Nicola explică de ce își vede rar nepoatele: „Am o nepoțică în Anglia, mai am una aici. Îmi e dor de ele, și când erau copiii mei mici același lucru se întâmpla”

.

Nicola are două nepoțele pe care recunoaște că nu le vede atât de des pe cât și-ar dori. Dacă una locuiește în Anglia, cealaltă stă cu familia în Capitală, dar angajamentele pe care solista le are o țin departe de ele, lucru care o mâhnește. Nicola speră, însă, să își ia revanșa de sărbători. Artista are trei copii din fostele relații, o fată și doi băieți, pe care îi iubește foarte mult, dar care au acum propriile lor vieți.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Nicola ar vrea să aibă mai mult timp pentru copii și nepoți. Solista recunoaște că asta a fost întotdeauna problema ei. Proiectele în care se implică și concertele necesită timp. Astfel, întâlnirile ei cu cei dragi sunt tot mai rare. Nicola are convingerea că a făcut multe sacrificii peste scenă, dar așa a fost să fie. Muzica a fost întotdeauna marea ei pasiune.

nicola 11nicola 11

Nicola are o nepoțică în Anglia

Nicola are o nepoțică în Anglia, pentru că fiul ei cel mare s-a mutat acolo cu familia. Viața le aduce rar împreună, așa că de multe ori se văd pe cameră și își mai alină dorul una de cealaltă.

„Am o nepoțică în Anglia pe care o văd foarte rar, dar când o văd o smotocesc, ne mai vedem pe cameră, dar nu e așa ca atunci când o strâng în brațe. Mai am una aici pe care o văd din ce în ce mai rar. În cursul săptămânii e la grădiniță, iar când vine weekendul, eu plec, ea e liberă. Cred că nu ne-am mai văzut de câteva luni, îmi e dor de ele, trebuie să facem cumva, poate de Crăciun ne vedem', a spus Nicola pentru Spynews.ro.

Concertele au ținut-o, uneori, pe Nicola departe de copii

Artista a petrecut multe momente departe de copii și când aceștia erau mici, pentru că așa a fost viața și a fost nevoită să își onoreze angajamentele.

„Asta cu regretele mi se pare aiurea. Bineînțeles că îți dorești. Și când erau copiii mei mici, același lucru se întâmpla. Eram foarte mult plecată, din păcate, trebuia să îi las cu bone, sunt sacrificile vieții de artist. Parcă acum se repetă istoria, e exact același lucru', a precizat vedeta.

Citește și: Feli și-a sfătuit mama să divorțeze. Cum a fost viața ei după separarea părinților: „M-am maturizat într-o formă. Mi-am însușit și rolul de bărbat care o să aibă grijă de mama”

Citește și: Medana îi dă replica Larisei Uță, după acuzațiile primite de Alin Oprea de la fosta soție: „Urmărește crâncen un divorț al nostru? O invit să își ia zborul din căsnicia noastră' / Decizia luată de artist

Citește și: Cătălin Tomată, fostul iubit al Elenei Băsescu, s-a însurat cu Michelle Ciubuc. Imagini de la nunta extravagantă: mireasa a purtat o rochie deosebită, cu inimioare roșii

Citește și: Miruna de la Mireasa, sezonul 6, este însărcinată: „Dumnezeu ne-a trimis un suflet care să ne umple viața de fericire”

Citește și: Ce declarație de dragoste i-a făcut Sorana Cîrstea lui Ion Ion Țiriac, de ziua lui de naștere: „Din întreaga lume…'. Imagine rară, de cuplu, cu cei doi

Nicola nu locuiește cu copiii ei

Nicola locuiește separat de copiii ei. Artista consideră că ei trebuie să se bucure de viața lor și de momentele lor de intimitate.

„Noi nu stăm împreună, nu consider normal ca ei, care și-au făcut familiile lor, să stea cu mine. Eu am o anumită gândire, perspectivă asupra vieții, ei sunt tineri, vor intimitate, nu stăm claie peste grămadă. Eu consider că fiecare copil, când își clădește o familie, trebuie să aibă intimitatea lui, să nu stea cu mine pe cap sau eu cu ei pe cap. Ne întâlnim, dar fiecare își trăiește viața așa cum vrea', a mărturisit Nicola.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton