Neti Sandu, declarații neașteptate despre relația cu Busu: "Eu îi spun că trebuie să se tundă, să se radă și el urlă". Ce o deranjeză cel mai mult la colegul ei

 Oana Pantazi
.

Neti Sandu a făcut recent declarații neașteptate despre relația cu Florin Busuioc, căruia îi este colegă la PRO TV de 30 de ani. Ea prezintă Horoscopul, el – rubrica Vremea, așa că pașii li se întâlnesc zilnic. Chiar dacă sunt buni colegi, astrologa nu a ezitat să-l critice pe Busu, în direct, la Cătălin Măruță în emisiune.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Neti Sandu și Florin Busuioc sunt doi dintre veteranii televiziunii din Pache Protopopescu și două dintre cele mai iubite vedete ale trustului. Aspecte inedite despre relația lor au ieșit la iveală abia recent, când Neti Sandu a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță și unde astrologa a făcut dezvăluiri surprinzătoare.

1c421f15-9131-4682-bd0d-d272f82abfd7-21c421f15-9131-4682-bd0d-d272f82abfd7-2

Neti Sandu, declarații neașteptate despre relația cu Busu

Multe vedete au fost puse în situații dificile de gazda emisiunii atunci când au acceptat provocarea sosurilor iuți și nici Neti Sandu nu a făcut excepție. La rubrica „Spui tot sau îți ia gura foc', prezentatoarea Horoscopului de la PRO TV a acceptat provocarea, reușind să amuze și să surprindă telespectatorii și pe cei din platou cu dezvăluirile ei. Inițial, Neti Sandu a răspuns la întrebarea lui Cătălin Măruță fără a da nume.

„Se joacă pe calculator încontinuu, nu vorbește cu mine, dar asta e de bine, asta îmi place și nu mă ascultă când îi spun să se tundă, să se radă, că eu îl văd din spate. El stă în fața mea, eu scriu și el clapetează. Eu îi spun că trebuie să se tundă și el zice să îl lăsăm în pace. Eu și Lili de la garderobă îi spunem mereu și el urlă', a mărturisit Neti Sandu, în emisiunea „La Măruță'.

Citește și: Cum a devenit Neti Sandu astrolog și ce legătură are cu religia ei:’După Revoluție…’

Citește și: De ce nu a avut Neti Sandu noroc în dragoste. Explicația este astrologică:’Câtă vreme am notorietate…’/ EXCLUSIV

Cu toate că, dacă ar fi acceptat să guste din sosurile iuți, Neti Sandu ar fi putut evita acest lucru, ea a preferat să o citească, fiind dezvăluit asfel numele celui la care se referea.

„Spune trei defecte ale lui Busu sau trei lucruri care te enervează. Sunt aceleași. Toată ziua tastează, toată ziua clapetează și mă pândește când mă duc la cadru. Se uită și trece pe jocul ăla care face gălăgie. Îmi spune: ‘Dacă ai lucra într-un birou în care ăia ar bate la mașină…’. Păi mi-aș da demisia și m-aș muta în altă parte, aș da concurs pentru alt post', a mai spus Neti Sandu.

De ce nu a plecat Neti Sandu de la PRO TV, deși a primit multe oferte

Neti Sandu a intrat în echipa PRO TV în urmă cu 27 de ani, debutând cu emisiunea „Ora 7, Bună dimineața', însă, dacă pune la socoteală și perioada petrecută la PRO FM, sunt în total 30 de ani de când muncește în acest trust. La 38 de ani a făcut o schimbare drastică în carieră. După ce a fost bibliotecară la un institut de proiectări și arhitectură timp de 18 ani, Neti Sandu a debutat în radio și apoi la TV, cu toate că, la început, îi era groază să renunțe la munca sa.

„Eu eram cu George Mihăiță, la PRO FM, și cei care m-au chemat mă știau de acolo. Mi s-a spus că s-a format o echipă TV care va intra la un matinal și că mă cheamă domnul Florin Călinescu. Am venit și mi-au zis: „Gata, trebuie să zici horoscopul și atât!. Eu nu am dat probe. Am venit după un an de zile în care ei repetau la perete, iar pe mine m-au chemat cu două săptămâni înainte de a începe emisiunea și au zis: „Gata, asta a fost!. Așa a fost castingul meu: prezentat și rămas„, ne spunea Neti Sandu.

Neti Sandu nu și-a dorit niciodată să plece de la postul de televiziune care a consacrat-o și a explicat de ce a refuzat toate celelalte oferte.

„De 30 de ani sunt la Pro TV, cu tot cu Pro FM. De la toate posturile am primit oferte. Păi nu, că eu vreau să îmi fac treaba. Eu așa am ajuns aici: că mi-am făcut treaba, nu că am urmărit ceva. Eu nu am urmărit să ajung aici, eu mi-am făcut treaba și am ajuns aici. Nu, nu aveam de ce să mă duc în altă parte„, a recunoscut Neti Sandu pentru playtech.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton