Nicu Paleru, gafă uriașă în direct, la TV, față de soția lui: "De fiecare dată când își aduce aminte îmi mai dă una după ceafă"

 Dumba Gabriela
.

Nicu Paleru se află la a doua căsătorie și are o fiică. Deși este însurat de 13 ani cu Cristina, Nicu Paleru încă îi mai încurcă data nașterii cu cea a fostei soții, mai cu seamă că sunt foarte asemănătoare. Aceasta este, de fapt, o gafă uriașă pe care Nicu Paleru a făcut-o în direct, la TV, și pe care soția sa o folosește pentru a-l pedepsi din când în când, cu „câte una după ceafă”.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!

Nicu Paleru are o căsnicie fericită alături de Cristina și fiica lor, Anais, soția artistului reușind să treacă peste unele nemulțumuri apărute în cei 13 ani de când sunt împreună, una dintre ele fiind faptul că soțul ei nu îi cunoaște data nașterii.

2-606546002-60654600

Ce spune Nicu Paleru despre gafa pe care a făcut-o la TV, în direct, vizavi de data de naștere a soției

Acum câțiva ani, Nicu Paleru a fost întrebat într-o emisiune TV care este data de naștere a soției sale. Artistul a ezitat pe moment să răspundă, iar apoi a spus, convins, că soția sa este născută pe data de 19 iunie, doar că răspunsul a fost greșit. „19 iunie o mie nouă sute…', a spus artistul.

Cristina, actuala lui soție, a intervenit imediat și la corectat pe Nicu Paleru, spunând că data ei de naștere este, de fapt, 19 martie. Ea a precizat că pe 19 iunie este născută Gabriela, fosta soție. „19 martie. În iunie e născută fosta soţie', a replicat soția artistului.

„Palme iau și acum de la gafa aia. Pur și simplu am făcut o gafă. Asta e, mi-am luat-o și mi-o iau în continuare. De fiecare dată când își aduce aminte îmi mai dă una după ceafă. Dar cu drag așa, mai în glumă. Când e nervoasă, mai îmi dă și serios. Avem o relație frumoasă. Ea e șefa și eu execut, dar când vreau să se schimbe ceva, influențez. Fac cumva să fie ca mine, dar să creadă că e decizia ei', a mărturisit Nicu Paleru cu umor, în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai', difuzată la Kanal D.

Citește și: Victoria Răileanu a născut și a postat prima imagine cu bebelușul: „Suntem cei mai fericiți din lume’. Ce nume va purta fetița actriței

Citește și: Mama Geta a stârnit un val de critici cu mesajul trimis nepotului ei de ziua lui de naștere: „Așa vă băgați în casa copiilor. Dacă tăceai…' / Cum a reacționat Daniela Iliescu

Cum a cunoscut-o Nicu Paleru pe actuala soție, Cristina

În primăvara anului 2011, artistul a întâlnit-o pe Cristina, o tânără cu 11 ani mai tânără decât el, care locuia în New York și de care s-a îndrăgostit la prima vedere, pe vremea când artistul era căsătorit cu Gabriela, prima sa soție.

Cu toate că actuala soție nu are nicio tangență cu muzica, asta nu le-a afectat cu nimic relația. Din contră, tocmai acest lucru i-a făcut să rămână împreună, căci Cristina a devenit impresara lui, învățând treptat secretele acestei meserii.

„Cristina nu avea nicio tangenţă cu muzica populară de petrecere, a venit forţată cu un prieten de-al meu. Eu nu aveam de gând nici măcar să mai leg o prietenie, darămite să mă mai recăsătoresc. Nu am vrut să mai trag pe cineva după mine în situaţia în care eram. Noi, dacă ne întâlneam undeva în ţară, nu am fi avut timp să ne uităm unul la altul.

Eram din două medii diferite. E mai tânără cu 11 ani ca mine. A mai durat vreo nouă luni de zile şi ne-am căsătorit. În februarie ne-am cunoscut şi în noiembrie am făcut nunta, iar în primăvară a rămas însărcinată.', a mărturisit Nicu Paleru, în urma cu mai mult timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton