Nicoleta și Cătălin de la Mireasă pentru fiul meu au făcut nuntă, la 4 ani de la cununia civilă: „Am așteptat această zi din tot sufletul. Nașii noștri sunt niște oameni minunați"

 Tudorache Simona
.

Nicoleta și Cătălin de la Mireasă pentru fiul meu s-au căsătorit religios la patru ani de la cununia civilă. Cei doi au devenit între timp și părinții unui băiețel. Denis a purtat la eveniment un costum asemănător cu cel al tatălui său și a făcut senzație.. Mireasa și-a făcut apariția într-o rochie ca de prințesă, strânsă pe corp, dantelată în partea de sus și amplă în partea de jos.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Nicoleta și Cătălin voiau să facă acest pas de mai multă vreme, dar pandemia le-a dat toate planurile peste cap. Când lucrurile s-au mai așezat, nu au mai stat pe gânduri și au decis să își jure iubire și în fața lui Dumnezeu. Le-au fost alături cei dragi, dar și câțiva concurenți de la Mireasă pentru fiul meu, iar nași i-au ales pe prietenii lor cei buni.

nicoleta-8nicoleta-8

Nicoleta și Cătălin de la Mireasă pentru fiul meu s-au căsătorit religios

Nicoleta și Cătălin de la Mireasă pentru fiul meu s-au cunoscut într-un concurs televizat, s-au îndrăgostit și și-au creat familia mult visată. Acum sunt soț și soție și în fața lui Dumnezeu.

„În primul rând mă bucur să vorbesc despre asta, abia am așteptat acest moment. De anul trecut am plănuit și emoțiile au fost intense. Am făcut o nuntă mai restrânsă în jur de 100 și ceva de persoane. Am așteptat această zi din tot sufletul, ziua în care voi deveni mireasă', a spus Nicoleta pentru Spynews.ro.

Cine i-a cununat pe Nicoleta și Cătălin de la Mireasă pentru fiul meu

Nicoleta și Cătălin au fost cununați de prietenii lor cei buni, niște oameni cu suflet minunat, care le-au fost întotdeauna aproape.

„Nașii noștri sunt niște oameni minunați, au fost alături de noi din toate punctele de vedere. Să nu mai spun că pe lângă faptul ca sunt nașii noștri, ei sunt si cei mai buni prieteni, au un suflet minunat și le mulțumim pentru tot. La fel și părinților le mulțumim pentru ajutorul oferit', a mai spus fosta concurentă. „Au fost alaturi de noi Ionela și Teodor, cât și Lavinia cu Eduard. Le mulțumim tuturor', a mai spus Nicoleta.

Citește și: Gabi Bădălău neagă că a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu: „Nu consider înșelat o aventură de o oră. Pentru mine, ea era o femeie completă din toate punctele de vedere și am iubit-o foarte mult”

Citește și: Lavinia Petrea a ajuns în televiziune, deși se pregătise pentru un alt domeniu: „A fost o mare dezamăgire. Îmi aduc aminte că două săptămâni am stat în casă, am plâns”

Citește și: Andreea Tonciu a arătat în online carnetul de note al fiicei sale: „Copilul meu dacă vrea să învețe, învață, dacă nu vrea, trebuie să învețe cât de cât. Pe mine mama m-a cam ținut din scurt și mie nu-mi place asta” / Cum învață Rebeca la școala privată

Citește și: Zanni dezvăluie de ce nu a dat examenul de Bacalaureat: „Nu mă interesează ce spune gura lumii! Nu-mi lipsește facultatea”. Câștigătorul Survivor a crescut la orfelinat

Citește și: Adela Popescu, despre începuturile relației cu Radu Vâlcan: „Eu nu m-am îndrăgostit la prima vedere. Nu era pe gustul meu neapărat”

Denis, fiul celor doi, a fost prezent la nuntă

Denis, fiul celor doi, a trezit simpatia tuturor celor prezenți. Puștiul a purtat costum ca și tatăl lui și a fost tot timpul entuziasmat de lucrurile pe care le trăia.

„Băiatul nostru, Denis, a fost foarte încântat și fericit că va purta același costum ca și tati.Bineînțeles că el a fost de fapt prințul nostru în acea zi. A decurs totul cum ne-am dorit, am avut alături de noi toți apropiații noștri și ne-am simțit minunat', a adăugat ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton