Nepoata actorului Dorel Vișan a luat 10 la BAC. Louise Vișan a ales țara în care va studia: „Este o facultate foarte grea, am fost zece pe un singur loc"

 Tudorache Simona
.

Nepoata actorului Dorel Vișan (87 de ani) a reușit să își facă părinții și bunicul fericiți. Louise Vișan a luat 10 la Bac, iar acum, după ce a trecut de examenul maturității, își va continua studiile la o universitate din Franța, unde concurența a fost acerbă. Au fost 10 pe un loc, după propriile spuse, dar ea s-a aflat printre câștigători.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Louise Vișan a terminat cursurile Colegiului Național „Gheorghe Șincai' din Cluj-Napoca și urmează să se îndrepte către universitatea. SciencesPoParis. Louise Vișan este pasionată de științe politice, economie și istorie. Louise Vișan s-a născut în Franța și a locuit în această țară, alături de părinții ei, timp de un an.

dorel-visan-147dorel-visan-147

Nepoata lui Dorel Vișan a ales să studieze la o facultate din Franța

Louise Vișan a intrat la o facultate grea din Franța și are convingerea că parcursul ei nu va fi ușor, dar nu se teme de această provocare.

„Este o facultate foarte grea, am fost zece pe un singur loc. Și știu că o să am o competiție extrem de mare, deci nu mă aștept să am neapărat rezultate la fel de bune ca și francezii. Ei, spre exemplu, au educație despre politică și la liceu sau alte materii pe care o să le facem la facultate. Dar îmi place competiția și consider că o să reușesc să fac față', a povestit nepoata lui Dorel Vișan.

Citește și: „Era pustiu pe stradă, nici picior de om, nici păsările nu cântau. Sunt convinsă că Rona ne-a trimis acolo…'. Ce a făcut Rinda Hartner pentru nepoata sa, după ce sora ei, Rona Hartner, i-a trimis mai multe semne paranormale

Citește și: Ce face Oana Moșneagu cu accesoriile, buchetul de la nuntă și cele două rochii de mireasă: „Intenționez să vopsesc rochia de la petrecere, îmi place extrem de mult cum se simte pe corp. O să mă vedeți purtând-o…”. Vlad Gherman nu a vrut să-și vadă iubita mireasă înainte de nuntă / EXCLUSIV

Citește și: Florin Piersic este internat într-o clinică de recuperare. Cum se simte și ce spune despre revenirea sa pe scenă: „Fac antrenamente cu piciorul. Dacă eram în formă…'

Citește și: Bogdan Vlădău, mesaj cu subînțeles după ce s-a vehiculat că divorțează de Gina Chirilă: „Tu nu minți, nu folosești oameni, nu înșeli…' / Pe contul lui încă apar fotografii cu ea

Citește și: Dorel Vișan a plecat de acasă de la 11 ani, pentru a învăța: „La noi, nu era școală elementară, numai până la clasa a IV-a. Am plecat în altă localitate și toată viața mea mi-a fost dor de mama. Am considerat că învățătura este…” / EXCLUSIV

Louise Vișan visează să lucreze în Parlamentul European

Louise Vișan a învățat din greu pentru această reușită, iar acum se gândește la pașii pe care îi va urma mai departe, pentru că nu știe încă în ce domeniu va profesa. Ea este pasionată de științe politice, economie și istorie și crede că ar putea ajunge să lucreze în Parlamentul European.

„Am ales facultatea aceasta deoarece încă nu știu 100% ce vreau să fac mai târziu, dar cam aceste materii mă interesează, în general, inclusiv politica. Specializarea pe care am ales-o are legătură cu zona europeană și zona de Est. Am posibilitatea în viitor să mă întorc în țară sau să lucrez în instituții, spre exemplu, Parlamentul European, aria de posibilități fiind foarte largă', a mai spus tânăra pentru Știri de Cluj.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton