Andreea Sandu, fina Anamariei Prodan, și-a sărbătorit mama. Ce cadou extrem de scump i-a făcut: ”O bijuterie cu....” Tatălui ei i-a cumpărat o mașină / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Andreea Sandu, nepoata lui Mircea Sandu și fina Anamariei Prodan, și-a serbat mama. Ce i-a dăruit și ce surpriză i-a făcut celei care i-a dat viață. Vedeta i-a făcut cadou mamei sale o bijuterie cu diamante, pe care aceasta și-o dorea foarte mult. Totodată, Andreea nu și-a uitat nici tatăl, căruia i-a cumpărat un…autoturism.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Sandu, nepoata lui Mircea Sandu și fina Anamariei Prodan și-a serbat mama. Ce cadou i-a făcut celei care i-a dat viață. Tânăra susține că mama ei este o fire credincioasă.

244496649_10158600771208152_9011630913677597124_n244496649_10158600771208152_9011630913677597124_n

Citește și: Andreea, nepoata lui Mircea Sandu, își dorește să devină mamă, după ce a divorțat: „Am trecut peste perioada aceea tristă a vieții mele” / EXCLUSIV

Citește și: Andreea, nepoata lui Mircea Sandu și fina Anamariei Prodan, organizează petreceri pentru divorț, după ce s-a despărțit de soț: „Am peste 20 de solicitări. Pot participa și foștii soți' / EXCLUSIV

Citește și: Cum se simte Mihai Bobonete după ce a avut probleme cu spatele: „2023 a fost un an cu mari cumpene pentru mine'. Detalii despre noul sezon Românii au talent / EXCLUSIV

Citește și: Cum își educă Elwira și Mihai Petre cele două fiice: „Bineînțeles că nu am scăpat de telefon, la fetița cea mare. Noi le-am învățat să…'. Declarații despre al treilea copil / EXCLUSIV

Andreea Sandu, nepoata lui Mircea Sandu, și-a serbat mama

Fina Anamariei Prodan a dat o petrecere la o locație din centrul Bucureștiului, pentru femeia care i-a dat viață. Nepoata lui Mircea Sandu i-a îndeplinit mamei sale o dorință mai veche, aceea de a-i achiziționa o bijuterie cu diamante. Mama Andreei Sandu a împlinit 69 de ani.

'Mama a împlinit 69 de ani. I-am serbat ziua de naștere la un restaurant cu specific românesc, pentru că ei îi plac foarte mult locațiile cu muzică românească și cu mâncare tradițională românească. De altfel, mama este o fire petrecăreață. Filmează non-stop și este o fire extraordinar de veselă. Am avut invitați de suflet, familia, finii mei, niște prieteni de-ai părinților din copilărie. A fost superb. Am dansat, ne-am distrat extraordinar de bine…', a declarat Andreea Sandu, pentru viva.ro.

Andreea Sandu: 'Mama mea este foarte credincioasă'

Andreea Sandu i-a cumpărat mamei de ziua ei o bijuterie cu diamante, pe care aceasta și-o dorea foarte mult. Nici pe tată nu l-a uitat. Pentru părintele ei, nepoata lui Mircea Sandu a cumpărat o mașină nouă.

'Eu personal i-am luat mamei mele-pentru că și-a dorit foarte mult- o bijuterie cu diamante. A fost dorința ei cea mare. Tatălui meu i-am făcut cadou o mașină, pentru că voia să și-o schimbe de mai mult timp.

Iar finii mei i-au dăruit mamei o icoană, pentru că mama mea este foarte credincioasă. Aproape în fiecare zi este la biserică și, dacă mergi acasă la ea, e altar. Are multe icoane și candele.', a mai declarat Andreea Sandu, pentru viva.ro.

Andreea Sandu vrea să devină mămică

Andreea Sandu a declarat pentru viva.ro că 2023 a fost pentru ea un an foarte greu, întrucât a divorțat. La final de an, aceasta a fost prezentă la un eveniment organizat de Adela Diaconu și Radu Mătăsăreanu, Gala Campionilor, de la Brașov.

'Anul 2023 a fost un an greu pentru mine. Am muncit mult, am avut și dezamăgiri. Știi bine că am divorțat. Am trecut peste perioada aceea tristă a vieții mele, dar am și învățat multe lucruri bune. Am crescut foarte mult bussines-ul, iar pentru 2024 îmi doresc să devin mămică. Este visul vieții mele', a declarat Andreea Sandu, pentru viva.ro, la finalul anului trecut.

Foto: Facebook, arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton