Nico și-a botezat nepotul, pe micuțul Matthias: ”Am aflat din nou ce este iubirea... Fiica mea are noroc de un bărbat bun”

 Calin Maria Bianca
.

Nico și-a botezat nepotul, micuțul Matthias. Ce spune artista despre iubitul fiicei sale, dar și despre rolul de bunică. Frumoasa cântăreață radiază de fericire de când fiica ei a născut și are oficial rolul de bunică. Recent a avut loc cel mai frumos eveniment din familie lor de după nașterea nepotului, și anume botezul micuțului. Iată cum s-a desfășurat momentul, dar și ce părere are Nico despre viitorul ginere. Cele mai recente declarații în rolul de bunică!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Nico nu are nevoie de prea multe descrieri, fiind una dintre renumitele artiste din România, care se bucură de o frumoasă carieră pe plan profesional. Are tot ceea ce își dorește, iar de-a lungul vieții a trecut prin numeroase încercări. Totuși, acum este mai fericită ca niciodată, mai ales că totul este la superlativ pe toate planurile.

nico-si-fiica-ei-alexandra-matei-2nico-si-fiica-ei-alexandra-matei-2

A devenit bunică, iar acest lucru nu poate decât să-i umple sufletul de bucurie și împlinire. Radiază de fericire atunci când vine vorba despre nepotul ei, Matthias, și se dedică foarte mult rolului de bunică. Ce-i drept, bunică este mult spus dacă ne uităm la ea, vârsta fiind doar un număr pentru ea. Arată foarte bine, iar oricine se poate lăuda cu o bunică atât de frumoasă.

Citește și: Nico, despre Eurovision și Theodor Andrei, reprezentantul României de anul acesta: 'L-am ascultat de multe ori în festivaluri și e foarte bun' / EXCLUSIV 

Citește și: Nico, despre Tina Turner, care a murit la 83 de ani. Marele regret al artistei: 'Am văzut-o drept superwoman…' / EXCLUSIV

Citește și: Carmen Grebenișan are probleme serioase de sănătate, după Survivor 2023: „Mi-a apărut un ganglion la gât, care mă doare”

Citește și: „Sunt un om care iubește banii, care muncește pentru ei și care îi respectă”. În ce a investit Bianca Drăgușanu primul milion de euro pe care l-a câștigat

Nico și-a botezat nepotul, micuțul Matthias

Nico a dezvăluit faptul că pe data de 14 mai și-a botezat nepotul, pe micuțul Matthias, iar evenimentul a fost unul extrem de frumos, dar totodată și important pentru toată familia lor. De asemenea, a explicat că nașa nepotului ei este chiar o bună prietenă de a fiicei sale, care-i este foarte dragă și se bucură că face parte din familia lor de acum înainte.

'Botezul a fost pe 14 mai, a fost un moment important și frumos pentru noi. Totul a ieșit așa cum mi-am imaginat. Nașa lui Matthias este una dintre cele mai bune prietene de-ale Andrei, o femeie specială atât pentru ea cât și pentru mine.

De asemenea, pentru că tot a venit vorba despre rolul de mamă, cu care fiica ei, Andra, încă se acomodează, Nico a dezvăluit că și ea a fost o mamă tânără, explicând că i-a fost foarte greu la început pentru că muncea foarte mult și nu se putea bucura de toate momentele unice.

Am fost o mamă tânără, am avut norocul de a avea familie aproape, în special pe mama mea. Mi-a fost foarte greu la început pentru că ziua lucram la combinatul petrochimic Teleajen, iar seara cântam la restaurant. Eram însărcinată în patru luni atunci când tatăl meu a murit, iar de atunci am știut că eu sunt stâlpul familiei și a trebuit să-mi întrețin toată familia.', a declarat Nico pentru Unica.ro.

Ce părere are artista despre iubitul fiicei sale

Ei bine, Nico nu s-a oprit aici cu declarațiile și a mărturisit că fiica ei, Andra, încă se acomodează cu rolul de mamă, însă cu toate astea se descurcă foarte bine. Mai mult decât atât, nu a avut cuvinte de laudă doar pentru fiica ei, ci și pentru viitorul ginere, despre care a zis clar că este un iubit bun, dar și un tată implicat și devotat.

'Când ești mamă nu prea ai de ales, trebuie să fii prezentă, în special în primii ani de viață ai copilului. Andra se descurcă foarte bine, are noroc și de un bărbat bun care o susține și este alături de ea.', a continuat Nico.

Cum este rolul de bunică pentru Nico

Nico se simte cu adevărat o femeie împlinită din toate punctele de vedere în acest moment al vieții, mai ales de când a devenit bunică. Frumoasa cântăreață susține că sentimentul este cu adevărat unic, iar de când a apărut micuțul Matthias în viața ei, înainte sau după evenimente merge să-l viziteze, indiferent cât de obosită este sau ce treburi are, el fiind cel mai important acum.

'Fiind bunică mă simt extraordinar, simt că am aflat din nou ce este iubirea, sunt trup și suflet pentru el. Atât cât îmi permite timpul, sunt alături de ei. Majoritatea evenimentelor le am în București așa că am grijă de fiecare dată să-i fac o vizită lui Matti, înainte sau chiar după ce îmi termin treburile.', a concluzionat Nico.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton