Nicola a fost fascinată de mai mulți oameni ai străzii din America: ”Dacă vin ăia la Vocea României...” Ce i-a plăcut cel mai mult în SUA / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Nicola a vorbit despre experiențele ei în SUA. Ce a șocat-o la prima vizită peste Ocean și ce a fascinat-o. Vedeta susține că a fost impresionată de felul în care se comportau oamenii, inclusiv cerșetorii de pe stradă, și mai ales cum cântau.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Nicola a vorbit despre experiențele ei în America. Ce a șocat-o cel mai mult la prima vizită peste Ocean și ce a fascinat-o. Viața americană și oamenii de acolo sunt pe placul artistei pentru că au altă atitudine și erau mult mai relaxați. Cântăreața și-ar mai dori să viziteze America.

313050106_10167852261495393_7271667016578589854_n313050106_10167852261495393_7271667016578589854_n

Citește și: Nicola a împlinit 55 de ani. De ce nu a sărbătorit alături de familia ei: „Cu cei de aici nu am putut să mă văd, pentru că sunt virusați' / EXCLUSIV

Citește și: Nicola și fostul soț, Mihai Alexandru, s-au întâlnit la nunta fiului lor. Artista a prins buchetul miresei: „Prezența ei este o pacoste pentru domnișoarele de onoare' / EXCLUSIV

Citește și: Cum se menține Carmen Movileanu în formă, la 66 de ani: „Nu țin cure de slăbire, nu merg la sală, dar…'. Ce spune despre TVR, televiziune la care a lucrat de la 20 de ani / EXCLUSIV

Citește și: Irina Nicolae, mărturisiri dureroase despre fiica pe care a pierdut-o după ce a născut provocat, la cinci luni: „Din cauza unor probleme medicale…'. Cum o educă pe fetița ei, Scarlett Maria, la 6 ani / EXCLUSIV

Ce a fascinat-o pe Nicola în SUA: 'Pur și simplu stăteam și mă uitam la oamenii de pe stradă'

Nicola a vorbit despre experiența pe care a avut-o prima dată în SUA, la prima deplasare peste Ocean. Artista este fascinată de America, dar cu toate acestea nu și-ar părăsi niciodată țara definitiv. Vedeta ne-a spus ce i-a plăcut cel mai mult acolo.

'O cerșetoare, o femeie fără adăpost, 'homelles' s-a dus în magazin și mi-a adus bricheta ei și mi-a dat-o. Asta chiar nu am povestit niciodată. Nu am povestit multe lucruri din experiența mea în America. Atunci când am fost prima dată în SUA, mergeam foarte mult cu metroul, pe jos și cu autobuzul. Mie îmi place să observ, să înțeleg viața de acolo. Și pur și simplu stăteam și mă uitam la oamenii de pe stradă. Ce mi-a mai plăcut a fost că mulți cerșetori cântau foarte frumos pe stradă. Mi se părea totul 'wow'. Mi-a plăcut că cerșetoarea s-a oferit să mă ajute, deși nu mi-a cerut bani.', a declarat Nicola, pentru viva.ro.

Nicola: 'Dacă vin ăia la Vocea României…'

Nicola era încântată că în magazine era muzică și putea să asculte genurile care se ascultau acolo. Artista a fost impresionată de mai mulți oameni de pe stradă care cântau foarte frumos și spune că dacă aceștia ar participa la Vocea României de la noi, ar face furori.

'Ascultam în magazine muzică. Le spuneam vânzătorilor că îmi place cum cântau unii pe stradă. Mă și gândeam, dacă vin ăia la Vocea României… făceau furori! Erau pur și simplu niște oameni de pe stradă. Eu mergeam mult pe jos, dar și cu metroul… Umblam singură să descopăr multe.', a declarat Nicoleta Alexandru alias Nicola, pentru viva.ro.

Nicola: 'Mă aflu pe altă planetă?'

Nicola susține că oamenii erau relaxați, veseli și cântau. Și-ar dori să mai ajungă peste Ocean, dar nu neapărat cu vreun eveniment.

'Și vânzătorii cântau atunci când auzeau o piesă la radio. Toți aveau o stare 'wow'. Până mergea să îmi aducă o pereche de adidași, vânzătorul cânta în drum spre depozit. Și cântau într-un fel, nu așa oricum.', a completat cântăreața.

Solista susține că îi este dor de tărâmul american și abia așteaptă să mai aibă ocazia să meargă acolo. 'Când am stat în Queens, luam autobuzul de la o gura de metrou ca să ajung unde eram cazată și îmi plăcea să văd oamenii, să îi observ cum se comportă. Îmi plăcea cum vorbesc. Vorbeau normal, erau naturali, nu cu nervi ca la noi, și râdeau. Iar eu mă întrebam unde mă aflu, 'oare mă aflu pe altă planetă?'. Din 2016 nu am mai ajuns în America, dar abia aștept să mă întorc acolo. Mi-e dor de SUA. Nu m-aș duce neapărat să cânt, dar aș merge în vizită, că mi-am făcut prieteni.', a mai povestit Nicola, pentru viva.ro.

Nicola are 55 ani

Nicola a împlinit 55 de ani pe 5 noiembrie. Vedeta a cumpărat tort și șampanie pentru a putea petrece cu câțiva prieteni, dar și cu cei din familie, însă aceștia din urmă sunt bolnavi și n-au mai putut veni. Astfel, Nicola s-a serbat doar dimineață, la sala de sport, în compania fetelor cu care face zumba, periodic.

Am vorbit cu familia mea din Anglia pe cameră și ne-am înveselit unii pe ceilalți. Din păcate, cu cei de aici nu am putut să mă văd, pentru că sunt virusați. Și nu aveam cum. Deși eu eram pregătită cu tort și cu șampanie și oamenii sunt virusați…’, a declarat Nicola, pentru viva.ro.

Așa se face că Nicola a petrecut de ziua ei de naștere la zumba. Artista a fost impresionată de mesajele prietenilor, care nu au uitat-o, dar și de cele venite din partea admiratorilor ei. În prima parte a zilei, vedeta și-a văzut pe cameră fiul din Anglia, de care îi e foarte dor.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton