Nicoleta Dragne, după ce s-a zvonit că a fost dată afară de la Bravo, ai stil!: „Dacă mai sunt în emisiune sau nu…”

 Martin Lorena
.

Cum a reacționat Nicoleta Dragne după ce s-a zvonit că a fost dată afară de la Bravo, ai stil! Nicoleta Dragne este una dintre cele mai controversate vedete de la Bravo, ai stil! Aceasta a atras atenția publicului datorită faptului că este extrem de vocală și întotdeauna își susține cu tărie punctul de vedere. În ultima perioadă, s-a tot zvonit faptul că aceasta a fost dată afară de către producția de la Kanal D. Iată ce a avut de spus diva cu privire la acest subiect!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nicoleta Dragne a atras atenția publicului încă din primele apariții televizate. Tânăra, a fost inițial ispită la Insula Iubirii, iar acum este concurentă cu drepturi depline la Bravo, ai stil! În ultima perioadă, s-a zvonit că aceasta ar fi fost dată afară, după ce și-a îndemnat urmăritorii să nu o mai voteze. După toate speculațiile, vedeta a decis să spună adevărul cu privire la acest subiect.

Nicoleta-Dragne-3-2Nicoleta-Dragne-3-2

Nicoleta Dragne a decis să rupă tăcerea și să spună clar dacă s-a certat sau nu cu membrii producției Bravo, ai stil!. Aceatsa a vorbit deschis despre acest subiect pe rețelele de socializare.

Citește și: Nicoleta Dragne, dată afară de la Bravo, ai stil?Vedeta a cerut publicului să nu o mai voteze

Citește și: Nicoleta Dragne, reacție acidă după atacul subtil al lui George Burcea către Andreea Bălan:„Nu are loc de ea'

Citește și: E oficial! Andreea Berecleanu revine în televiziune, după 8 luni:a semnat cu Prima TV. Primele declarații

Citește și: Cum se înțelege Andreea Berecleanu cu cei doi copii, Eva și Petru:'Ei spun că sunt ori prea strictă, ori copilul lor'/ EXCLUSIV

Cum a reacționat Nicoleta Dragne după ce s-a zvonit că a fost dată afară de la Bravo, ai stil!

Nicoleta Dragne a decis să rupă tăcerea cu privire la prezența ei în competiția despre stil. Aceasta a vorbit pe rețelele de socializare despre zvonurile care au apărut în ultima perioadă în mediul online. Diva susține că nu a fost dată afară și că nici nu au existat controverse între ea și membrii echipei de producție de la Kanal D.

„Terminați cu prostiile! Dacă va fi să fiu eliminată, atunci voi fi eliminată la o gală din emisiune. Asta se va întâmpla într-o gală eliminatorie pe baza voturilor telespectatorilor. Nu dă nimeni pe nimeni afară, nu descalifică nimeni pe nimeni și prostii de genul acesta. Cel puțin nu s-a întâmplat până acum și nu se va întâmpla în cazul meu, pentru că știu să respect oamenii cu care lucrez.', și-a început ea discursul.

Ba mai mult, diva a subliniat că niciodată nu a trecut prin certuri cu oamenii din producție, indiferent de emisiunea la care a participat. Aceasta susține că toate contrazicerile pe care le are cu celelalte fete din platou, nu au legătură cu modul în care gestionează relația cu membrii echipei Bravo, ai stil!.

„Nu am avut niciodată probleme de genul să mă cert cu producția. Doamne ferește! La orice proiect am lucrat m-am înțeles foarte bine cu oamenii. Că am divergențe cu colegele mele este cu totul diferit. Nu are legătură cu producția. Totul este ok. Dacă mai sunt în emisiune sau nu… vom vedea pe parcurs. Ăsta clar e un lucru pe care nu pot să vi-l comunic, dar restul chestiilor nu sunt adevărate', a continuat ea.

„Nu îmi doresc să mai fiu votată'

Deși aceasta a susținut că nu a existat nicio problemă între ea și membrii echipei de producție, cu câteva zile în urmă a declarat că nu își mai dorește să fie votată de public. Ea i-a îndemnat pe urmăritori să o susțină în continuare pe rețelele de socializare, însă să nu mai trimită SMS cu indicativul ei.

„Dragilor, in primul rând vreau sa va multumesc pentru toate mesajele superbe pe care mi le trimiteti zilnic și in al 2-lea, va rog sa va rezumati doar la acest lucru cât timp voi fi in emisiune.Nu îmi doresc sa mai fiu votată, susținerea voastră aici, pentru mine este suficientă.’, a spus ea în urmă cu câteva zile.

Sursă foto: Facebook, Instagram și Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton