Nick Rădoi și-a făcut testamentul, după ce a fost diagnosticat cu cancer. Cui rămâne averea de 30 de milioane de dolari: "Nu se pune problema să las altcuiva"

 Dumba Gabriela
.

Nick Rădoi și-a făcut testamentul, după ce anul trecut a fost diagnosticat cu cancer de colon și a dezvăluit cui lasă averea de 30 de milioane de dolari. Atunci când a aflat că este grav bolnav, Nick Rădoi spune că a văzut moartea cu ochii, ceea ce l-a făcut să conștientizeze că sănătatea este mai importantă decât toți banii din lume.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Nick Rădoi dezvăluia că prima dată când s-a gândit să-și facă testamentul a fost în timpul pandemiei, atunci când a fost diagnosticat cu coronavirus. Însă lovitura cea mare a venit anul trecut, când milionarul a aflat că are cancer și s-a speriat îngrozitor, crezând atunci că nu mai are șanse de vindecare.

4343

Nick Rădoi are testamentul pregătit și a dezvăluit cui lasă averea

În vârsta de 63 de ani, Nick Rădoi, cu o avere estimată la 30 de milioane de euro, a primit diagnosticul de cancer de colon în vara trecută, imediat după ce a suferit o intervenție chirurgicală pentru apendicită.

De atunci, a trecut prin patru intervenții chirurgicale complexe în Statele Unite și a urmat numeroase ședințe de chimioterapie, pierzând în greutate aproximativ 40 de kilograme în acest proces.

Milionarul a sugerat că actuala sa iubită, Mădălina Apostol, care locuiește în prezent în casa lui în Mexic, nu este inclusă în testamentul său, în care sunt menționați doar copiii și nepoții.

„Testamentul meu e făcut, e privat, făcut așa cum trebuie să fie! Sunt foarte fericit să am casa plină de nepoţi. Îi iubesc ca pe ochii din cap şi, bineînţeles că tot ce am eu nu se pune problema să las altcuiva, decât lor', a spus Nick Rădoi, pentru Click, după ce a fost diagnosticat cu cancer.

Citește și: Mirela Retegan a refăcut Gașca Zurli. Cine sunt noile personaje: „Am multă energie și idei. Fenomenul Zurli este model, inspirație și motivație pentru foarte mulți oameni’

Citește și: Deea Maxer, despre căsătoria cu Robert Drilea: „Dacă m-ar fi cerut după 2 luni de relație, în nebunia mea de îndrăgosteală, aș fi acceptat'

Cine este Nick Rădoi și cum a ajuns milionar în America

Nick Rădoi a acumulat o avere considerabilă în Statele Unite, după ce a fost forțat să părăsească România împreună cu părinții și frații săi în 1979. Tatăl său, Nicolae, devenise o țintă a Securității pentru activitatea sa de protest împotriva regimului comunist și a fost închis la Timișoara.

Împreună cu alți creștini baptiști, Nicolae Rădoi a fost implicat în Comitetul Creștin Român pentru Apărarea Libertății Religioase și de Conștiință (ALRC). În urma acestui angajament, grupul a fost supus represiunii imediate din partea autorităților.

Nicolae Rădoi a fost arestat alături de alţii şi a ajuns în închisoare, în vara anului 1978, în timp ce fiul său cel mare, Nick, a fost bătut crunt de Miliţie. În 1979, Nicolae Rădoi şi familia au ajuns la Roma de unde, după câteva luni, au reuşit să plece către Statele Unite.

Primii cinci ani petrecuți în America au fost cei mai grei pentru Nick Rădoi, care a pus bazele unei companii de transport, ce avea să îi aducă în conturi câteva zeci de milioane de euro.

Milionarul a fost căsătorit timp de 29 de ani cu Cami și au împreună trei fete, care sunt căsătorite toate cu cetățeni români.

Nick Rădoi a divorţat de soția sa, Cami, la sfârşitul anului 2010. De atunci, milionarul nu s-a mai afișat decât cu românce, care sunt preferatele lui. În prezent, Nick Rădoi are o relație cu Mădălina Apostol, care s-a și mutat în Mexic cu tot cu fetița ei, la reședința milionarului român, mai scrie Click.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton