Nicu Covaci, operat de urgență pe creier la Timișoara. Intervenția a durat aproximativ 6 ore / Cum se simte acum liderul trupei Phoenix

 Oana Pantazi
.

Nicu Covaci, operat de urgență pe creier la Timișoara. Cu scurt timp în urmă, liderul trupei Phoenix suspecta că are probleme la creier, pentru că se simțea ca și când ar fi fost beat, fără să fi consumat vreun strop de alcool. Nicu Covaci spunea că a fost la mai multe spitale, atât în Spania, cât și în România, dar nu aflase de ce suferă ce are. Azi, artistul a fost operat pe creier timp de 6 ore și i-a fost extirpată o tumoră. Iată care este starea de sănătate a artistului!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Nicu Covaci (76) a fost operat, azi, de urgență pe creier la Spitalul județean din Timișoara, și i-a fost extirpată o tumoră care a fost trimisă la laborator pentru analize, urmând a se depista dacă este de natură malignă sau benignă, notează News.ro. Conform sursei citate, operația a durat nu mai puțin de 6 ore, diagnosticul pus de specialiştii de la Secţia de Neurochirurgie a Spitalului Judeţean Timişoara, conduşi de medicul Horia Pleş, fiind „proces expansiv intracranian'.

5345453454

Nicu Covaci, operat de urgență pe creier la Timișoara

Recent, Nicu Covaci a acuzat probleme serioase de sănătate, artistul dezvăluind că, în urmă cu aproape două săptămâni, a început să îi amorțească fața. Mai mult, i-a fost afectată și vederea, iar în urma RMN-ului efectuat, a reieșit că artistul se confruntă cu o problemă gravă.

Citește și: Ce relație are acum Mircea Baniciu cu Nicu Covaci, după 30 de ani de ceartă. De ce nu a fugit din țară odată cu trupa Pheonix: „Întâlnirile cu Securitatea au fost destul de dure. Au fost multe răutăți…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Maria Pițurcă, soția lui Victor Pițurcă, la 62 de ani. Imagine rară cu cei doi copii ai săi

Citește și: Ce i-a spus fosta soție Alina Laufer lui Jorge, înainte să plece la Survivor: „Să nu dispere că…

Artistul a fost internat la Spitalul Județean din Timișoara și, în urma analizelor, medicii au decis să îl opereze, diagnosticul fiind „proces expansiv intracranian'. Operația a durat nu mai puțin de 6 ore, iar mostre din tumora extirpată au fost trimise la analize, care vor certifica natura acesteia – malignă sau beningă.

Sursa citată notează că o perația a decurs bine, evoluția stării de sănătate a artistului fiind una bună. Nicu Covaci se află în acest moment în secția ATI a Spitalului Județean din Timișoara, dar, spun medicii, artistul ar putea fi detubat în orele următoare.

Nicu Covaci: „Fiecare medic îmi spune altceva. Iau 20 de pastile dimineața, 3 pastile la prânz și încă 12 seara”

La începutul lunii februarie, Nicu Covaci spunea că abia se mai putea ține pe picioare, iar fiecare ieșire din casă era una foarte dificilă pentru că se simțea ca atunci când ești foarte beat și nu ai echilibru. Liderul trupei Phoenix a fost la nenumărați medici, dar nu a reușit să primească un diagnostic clar.

Nu mă doare nimic, dar sunt așa de amețit că nu pot spune. Sunt beat de cinci săptămâni, sunt beat tot timpul. Mă concentrez cu greu să îmi fac treaba, mă lupt. Nu sunt beat de la alcool, să fie clar, mă simt ca beat. Nu știu ce am, presupun că s-a întâmplat ceva la creier‘, a spus Nicu Covaci pentru fanatik.ro.

Artistul spunea că medicii nu reușesc să dea de urma problemelor pe care le are.

‘Am fost la două spitale de aici din Spania, la două în Timișoara și unul în București. Fiecare medic îmi spune altceva, nu am încredere acum în nimeni. Unii spun că, în ultimă instanță, este ceva la creier. S-a întâmplat ceva acolo. Eu, dacă șed, e bine. Dacă mă ridic în picioare amețesc de nu mai pot. Fac tratament, iau 20 de pastile dimineața, 3 pastile la prânz și încă 12 seara. Asta trebuie să fac timp de trei luni. O mare bucurie, ce să zic…’, a mai spus Nicu Covaci, liderul formației Phoenix.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton