Nicolae Botgros și-a sărbătorit fetița de șase ani împreună cu femeia care i-a fost amantă. Atmosfera a fost una de basm, iar petrecerea una cu ștaif

 Tudorache Simona
.

Nicolae Botgros pare că și-a mai revenit după pierderea soției sale, Lidia Bejenaru. Celebrul dirijor al Orchestrei Lăutarii din Chișinău a organizat o petrecere ca la carte, în urmă cu câteva zile, pentru fetița sa de șase ani, Nicoleta Botgros, pe care o are cu Anișoara Dabija, cea cu care a avut o legătură extraconjugală, în timpul mariajului său care a durat 50 de ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Cei doi au avut aproape prietenii și colegii, iar printre cei care au răspuns invitației s-au numărat Marcel Pavel, Maria Ionescu Căpitănescu, Ana Maria și Marian Mexicanu. Cu toate astea, de la eveniment au lipsit fiul maestrului, Corneliu Botgros, și soția lui. Acesta a ales să nu discute niciodată cu tatăl său despre femeia care i-a făcut mama să sufere, dar nu vrea sub nicio formă să comunice cu ea.

botgros petrecere 100botgros petrecere 100

Nicolae Botgros a petrecut cu femeia care l-a făcut tată și care i-a fost amantă

Pe lângă personajele din desene animate și animatori, punctul culminant al serii a fost tortul de basm, creat în forma unui castel, care a completat tema petrecerii

Nicolae Botgros s-a apropiat, după evenimentele dureroase din viață, mai mult de femeia care l-a făcut tată la 65 de ani, pe când încă era un bărbat căsătorit. Acum cei doi și-au sărbătorit fetița.

„Emoții și trăiri atât de sublime după petrecerea Nicoletei. Povestea noastră nu ar fi fost atât de frumoasă dacă nu am fi avut oameni profesioniști care ne-au ghidat și au pus atâta suflet… Vă suntem profund recunoscători', a mărturisit interpreta Anișoara Dabija după petrecere.

Nicolae Botgros și-a înșelat soția și a devenit și tată

Nicolae Botgros a devenit tatăl unei fetițe în timpul mariajului de 50 de ani pe care l-a avut cu Lidia Băjenaru. Vestea a luat atunci pe toată lumea prin surprindere, mai ales că se știa că dirijorul are un mariaj bine sudat cu Lidia. Totuși, Nicolae Botgros și-a recunoscut fetița, dar nu a rămas cu amanta.

„Nicolae Botgros o iubește nespus de mult. Într-atât de mult îl iubește Dumnezeu pe maestru, încât a făcut pe dorința dumnealui, deoarece el și-a dorit foarte mult o fetiță. Da, e adevărat că nu e cel mai frumos mod, s-a primit cum s-a primit darul de la Dumnezeu, dar nu știu ce să zic, nu regret. Nu regret, pentru că e un copil din dragoste și așteptat. Maestrul a rămas în familie și îi respect decizia, poate așa este mai corect. Eu sunt mai tânără și mai puternică, pot să duc toate și așa am hotărât, de aceea nu vreau să dau multe amănunte, pentru că nu vreau să le fac rău oamenilor', a declarat cântăreața Anișoara Dabija pentru emisiunea „Telemagazin', a postului Canal 2, din Republica Moldova, în urmă cu câțiva ani.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Alain Delon și Rosalie van Breemen, singura femeie care l-a părăsit: „A fost o relație pasională și furtunoasă' / Au fost împreună 15 ani și au doi copii

Citește și: Cât de mult a ajutat-o Marian Râlea pe Dana Rogoz în perioada „Abracadabra”, în urmă cu 30 de ani: „E unul dintre acei oameni care mi-au influențat major drumul în viață. Ceea ce a făcut el pentru mine extrem de important…”. Ce sfat prețios i-a dat „Magicianul” / EXCLUSIV

Citește și: Ce scrie în testamentul lui Alain Delon. Cei trei copii ai săi nu vor avea cote egale din impresionanta avere a marelui actor / În trecut, frații s-au acuzat de manipulare și abuz și s-au certat pe averea tatălui lor

Citește și: Anca Țurcașiu confirmă noua relație și a postat primele imagini alături de iubit: „Am lângă mine un om drag, la fel de liber ca și mine, care face din viața mea una minunată”

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă copiii lui Alain Delon. A avut un fiu, care a murit fără ca marele actor să-l fi recunoscut: „Nu ai ochii mei, nu ai părul meu, nu vei fi niciodată fiul meu”

Cum a reacționat fiul lui Nicolae Botgros

Fiul cunoscutului dirijor, Corneliu Botgros, mărturisea că a refuzat să își judece tatăl pentru acest episod. A ales doar să păstreze distanța față de cea care a intervenit în relația dintre părinții lui.

Părinții nu se judecă, pentru asta există Dumnezeu! Acolo se vor regla toate conturile. Eu continui să-l iubesc așa cum este el. O doză de supărare a existat, este firesc.

Oricine ar fi procedat la fel, poate mai dur, poate ar fi rupt relația cu tata, eu nu m-am gândit niciodată să-l părăsesc pe tata. Pentru mine, mama este o ființă. Pentru tata este femeia, soția. E o diferență. Tata a supărat-o pe mama, nu și pe mine cumva.

Ideea e că el a recunoscut, și-a asumat și vinovăția, a procedat corect ca un bărbat adevărat. Nu sunt în nicio relație cu Anișoara Dabija. Am avut o relație normală și mai mult decât colegială cât a fost în Lăutarii lui Botgros, n-am fost prieteni.

Ea s-a eliberat din funcție, cred că a fost ceva normal. Noi nu comunicăm și nici nu-mi doresc să comunic cu ea. Asta este alegerea mea, am motive destule să nu comunic cu ea. Nici ea nu și-a dorit niciodată să comunice cu mine', declara Corneliu Botgros pentru România TV.

Nicolae Botgros și-a pierdut soția în urmă cu doi ani. Lidia Bejenaru era o artistă cunoscută în Republica Moldova. Interpreta de muzică populară Lidia Bejenaru-Botgros a fost răpusă de cancer la colon. Artistul mărturisea, după decesul celei care i-a fost parteneră de viaţă, că nici în casă nu poate intra, pentru că şi periuţa de dinţi îi amintește de ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton