Nepotul lui Robert De Niro a murit la doar 19 ani. Mesajul sfâșietor al mamei lui: "Te-am iubit dincolo de cuvinte"

 Dumba Gabriela
.

Nepotul lui Robert De Niro, Leandro De Niro Rodriguez, a murit la doar 19 ani. Mama lui, respectiv fiica actorului, a fost cea care a dat vestea tragică printr-un mesaj postat pe Instagram. Drena De Niro nu a dezvăluit cauza morții fiului ei, mărturisind doar dragostea imensă pe care i-a purtat-o lui Lendro De Niro.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Vestea morții lui Leandro vine la o lună după ce acesta a apărut alături de familia sa într-o postare pe Instagram, sărbătorind Ziua Mamei. Tânărul avea o relație foarte apropiată cu mama lui și deocamdată nu se știe de ce a murit Leandro, având în vedere că nu se știa în spațiul public că ar fi suferit de anumite boli grave.

357671386_1353977055460921_5430557212697797628_n357671386_1353977055460921_5430557212697797628_n

Mesajul de adio al fiicei lui Robert De Niro pentru băiatul ei, care a murit la 19 ani

Drena De Niro, mama tânărului și fiica actorului american faimos pentru rolurile din „Raging Bull” și „Taxi” și lui Diahnne Abbott, a fost cea care a anunțat că fiul ei a murit. Actrița de 51 de ani a transmis un mesaj după moartea fiului său, dar nu a precizat cauza morții.

„Îngerul meu frumos şi dulce. Te-am iubit dincolo de cuvinte sau de descriere din momentul în care te-am simţit în burta mea. Ai fost bucuria mea, inima mea şi tot ce a fost vreodată pur şi real în viaţa mea.

Mi-aş dori să fiu cu tine chiar acum. Nu ştiu cum să trăiesc fără tine, dar voi încerca să merg mai departe şi să răspândesc dragostea şi lumina pe care m-ai făcut să le simt în momentul în care am ajuns să fiu mama ta.

Odihneşte-te în pace în paradisul etern, băiatul meu drag”, a fost mesajul transmis de Drena De Niro.

Citește și: De ce s-a despărțit Andreea Antonescu de Victor Vrînceanu, tatăl micuței Victoria: „Nu există iubire fără respect, bun simț și adevăr. Ca orice femeie, am nevoie de…’

Citește și: Andreea Antonescu și Ilinca Vandici se consolează reciproc după despărțirile recente prin care au trecut: ‘De ce trebuie să suferim? Noi ne înțelegem din priviri, avem multe în comun acum…’

Citește și: Ce compromisuri a făcut Roxana Ciuhulescu în mariajul cu fostul soț: „Târziu am căpătat curajul de a pune punct unei relații bolnăvicioase, din cauza fricii’

Citește și: Roxana Ciuhulescu, despre căsnicia cu fostul soț, Mihai Ivănescu: „Am zis gata, dacă mai am un dram de demnitate, îmi iau bagajele și am plecat’

Carlos Mare, tatăl tânărului, nu a vorbit în mod public despre acest deces. Cu toate acestea, el a distribuit o imagine neagră pe pagina sa de Instagram în urma decesului lui Leandro, mulți utilizatori exprimându-și condoleanțele în secțiunea de comentarii, potrivit E! News.

Nepotul lui Robert De Niro a fost și el actor

Cel mai cunoscut rol al lui Leandro a fost cel jucat alături de Drena în filmul „A Star Is Born' din 2018. În film, el a jucat rolul fiului lui George „Noodles' Stone, interpretat de Dave Chappelle, care era cel mai bun prieten al lui Jackson Maine, interpretat de Bradley Cooper.

Leandro a mai jucat și în filmele „The Collection', din 2005, și „Cabaret Maxime', din 2018, în care a jucat și mama sa.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton