Nicoleta Luciu s-ar putea întoarce pe micile ecrane! Emisiunea alături de Cove e în plan de dinainte de pandemie

 Martin Lorena
.

Nicoleta Luciu s-ar putea întoarce pe micile ecrane! Nicoleta Luciu a fost una dintre vedetele care a făcut furori cu aparițiile ei televizate. În ultimii ani, aceasta s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a dedicat vieții de familie. Acum, se speculează că ea ar putea apărea din nou pe micile ecrane, într-o emisiune la Prima TV, alături de Cove.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Nicoleta Luciu a fost una dintre cele mai apreciate vedete din showbizul românesc. Frumoasa actriță a ales să se retragă din lumina reflectoarelor pentru a-și petrece timpul alături de familia sa. Fanii brunetei au fost foarte aproape să o vadă din nou la televizor, atunci când s-a speculat că va participa la Asia Express alături de sora sa. Ulterior, ele nu au mai făcut parte din proiect.

Nicoleta-Luciu-1Nicoleta-Luciu-1

Se aude că acum, frumoasa brunetă vrea să se implice într-un nou proiect televizat. Ea ar putea apărea la Prima TV alături de Cove.

Citește și: Ce dietă ține Nicoleta Luciu, la 41 de ani. Are un truc pentru a scăpa de celulită!

Citește și: Ce studii are Nicoleta Luciu: „Primii bani i-am câştigat când…’

Citește și: Cum a reușit Andreea Mantea să slăbească 10 kilograme, fără dietă:„Dimineața pot să mănânc orice, chiar și slănină cu ceapă!

Citește și: Fiul lui Ozzy Osbourne, voluntar la granița României cu Ucraina:’Frontiera română era plină de resurse’

Nicoleta Luciu s-ar putea întoarce pe micile ecrane!

Nicoleta Luciu s-ar putea întoarce pe micile ecrane! Nicoleta Luciu ar putea apărea, din nou, pe micile ecrane. Potrivit surselor Click, aceasta ar putea prezenta în viitorul apropiat o nouă emisiune la Prima TV. Este vorba despre un show cu și despre nunți, asemănător cu cel la care Cove a mai fost co-prezentator, „Se strigă darul'.

Aceste surse mai notează că Nicoleta Luciu și Cove ar avea de mult timp proiectul propus, însă au fost nevoiți să îl amâne din cauza restricțiilor impuse de pandemie. Evenimentele nu s-au mai desfășurat normal în ultimii doi ani, însă începând cu 2022, ele vor reapărea în formatul obișnuit.

Nicoleta Luciu și Cove se cunosc de foarte mulți ani. Cei doi nu doar că au participat la multe emisiuni, însă și-au și gătit unul celuilalt la show-ul lui Horia Vârlan.

„Sunt prea bătrână să mai apar la televizor'

În trecut, Nicoleta Luciu a oferit un interviu în cadrul căruia a subliniat că televiziunea din ziua de astăzi nu mai seamănă cu cea de pe vremea ei. Atunci, ea a declarat că este prea bătrână să mai apară la televizor, iar proiectele existente nu mai sunt precum în anii trecuți. Cu toate acestea, bruneta a menționat că dacă va apărea show-ul potrivit, va reveni pe micile ecrane.

„Nu sunt oferte ca lumea. Le-am refuzat pe toate, nu vreau să fiu o chestie în plus, de umplutură pe la emisiuni. Dacă ar fi să fie ceva statornic, săptămânal… Iar la concursuri, gen Asia Express, aș spune nu, lipsesc prea mult de acasă. Dar nu știi niciodată ce-ți rezervă viitorul. Știi cum e, niciodată să nu spui niciodată. Sunt prea bătrână să mai apar la televizor', a spus ea în urmă cu câteva luni.

Sursă foto: Arhivă VIVA!

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton