Nicole Cherry, lovită cu microfonul în aparatul dentar: „A fost o situație la care nu ne așteptam. Lovitura a fost destul de puternică"

 Tudorache Simona
.

Nicole Cherry cântă de la 14 ani, iar întâmplările neprevăzute nu au ocolit-o. La un moment dat, artista a primit un microfon în aparatul dentar și lovitura a fost una destul de puternică. Chiar dacă acum se amuză atunci când se gândește, amintirea acelui incident persistă și astăzi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Solista mărturisește că a trecut prin multe situații la care nu se aștepta, dar bucuria de a-și vedea fanii fericiți a contat mai mult decât orice altceva. Nicole Cherry a cunoscut succesul după ce a lansat piesa „Memories'.

nicole-cherry-20nicole-cherry-20

Cum a primit Nicole Cherry un microfon în dantură

Nicole Cherry a povestit cum a fost lovită cu un microfon când se aștepta mai puțin. Dacă acum se amuză, atunci a durut. Am primit un microfon în aparatul dentar pe care îl aveam atunci. Atunci a fost amuzant, dar și de speriat. Lovitura a fost destul de puternică. Acum ne amuzăm. A fost o situație la care nu ne așteptam să se întâmple în momentul respectiv, dar orice este posibil. Nu îmi dau seama dacă am fost urmărită neapărat. (n.r. de fani)

Urmărită poate pentru o poză, dar nu pentru foarte mult timp. De obicei îmi dădeam seama, mă uitam către ei și veneau către mine!

Au fost lucruri plăcute de fiecare dată. Fiecare artist cred că își dorește să le trăiască, sunt momente unice. Aprecierea oamenilor este cea mai importantă și vine cu o bucurie imensă', spune Nicole Cherry, conform Ego.ro.

Citește și: Cum a reușit Andreea Raicu să o ia de la capăt atunci când a pierdut tot: „Nu a mai funcționat businessul. M-am și îmbolnăvit, mi-am pierdut și unul dintre prietenii cei mai buni, practic am pierdut cele mai importante lucruri din viață”

Citește și: Cine este Livia Voigt, cea mai tânără miliardară din lume. La doar 19 ani, deține o avere de 1,1 miliarde de dolari

Citește și: Richard Abou Zaki și Antonio Passarelli s-au certat la Chefi la Cuțite, după jurizarea pentru ultima amuletă: „În locul lui aș fi reacționat mai rău' / „A spus că n-ar plăti nimic pe această farfurie'

Citește și: Catinca Roman, adevărul despre avere și moștenirea primită de la familia ei: „Am un apartament de la tata. Am avut perioade în care am fost foarte rău cu banii”

Nicole Cherry a fost ajutată de părinți să gestioneze succesul

Artista recunoaște că a avut părinții lângă ea încă de când s-a lansat și asta a ajutat-o foarte mult să își găsească echilibru. Pe atunci era doar adolescentă și vedea altfel lucrurile. Erau Premiile Muzicale dacă nu mă înșel. Într-adevăr, a fost special pentru că a fost prima interacțiune cu publicul și atunci mi-am dat seama de fenomenul „Memories' și ce urma să vină pentru mine.

Da, a fost copleșitor, m-am bucurat enorm de mult de respectiva apariție!. Cred că presiunea vine cu vârsta. Nu am simțit presiunea atât de mare sau cel puțin poate nu puneam eu atâta presiune pe mine. Acum, am crescut și privesc lucrurile cu alți ochi, astfel că tind să fiu mai precaută și atentă.

Înainte mergeau lucrurile fără să mă gândesc prea mult. Poate este bine, poate este rău…încerc, oricum, să găsesc acest echilibru de fiecare dată. Am avut părinții lângă mine de când m-am lansat, acest lucru m-a ajutat foarte tare să îmi găsesc echilibrul. Acum încerc să fac asta pe cont propriu și să aplic tot ce ei m-au învățat', adaugă ea.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton