Nicolae Guță, reacție șocantă după ce fiul său ar fi fost prins drogat la volan și a făcut accident: „Nu mă miră. Are o viață nu haotică, dezastruoasă”

 Dumba Gabriela
.

Nicolae Guță a avut o primă reacție publică după ce fiul său ar fi fost prins drogat la volan, în urma unui accident de circulație. Pe artistul de manele pare că nu-l surprind cele întâmplate și spune că situația este una banală pentru tânăr, având în vedere că, spune cântărețul, are o „viață dezastruoasă”. Ba mai mult, Nicolae Guță chiar susține că se miră că fiul său este încă în viață, având în vedere ce stil de viață are și prin câte accidente rutiere grave a trecut.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Nicolae Guță, reacție șocantă după ce fiul său ar fi fost prins drogat la volan și a făcut accident. Nicu, fiul lui Nicolae Guță ar fi fost prins drogat la volan și a intrat cu mașina într-un șanț. Din fericire, tânărul nu a pățit nimic grav și nici nu a rănit pe nimeni, însă băiatul manelistului nu ar fi la prima experiență de acest gen. Ba chiar situația ar fi una banală, cum spune tatăl său, pe lângă alte accidente mult mai grave prin care ar fi trecut.

354354

Nicolae Guță, reacție șocantă după ce fiul său ar fi fost prins drogat la volan și a făcut accident

În noaptea de 2 spre 3 septembrie, Nicu, fiul lui Nicolae Guță, ar fi fost prins drogat la volan pe strada Livezeni, din Petroșani. Bărbatul ar fi sărit cu mașina pe care o conducea într-un șanț, iar după ce a fost testat cu aparatul Drug-Test, rezultatul a fost pozitiv.

„Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, însă, ca urmare a testării cu aparatul Drug-Test, a ieșit pozitiv la substanță psihotropă, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice, în vederea determinării prezenței, în organism, a substanțelor psihotrope.

Cu ocazia controlului, în autoturism a fost găsită o țigară confecționată artizanal și trei muguri de plante, care au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală și au suspendat dreptul bărbatului de a conduce autovehicule (a fost eliberată dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație)”, se arată în comunicatul Poliţiei Hunedoara.

Reacția lui Nicolae Guță este una uimitoare. Manelistul nu este deloc surprins de cele întâmplate, ba chiar susține că se miră că fiul său mai este în viață la ce stil de viață are.

„Ce s-a întâmplat nu mă miră. Mi se pare totul normal și ok în modul în care își duce el viața. Adică nu e viață, până la urmă. E distrugere de viață. El are probleme cu stația de calcul, la el nu merge stația de calcul.

E defectă într-un mod în care nu se mai repară. (…) Are o viață nu haotică, dezastruoasă. Dacă scriam cât am discutat cu el, probabil că ieșea un dosar, un milion de pagini', a declarat Nicolae Guță, conform spynews.ro. 

Citește și: Cum se simte Jean Paler și ce i-au transmis medicii, la două săptămâni de când a fost internat în spital: „Sunt tot la Terapie Intensivă. Nu au ce să-mi facă…’

Citește și: Jean Paler e internat în spital de o săptămână, după ce i s-a făcut rău pe scenă. Cum se simte acum artistul: „Mă supără rău sănătatea. Am făcut o criză cardiacă și…'

Nicolae Guță susține că este surprins că fiul său mai este în viață, la ce stil de viață are

Nicolae Guță a mărturisit că nu este deloc surprins de această veste, dat fiind faptul că, după spusele sale, ar duce o viață haotică. În plus, a adăugat că ar fi încercat în zadar să discute cu Nicu, așa că s-a lăsat păgubaș.

„La ce bubuituri și-a dat el. La ultimul accident, sau nu știu la care dintre ele, că a avut mai multe, la ce bubuituri și-a dat de au venit cu elicopterul, și-au tăiat mașina, operat 13 ore, apoi 15 ore, apoi 10 ore, ce a pățit acum e ceva banal. E cum ar fi o repetiție, cum facem noi lăutarii.

Nu am luat legătura cu el. Pentru că nu mă mai interesează demult ce face el. Dacă el nu mai ține la viața lui și dacă el a ales o viața draconică și varianta cea mai rea… El trebuia să nu mai fie în viață de la accidentul ăla. A avut noroc și a scăpat și în loc să își vadă de treaba lui o comite din nou și din nou', a încheiat Nicolae Guță.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton