Nicoleta Luciu a stârnit controverse în mediul online după ultima apariție, nemachiată, dar cu filtre: "Au trecut anii, asta nu înțelegeți, doar nu era să rămână la fel ca acum 20 de ani?"

 Oana Pantazi
.

Nicoleta Luciu a stârnit controverse în mediul online după ultima apariție. Mamă a patru copii, la 43 de ani vedeta arată admirabil, însă cea mai recentă apariție a ei în social media a împărțit internauții în două tabere – unii îi spun că este neschimbată, alții… că nu o mai recunosc.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Deși s-a retras de ani buni din showbiz, Nicoleta Luciu are o comunitate impresionantă în social media, vedeta ținându-și fanii la curent cu noutățile din viața ei. La 43 de ani, vedeta nu ezită să posteze fotografii în care apare complet nemachiată, iar urmăritorii ei o complimentează de fiecare dată. Recent însă, vedeta a iscat, fără să vrea, controverse în mediul online…

1471c417-0ab4-4905-afd1-2d5cfddcc48c1471c417-0ab4-4905-afd1-2d5cfddcc48c

Nicoleta Luciu a stârnit controverse în mediul online după ultima apariție

După ce a ținut ani buni prima pagină a presei mondene, Nicoleta Luciu a ales să se retragă la Târgu Mureș alături de soțul ei Zsolt Csergo și cei patru copii ai lor și are doar apariții rare în diverse showuri de televiziune. În mediul online este însă extrem de activă, spre deliciul fanilor. Una dintre ultimele sale postări însă a agitat apele în social media, după ce vedeta a făcut un InstaStory în care apare nemachiată. Vedeta face reclamă unei clinici de înfrumusețare unde merge și le-a arătat fanilor noul ei look. Cei mai mulți au complimentat-o pentru frumusețe și naturalețe, însă nu toți au fost de aceeași părere.

Citește și: Marina Dina are probleme cu banii după despărțirea de tatăl copiilor ei și a concediat și bona: „Sunt obișnuită la un anumit standard. Am avut și bonă, dar mă costa mai mult decât câștigam eu'

Citește și: Cum a ajuns Marina Voica să fie interzisă la radio și televiziune, în comunism: „După doar un an petrecut în Germania, intervenind îmbolnăvirea gravă a soţului şi, apoi, decesul acestuia…’

Citește și: Medeea Marinescu încă primește mesaje la mai bine de 30 de ani de la rolul marcant din „Maria Mirabela': „Este o enormă bucurie. E important să joci roluri care și rămân. Sunt părinți din generația mea și îmi spun…' Cum au reacționat băieții ei după ce au văzut filmul / EXCLUSIV

„Naturală și frumoasă! Aceeași Nicoleta Luciu, neschimbată!', a scris o fană a Nicoletei, însă nu toată lumea a fost de acord cu comentariul ei.

„Nici Nicoleta Luciu nu mai e Nicoleta Luciu'; „Doamne ferește, nici nu mi-am dat seama cine este'; „Au trecut anii, asta nu înțelegeți, doar nu era să rămână la fel ca acum 20 de ani?'; „Parcă ești alt om, nu te mai recunosc'; „Donatella Versace?? De aia nu vreau să am mulți bani'; „Ce ai făcut? Nu mai ai nicio trăsătură din ce aveai când lucrai în TV, dacă nu citeam cine vorbește nici nu te recunoșteam', sunt câteva dintre comentariile internauților.

Ce intervenții estetice și-a făcut Nicoleta Luciu

Chirurgia estetică nu mai este de mult un subiect tabu pentru Nicoleta Luciu. Un domeniu descoperit de ea mult mai târziu decât alte colege din showbiz, dar care i-a marcat viața semnificativ, atât din punct de vedere negativ, cât și pozitiv. Așadar, în ultima perioadă s-a vorbit mult desre transformarea Nicoletei Luciu și despre faptul că intervențiile estetice au făcut-o aproape de nerecunoscut.

Deși mulți probabil cred că vedeta este clientă fidelă bisturiului, realitatea este cu totul alta. Nicoleta vine săptămânal în București, unde face vizite la doi medici: unul estetician și unul stomatolog.

Ce își face la estetician? Injecții pentry față și gât, menită să-i asigure fermitatea tenului. Cât de des? Săptămânal. Și tot cu aceeași frecvență, Nicoleta merge și la stomatolog. Nu, nu pentru vreo intervenție de ordin medical, ci pentru una… tot din rațiuni estetice. Ei bine, vedeta nu era mulțumită de felul în care arăta dantura ei, astfel că a decis să-și… lungească dinții. Privind fotografiile, trebuie să recunoaștem faptul că se vede o schimbare, fără însă a fi ceva ostentativ. Recent, vedeta și-a tatuat și sprâncenele.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton