Nelu Vlad a fost tratat de depresie, deși avea un hematom pe creier: "Când am auzit că operația poate duce la deces, i-am zis doctoriței că nu-mi pare rău absolut deloc"

 Dumba Gabriela
.

Nelu Vlad a dezvăluit că înainte să afle că are un hematom pe creier, medicii l-au tratat pentru depresie. Solistul de la Azur se simțea rău, de ceva vreme, și a mers la doctor pentru ajutor, însă a fost asigurat că nu are nimic grav și a primit medicamente pentru depresie. Ulterior, i s-a făcut rău pe scenă și investigațiile detaliate au relevat că Nelu Vlad are un hematom pe creier care nu poate fi operat pentru că sunt șanse mari să moară în timpul intervenției.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În ultimele zile ale lunii ianuarie, Nelu Vlad a ajuns în stare gravă la spital, după ce i s-a făcut rău exact înainte de a susține un spectacol la Cluj. Medicii l-au anunțat că are un hematom pe creier și nu poate fi operat pentru că sunt șanse foarte mari să moară pe masa de operație.

109717953_2925734117549963_6950148852088507036_n109717953_2925734117549963_6950148852088507036_n

Lui Nelu Vlad i s-a spus, inițial, că suferă de depresie

Din cauza stărilor de rău din acea perioadă, Nelu Vlad s-a prezentat la medic și a fost asigurat că nu are nimic mai mult decât depresie. A primit medicamente pentru această afecțiune, doar că avea o problemă mult mai mare.

Problema a fost pe 27 ianuarie. S-a derulat din scurt. Când să plec în turneu, m-am dus la medic, că îmi era foarte rău, ca în ziua în care am făcut acest hematom. Doctorul m-a privit cu superficialitate și mi-a zis „Nu aveți nimic. Aveți depresie, luați medicamentele astea”.

Am urcat pe scenă, credeam că îl aveam deja pe creier hematomul, dar m-a prins în sală. Era lume la Satu Mare și am zis că mă urc orice ar fi și m-au urcat colegii pe scenă. Nu mai aveam echilibru. M-au urcat pe scenă, mi-am fixat o poziție anume, ținându-mă de un trepied și am stat acolo o oră jumătate și am cântat așa. Mare greșeală am făcut. Apoi am zis că fac și la Cluj aceeași figură și după mă internez, vorbisem la Obregia, nu știam ce am, mă duceam să văd.

Eram în hotel cu 2 ore înainte și la un moment dat n-am mai văzut, apoi am văzut dublu, am vrut să mă ridic, dar nu puteam să stau în picioare. Atunci am chemat ambulanța și m-am dus la urgențe', a spus Nelu Vlad în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Citește și: Cum arăta Daniela Nane la 20 de ani. Frumusețea ei i-a adus titlul de Miss România

Citește și: Anda Adam îi verifică telefonul soțului ei, Joseph: „Cum să nu mă uit? Telefonul lui este și al meu…' Știe și parolele conturilor lui de social media

Nelu Vlad, diagnosticat cu hematom inoperabil la nivelul creierului

În momentul în care şi-a pierdut echilibrul şi vederea, Nelu Vlad a chemat ambulanţa. A ajuns de urgenţă la spital unde a fost diagnosticat cu hematom inoperabil.

La Cluj mi-au zis că nu e AVC și că am un cheag. Mi-au spus că nu se știe de unde a apărut, dar nu se operează și am intrat în panică. Nu mai judecam la un moment dat și o rezidentă a început să-mi explice cât de dificilă este această operație și că nimeni nu o face.

Era între creierul mare și creierul mic, deci inoperabilă. Eu care nu știam nimic despre asta am intrat în panică. Nu mai judecam și la un moment dat am auzit că poate duce la deces.

Când am auzit că poate duce la deces, am ridicat capul, m-am uitat la ea și i-am zis „Bine, dacă asta a fost să fie și până aici am putut să merg, atunci vreau să spun la toată lumea că sunt foarte fericit pentru ce am făcut, pentru ce las în urmă și nu-mi pare rău absolut deloc.

Dumnezeu s-a hotărât acum să întrerup visul vieții mele”. M-am uitat în ochii doctorei. Au impresionat-o mult vorbele astea. Mi-a spus după că n-a zis că mor, ci că dacă îmi face operația poate să ducă la deces, dar există varianta să o tratăm', a povestit Nelu Vlad.

Cum se simte Nelu Vlad în prezent

Nelu Vlad are încredere că medicii îl vor ajuta cu tratament medicamentos, având în vedere că hematomul de pe creier nu poate fi îndepărtat prin operație.

‘Mă simt mai bine, sunt într-o perioadă delicată, de refacere, pot în sfârșit să pășesc singur, mă lasă medicii să mă uit câte puțin și la televizor, văd mai bine. Vreau să le mulțumesc medicilor, de aici, din spitalul din Cluj, la fel de performant ca cele din București, că au intervenit la timp și că mi-au salvat viața. Sunt pe tratament, nu voi fi operat însă la cap. Hematomul se află într-o poziție ciudată, imposibil de operat, deci nu se pune problema unei intervenții chirurgicale.

Au mai avut pacienți cu astfel de cazuri și s-au vindecat tot cu tratament, deci sunt foarte optimist că hematomul se va resorbi singur, deja încep să se vadă rezultatele. Am avut noroc că am scăpat cu viața, aceste hematoame pot fi foarte periculoase!’, spunea Nelu Vlad pentru Playtech Știri, în urmă cu două luni.

Pe 3 martie, Nelu Vlad își anunța prietenii de pe Facebook că a reușit să se plimbe pe malul Dunării și le mulțumea pentru rugăciuni: „Prima plimbare pe malul Dunarii dupa 30 de zile de stat la pat
AM REZISTAT 30 MIN.Multumesc lui Dumnezeu si celor care s au rugat ptr mine ca sunt din nou cu picioarele pe pamant.Va doresc tuturor sanatate si sa aveti parte de grija Celui de Sus!”
.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton