Nicoleta Nucă, după ce a fost diagnosticată oficial cu ADHD: "Am căpătat mai multă luciditate, mai multă liniște"

 Radulescu Ruxandra
.

Nicoleta Nucă a fost diagnosticată cu ADHD. Nicoleta Nucă este una dintre cele mai apreciate cântărețe, vocea ei făcându-se remarcată în industria muzicii din România. Deși are succes în carieră și este împlinită în pla personal alături de partenerul ei, artista suferă de o boală neurologică ce-i afectează viața. Nicoleta Nucă a dezvăluit că a fost diagnosticată cu Sindromul Deficitului de Atenție.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nicoleta Nucă, 29 de ani, a devenit una dintre cele mai apreciate artiste de pe scena muzicii din România, cu o cariera ce cuprinde o serie de hituri îndrăgite de fani. În plan personal, Nicoleta Nucă trăiește o poveste de iubire, ce durează de șase ani, alături de partenerul ei, Alex Ursache, iar cei doi plănuiesc să se și căsătorească. Din păcate, Nicoleta Nucă a aflat, recent, că suferă de ADHD (Sindromul Deficitului de Atenție), boală ce-i afectează capacitatea de concentrare.

nicoletanuca_189nicoletanuca_189

Nicoleta Nucă a fost diagnosticată cu ADHD

Nicoleta Nucă a dezvăluit că, recent, a fost diagnosticată cu ADHD (Sindromul Deficitului de Atenție). Artista mărturisește că acest diagnostic i-a oferit răspunsuri la o mulțime de probleme de sănătate pe care le-a întâmpinat de-a lungul timpului.

„Am fost foarte liniștită. Undeva în sinea mea eram destul de sigură ca asta este, ba mai mult, cred că s-au pus lucrurile la locul lor în creierașul meu pentru că până atunci aveam impresia că este efectiv o cameră plină cu de toate și toate grămadă în mijlocul camerei respective și nu știu ce să fac cu ele.

După ce am aflat că am ADHD parcă singure s-au așezat pe rafturi, în sertărașul care trebuie. Am căpătat mai multă luciditate, mai multă liniște, că nu sunt stricată', a declarat Nicoleta Nucă pentru Spynews.ro.

Cum a reacționat mama Nicoletei Nucă, față de boala fiicei sale

Nicoleta Nucă a spus că mama ei a reacționat calm la aflarea veștii că fiica ei suferă de ADHD. Solista spune că deși nu o boală gravă, va trebui să facă tratament toată viața pentru a controla această afecțiune.

„Foarte ok, nici nu știu ce să zic, n-a primit nimeni ca pe o veste că vai doamne sunt bolnavă terminal, Doamne Ferește. Este ceva cu ce am trăit o viață întreagă și probabil dacă nu-mi dădeam interesul mai mult acum recent nu aflam niciodată și trăim în continuare bine mersi că poate așa sunt eu, mai dezorganizată, mai haotică, mai aeriană, așa sunt eu. Oamenii de lângă mine, cei care mă iubesc mă susțin oricum și au luat-o ca atare', a mai completat artista, pentru sursa citată anterior.

Nicoleta Nucă vrea să facă nunta în afara României

Nicoleta Nucă este logodită cu iubitul ei, Alex Ursache, dar cei doi nu se grăbesc să facă nunta. Vedeta spune că și-ar dori ca ceremonia să aibă loc în străinătate.

„Încă nu am stabilit, suntem pe haos așa, pe spontaneitate. În sensul ăsta suntem ambii destul de spontani, am zis că vom face când va fi cazul, când o să simțim că este momentul, că nu ne grăbim.', a declarat cântăreața la Xtra Night Show, conform spynews.ro.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton