Nepotul bucătarului lui Ceaușescu surprinde la MasterChef cu o ciorbă acră cu stafide. Florin Dumitrescu, reacție neașteptată: "Îmi vine să plâng!" / EXCLUSIV

 Oana Pantazi
.

Nepotul bucătarului lui Ceaușescu surprinde la MasterChef cu o ciorbă acră cu stafide. Când credeau că le-au văzut și gustat pe toate, cei trei chefi vor avea parte de o surpriză de proporții. Ionuț Varga a venit în emisiune cu o rețetă de familie, o combinație inedită, care i-a uimit pe chefi. Iată cum au reacționat!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

După ce au gustat pietre fripte cu sos, un preparat asiatic în trend, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu vor avea parte de o nouă surpriză, în această seară, la MasterChef. O ciorbă acră în care unul dintre ingrediente îl reprezintă stafidele. Tânărul care propune rețeta are însă un bunic din mâinile căruia a mâncat inclusiv Ceaușescu, așadar cei trei chefi ar putea avea o surpriză după degustarea preparatului.

458985552_923757676454395_5763859353325288370_n458985552_923757676454395_5763859353325288370_n

Nepotul bucătarului lui Ceaușescu surprinde la MasterChef cu o ciorbă acră cu stafide!

Într-o ediție explozivă MasterChef, platoul emisiunii a fost zguduit de o poveste incredibilă, care a readus la viață rețete din vremuri de mult apuse. Ionuț Varga, un tânăr de 30 de ani din Sibiu, șofer de Uber și student la Facultatea de Robotică, a reușit să aducă în fața celor trei chefi o rețetă unică, moștenită din familie, care a stârnit reacții total neașteptate.

Citește și: Ce sunt pietrele cu sos, preparatul lui Petru de la MasterChef 2024

Citește și: Cum reușește Carmen Brumă să aibă o siluetă de viespe la 47 de ani. De ce nu crede în restricții și ce slăbiciune are: „Sunt de părere că satisfacția mai rară, dar mai intensă, e cea mai potrivită’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Valentina Pelinel cu părinții lui Cristi Borcea: „Nu se implică în relația noastră. E meritul socrului că soțul meu…’ / EXCLUSIV

Citește și: Povestea de dragoste dintre Mihaela Rădulescu și Dani Oțil: au fost împreună șase ani și s-au despărțit după mutarea ei în Monaco / Detalii neștiute: „Am început relația înainte ca Mihaela să divorțeze’

Ionuț a fost crescut la țară, de bunicii lui, și a moștenit pasiunea pentru gătit de la bunicul său, un bucătar renumit care a lucrat pentru personalități de seamă în perioada regimului comunist. La doar 14 ani, Ionuț lucra cot la cot cu bunicul său, cel care a avut curajul să reinventeze ciorba rădăuțeană, adăugând un ingredient surprinzător: stafidele.

„Bunicul meu a gătit pentru personalități foarte importante și a creat această ciorbă acră cu stafide, pe care i-a gătit-o chiar și lui Ceaușescu', a povestit Ionuț.

Florin Dumitrescu: „Îmi vine să plâng!”

Tânărul a dezvăluit în fața chefilor că a adus rețeta familiei sale în competiție. O rețetă ce conține un ingredient neobișnuit pentru o ciorbă acră, stafidele, dar nu este pentru prima oară când cei trei chefi degustă preparate ciudate. De altfel, tânărul bucătar amator i-a asigurat pe jurați că tocmai stafidel esunt cele care fac diferența în preparatul său.

„Astăzi, pentru dumneavoastră, am pregătit o ciorbă acră cu stafide. E o rețetă de la bunicul meu, care a fost bucătar în Delta Dunării și a gătit pentru Ceaușescu. E o combinație de ciorbă rădăuțeană, cu un pic de gust de ciorbă de burtă, doar că mai acră și, datorită stafidelor, puțin dulce', a explicat Ionuț.

La auzul acestor combinații de ingrediente, reacția lui Florin Dumitrescu a fost surprinzătoare: 'Îmi
vine să plâng!'.

Dacă a reușit tânărul să-i surprindă pozitiv pe cei trei chefi sau să plece acasă cu un NU categoric vedem astăzi, de la ora 20.30, într-o nouă ediție MasterChef.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton