De ce nu a vrut Nicola să-și ia permisul, după ce a făcut școala de șoferi: ”În București, să mergi cu mașina este crimă. Eu circul mai mult cu metroul, pentru că ajungi...” Adoră să meargă și cu trenul / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Nicola a povestit că nu are permis de conducere și circulă mai mult cu metroul și cu trenul. Vedeta a explicat de ce nu a vrut să conducă. Aceasta susține că a urmat școala de șoferi și că era talentată, însă i-a fost teamă că va ajunge să fie o tipă comodă și nu s-a mai prezentat la examen.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Nicola nu are permis de conducere și circulă mai mult cu metroul și cu trenul. Artista a făcut școala de șoferi, cu ani în urmă, dar cu toate acestea nu s-a prezentat să își ia permisul.

mitus-viva-22-1mitus-viva-22-1

Citește și: Nicola a împlinit 55 de ani. De ce nu a sărbătorit alături de familia ei: „Cu cei de aici nu am putut să mă văd, pentru că sunt virusați' / EXCLUSIV

Citește și: Nicola a cântat pentru prima oară prin tramvaie, la 4 ani: „Tata nu era de acord cu meseriile astea gen dansatoare, cântăreață și alte alea” / Ce nu ar cânta niciodată

Citește și: Iuliana Tudor și-a descoperit menirea la 20 de ani și de atunci are un sfert de secol în televiziune: „Nu era deloc în opțiunile mele de carieră. Așa a fost să fie. Începutul a fost stângaci, dar am învățat rapid…” / EXCLUSIV

Citește și: Cine i-a pus bețe în roate Margaretei Pâslaru la începutul carierei și cine este artista care a susținut-o: „Am crezut că râde de mine”

Nicola a explicat de ce nu a vrut să conducă

Nicola a urmat școala de șoferi, dar cu toate acestea nu s-a prezentat la examenul auto să își obțină permisul. Vedeta circulă mai mult cu metroul și cu trenul, iar de multe ori le face cu mâna celor din trafic în drum spre munte, din tren.

'Merg cu trenul pentru că îmi place, pentru că, de cele mai multe ori, mă scapă de circulația aceea imposibilă, mai ales spre munte și spre mare. Îmi place că ai confort. Eu merg și pe distanțe lungi, cu vagon de dormit, la Cluj, Iași sau Baia Mare. Eu am mers cu trenul și mai departe de atât, adică până în Germania. Asta se întâmpla acum niște ani, când ne-am dus să luăm o mașină. Am vrut și să vedem cum e să mergi atâta drum. Am mai mers când era Yugoslavia, la Viena… și e o experiență. Bineînțeles că merg și cu avionul, dar cu avionul îmi place să merg peste Ocean.', a declarat Nicola, pentru viva.ro.

'Este fabulos ceea ce vezi din avion, când zbori peste Ocean. Mi s-a întâmplat o chestie uluitoare, când am zburat înapoi din Los Angeles către Europa, să prind apusul de soare și nu știu a fost și foarte ciudat că eu nu am dormit și cumva în numai câteva ore eu vedeam răsăritul. Mergeam cumva, contra timpului.', a mai spus solista.

Nicola: 'Mă uitam la stele ca în piesă…'

Nicola susține că a văzut multe lucruri frumoase din tren, cum ar fi o ploaie de stele, cu ani în urmă, în timp ce se deplasa la Cluj, la vagonul de dormit.

'Foarte multe lucruri le observi și din tren și din avion. De pildă, din tren am văzut acea ploaie de stele într-o noapte, la noi. Chiar când începuse să anunțe acea ploaie de stele, mă gândeam că o să fiu în București și, poate nu am să văd. În București e poluare, nori… și nu vezi stelele ca la țară, pe câmp sau în alte orașe. Mai vedeam stelele pe la Sf. Gheorghe, unde, poate nu e așa de poluat. Și s-a nimerit în noaptea aceea să fiu în tren. Mergeam spre Cluj. Și, efectiv, nu mi-a venit să cred.

Eram cu ochii deschiși, trenul mergea și eu în patul de jos, și eram chiar singură în cușetă sau vagon de dormit, ce era. Așa s-a nimerit să fiu singură. Mă uitam la stele, ca în piesă… 'Când mă uit la stele…' Nu mi-a venit să cred și am și postat atunci și i-am mulțumit lui Dumnezeu că pot vedea stelele din tren.', a afirmat aceasta.

Nicola: 'Mi-a fost teamă că am să mă învăț foarte comodă'

Nicola afirmă că nu a mers să-și ia permisul, în ciuda faptului că era talentată, pentru că i-a fos teamă că va ajunge să fie foarte comodă. Ea spune că mulți au ajuns să meargă cu mașina pentru doar o stație.

'Nu multă lume știe că eu nu am carnet. Și, nu că nu l-aș fi putut lua, pentru că am făcut școala și eram destul de talentată. Doar că mi-a fost teamă că am să mă învăț foarte comodă. Am foarte multe cunoștințe care, din momentul în care și-au luat carnetul, au ajuns să se ducă până și o stație de autobuz, la un supermarket cu mașina. Efectiv s-au învățat să stea numai în mașină și au devenit sedentari.', a mai declarat Nicoleta Alexandru.

Și adevărul este că eu, ori de câte ori mergeam la evenimente, mă ducea un șofer, ori mergeam cu trenul sau cu avionul. Iar în București să mergi cu mașina este crimă. Eu circul mai mult cu metroul, pentru că ajungi repede. Plus că mie îmi place să merg mult pe jos. În afară de gimnastica pe care o fac la bazin, să merg pe jos mi se pare foarte sănătos.', a mai spus artista.

Nicola: 'Cu trenul îmi place să merg de când eram adolescentă'

Nicola spune că circulă și cu trenurile private, însă cu trenul personal nu a mai mers de la 20 de ani. Ea a explicat și de ce nu și-a luat permisul, până acum, deși a făcut școala de șoferi.

'De multe ori din tren le făceam cu mâna celor care stăteau în trafic, bară la bară, mai ales pe drumul de munte. Și mă gândeam cum stau ei acolo, iar eu ajung în două ore și jumătate la Brașov. E adevărat că nu am fost cu personalul și nu știu cum este. Nu am mai fost de la 20 de ani și nu știu cum sunt acum, condițiile. Am circulat și cu trenurile private… Dar cu trenul îmi place să merg de când eram adolescentă. Nu știu dacă îmi voi lua vreodată permisul, mă gândeam dacă nu o să îmi schimbe viața în rău', a mai povestit Nicola, pentru viva.ro.

Foto: Facebook, VIVA

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton