Nicolae Botgros va fi bunic! Fiul său, Corneliu, va deveni tată pentru a doua oară: "Dumnezeu ne-a binecuvântat, are grijă de noi doi"

 Dumba Gabriela
.

Nicolae Botgros va fi bunic! Fiul său, Corneliu Botgros a anunțat că va deveni tată pentru a doua oară și este foarte fericit și recunoscător că „Dumnezeu i-a binecuvântat”. Corneliu Botgros mai are un fiu din căsnicia anterioară, Cristi, iar acesta mărturisea că abia așteaptă să mai aibă un frățior sau o surioară. Fiul lui Nicolae Botgros nu a dezvăluit deocamdată sexul copilului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Nora lui Nicolae Botgros, Angela, este însărcinată, motiv de mare bucurie în familia artiștilor de muzică populară. Corneliu Botgros a mai fost căsătorit cu Adriana Ochișanu, împreună cu care îl are pe Cristi. La rândul ei, Adriana mai are o fetiță de șase ani dintr-o altă relație.

1a140c74-545b-48aa-92da-4927cd292699_botgros1a140c74-545b-48aa-92da-4927cd292699_botgros

Nicolae Botgros va fi bunic din nou

Corneliu (48 de ani), și soția lui, Angela (25 de ani), au dat vestea în cadrul emisiunii Seară Perfectă, de la Pro TV Chișinău, fără să dezvăluie sexul copilului.

'Da, așteptăm cu mare drag! Dumnezeu ne-a binecuvântat, are grijă de noi doi, suntem în așteptare și Doamne ajută să ajungem până la final! Mă simt bine, am trecut deja de acea perioadă critică, merg încă la muncă, voi merge cât trebuie, până la șapte luni. Știm deja sexul', au mărturisit Corneliu și Angela Botgros.

Corneliu Botgros mai are un fiu din căsnicia anterioară, pe Cristi, iar acesta mărturisea că abia așteaptă să mai aibă un frățior sau o surioară.

'Cristi își dorește și mereu mă întreabă: tata, când va fi soția însărcinată? Cu ajutorul meu și bunăvoința Domnului, cât mai curând!', mărturisea Corneliu Botgros pentru Star Popular.

'Eu aștept noutăți din partea tatălui și Angelei, ce-o vrea Domnul. Sincer, aș vrea un frate, soră am! Am o relație bună cu sora mea, în primul rând pornește de la mine și mama, pentru că asta ne leagă', a mărturisit Cristi Botgros.

Citește și: Ce spune Pepe despre diferența de vârstă de 15 ani dintre el și soția lui: „Cumva le așază Dumnezeu. Poate, dacă ne întâlneam la 25 de ani…’ Cum i-a atras atenția Yasmine înainte să înceapă relația /EXCLUSIV

Citește și: Sorin Nicolescu, fostul soț al Andei Adam, despre relația cu Loredana Chivu: „Ne dorim copii. Îmi doresc să rămână în viața mea pentru totdeauna’. Cum s-au cunoscut

Citește și: Primele imagini cu Oana Roman, după moartea mamei sale. S-a întors de urgență în țară cu fiica ei, Isabela, din vacanța în Egipt

Corneliu, fiul lui Nicolae Botgros, și-a luat soție cu 23 de ani mai tânără

Corneliu Botgros a fost însurat cu artista Adriana Ochișanu, de care a divorțat în 2013, iar cei doi au împreună un fiu în vârstă de 22 de ani, cu doar doi ani mai mic decât mama lui vitregă. Angela Botgros nu face parte din domeniul showbizului, ea lucrează într-o bancă și iese destul de rar în public alături de soțul ei pentru că preferă discreția.

Cei doi s-au căsătorit, în secret, în septembrie 2022, iar în ziua nunții sale, Corneliu Botgros a mers la mormântul mamei, al Lidiei Bejenaru Botgros, care a murit în iulie 2021.

Pe de altă parte, fosta soție a lui Corneliu Botgros, Adriana Ochișanu, declara acum ceva timp că a fost bătută, umilită și înjosită atât înainte de căsnicie, cât și în timpul acesteia.

„În spatele la această viață pe care mulți o văd frumoasă se ascund multe lucruri care mi-au marcat viața și sufletul și mi-au lăsat niște răni adânci, care mai sângerează și în prezent. Mereu eram pe planul doi mereu. Putea să lase totul baltă și să iasă noaptea cu prietenii.

Erau umilințe, jigniri: Cine ești tu? Își manifesta frustrările lui prin a mă trauma psihic. Sunt sechele care mi-au rămas până în prezent în sufletul meu. Am fost bruscată în timp ce eram însărcinată în ultima lună', a declarat Adriana Ochișanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton