Nicu Covaci este grav bolnav și bănuiește că are o problemă la creier: "Fiecare medic îmi spune altceva. Iau 20 de pastile dimineața, 3 pastile la prânz și încă 12 seara"

 Dumba Gabriela
.

Nicu Covaci este grav bolnav și, în lipsa unui diagnostic clar al medicilor, liderul trupei Phoenix presupune că s-a întâmplat ceva la creier pentru că se simte ca și când ar fi beat, dar fără a consuma un strop de alcool. Nicu Covaci spune că a fost la mai multe spitale, atât în Spania, cât și în România și încă nu știe concret ce are.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Nicu Covaci abia se mai poate ține pe picioare, iar fiecare ieșire din casă este una foarte dificilă pentru că se simte ca atunci când ești foarte beat și nu ai echilibru. Liderul trupei Phoenix a fost la nenumărați medici, dar, până acum, nu a reușit să primească un diagnostic clar.

5345453454

Nicu Covaci este grav bolnav și bănuiește că are o problemă la creier

Liderul trupei Phoenix, aflat acum în Spania, se luptă cu o boală cât se poate de dificilă pentru un om care, până de curând, era activ și, spune el, viața a devenit grea pentru el.

'Nu mă doare nimic, dar sunt așa de amețit că nu pot spune. Sunt beat de cinci săptămâni, sunt beat tot timpul. Mă concentrez cu greu să îmi fac treaba, mă lupt. Nu sunt beat de la alcool, să fie clar, mă simt ca beat. Nu știu ce am, presupun că s-a întâmplat ceva la creier', a spus Nicu Covaci pentru fanatik.ro.

Artistul spune că medicii nu reușesc să dea de urma problemelor pe care le are.

'Am fost la două spitale de aici din Spania, la două în Timișoara și unul în București. Fiecare medic îmi spune altceva, nu am încredere acum în nimeni. Unii spun că, în ultimă instanță, este ceva la creier. S-a întâmplat ceva acolo. Eu, dacă șed, e bine. Dacă mă ridic în picioare amețesc de nu mai pot. Fac tratament, iau 20 de pastile dimineața, 3 pastile la prânz și încă 12 seara. Asta trebuie să fac timp de trei luni. O mare bucurie, ce să zic…', a mai spus Nicu Covaci, liderul formației Phoenix.

Citește și: Cum arată Maria Pițurcă, soția lui Victor Pițurcă, la 62 de ani. Imagine rară cu cei doi copii ai săi

Citește și: Ce i-a spus fosta soție Alina Laufer lui Jorge, înainte să plece la Survivor: „Să nu dispere că…’

Nicu Covaci se simte atât de rău că nu poate cânta sau picta

Problema cea mai mare, recunoaște Nicu Covaci, este că, în perioada asta, nu poate face ceea ce iubește, adică să cânte și să picteze. Duce și dorul prietenilor, dar pentru că el nu-i poate vizita, artistul este bucuros că unii dintre ei merg în Spania să-l viziteze.

'Nu pot să fac nimic. Nu pun mâna pe chitară, nu pun mâna pe pensulă. Nu fac absolut nimic. Sper să vină unii. Vine un prieten pe la mine, sper. Dan Pandrea o să vină. Cei din gașca veche au treaba lor, nu au timp să vină aici', a mai spus Nicu Covaci pentru FANATIK.

Nicu Covaci locuiește de 35 de ani în Spania și, la un moment dat, a povestit cum a ajuns să ia această decizie.

'Din 1977, când am scos formația din țară, închisă în boxele „Marshall', am continuat să compun, să cânt și să mă lupt împotriva răului! După vreo 10 ani, deci în 1988, am descoperit frumusețile Spaniei și m-am stabilit aici, unde sunt și acum, deci pe deal, în pădure și cu Mediterana sub nas. Așadar, aici locuiesc de atâta timp și vin în țară doar să cânt și să întăresc șira spinării românilor', povestea, acum ceva vreme, Nicu Covaci.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton