatului.

'Sunt internat de pe 27 ianuarie, până pe 10 februarie cred că o să mă țină. Azi am făcut un C.T. și arată că sângele care era împrăștiat s-a resorbit și a rămas doar hematomul care trebuie luat în considerare, spre final o să fac un RMN și atunci să aflu și de unde a provenit toată treaba asta.

Analizele erau foarte bune, o săptămână aveam de când le făcusem la spitalul Parhon, unde mă internez în fiecare an să-mi fac toate analizele de la A la Z. Inclusiv CT la cap am făcut, dar nu mi-a ieșit nimic', a mai declarat artistul pentru Star Popular.

Nelu Vlad a făcut stop cardio-respirator la vârsta de 30 de ani

Nelu Vlad a povestit a povestit în cadrul unei emisiuni că a făcut stop cardio-respirator, când avea doar 30 de ani, iar viața sa a fost în mare pericol.

'M-am apucat de fumat ca să fiu și eu important, și am zis că fumez câte una, am făcut un stop într-adevăr. Când am ajuns la spital m-a întrebat doctorul dacă fumez mult, iar eu aveam o geacă cu mai multe buzunare, aveam 7 pachete de țigări de 7 feluri.

Le-am întins și am numărat și lipseau 52 de țigări la ora 19, dar mai fumam și noaptea, se făceau 70-80 de țigări', a povestit Nelu Vlad la Antena Stars, acum ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton